Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Loko serdeczne gratki ! ♡
Świeża ciążunia, tak jak i moja...
Dzisiejszy test pozytywny. Prawdopodobny termin porodu to 16.05.19.
Wizytę umowilam na 04.10agadana, Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, Jagah, bobas2015, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dzieli szczęśliwa mamusiu za wskazówki, totalnie już zapomniałam
Milka, super! Bardzo, bardzo gratuluje.
Ja byłam na wizycie wczoraj. Dzidzius jest ledwo co widoczny. Ma milimetr. Zaczyna a się kształtować cialko żółte.. na serduszko oczywiście za wcześnieale jak na ten wiek ciąży obraz prawidłowy
Ja mam termin na 12.05.2019. Więc różnice mamy malutka :* hihi. Następna wizyta za miesiąc
Jeszcze raz moje gratulacjeSzczęśliwa Mamusia, Milka1991, Jagah, agadana, bobas2015 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
W ogóle to dziewczyny jesteście ma innych forach ? Typu majówki 2019? :d
Haha.
Jak tam pierworodni?
U nas maly dużo mówima 10 zębów. Wszystkie 4 idą mu na raz.
Ogólnie wesołek z niegohihi. Zakochana jestem w nim po uszy. Macie jakieś zaległe szczepienia? U nas dwa zaległe.
[ -
nick nieaktualnyLokokoko wrote:szczęśliwa mamusiu,Ty też spodziewasz się kolejnego dzidziusia ?
Tak dziś zrobiłam betę i wyszła pozytywna prawdopodobny termin porodu mam na 22 Maja
Jest taki wątek Majowe mamy 2019 i JS tez tam jestem :*.
Ania jest coraz fajniejsza i pokazuje swój charakterem ostatnio mi zachorowała ale jest juz dobrze jak wyzdrowieje całkowicie pójdę z nią na szczepienie.Lokokoko, agadana, bobas2015 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLokokoko wrote:Wow, no to super gratuluje mocno mocno!!!
Kochane a ile macie jeszcze szczepień ?
Ania ma trochę jeszcze tych szczepień teraz na odrę różyczkę i ospę wietrzną, potem jak będzie mieć 16 msc na cos tam nie pamiętam dokładnie , i jest jeszcze chyba z4 lub pięć a to w dalszych latach.
W książeczce zdrowia zobacz ile jeszcze macie.
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ja może coś skrobne z sentymentu na majowkach ale już nie będę się udzielać tak jak w pierwszej ciąży. Czasu brak. Kornelia zapełnia mi każdą wolną chwilę. Ma 12 ząbków i jest mega ruchliwa. Szczepienia też mamy zaległe te co Szczęśliwa. Wybieramy się na nie za 6 tygodni.
Poza tym wszystko ok. Kornela zdrowa szczęśliwa i ja tezSzczęśliwa Mamusia, agadana lubią tę wiadomość
-
Ja się udzielam na styczniowkach
mamy juz fb takiego jak kwietniowki
Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A jak szczepicie platymi czy na nfz? Ja platni. I mamyzalegly 6w 1 z 8 msc. I 13 miesiąc. Tylko jak to jest jak sie płaci a szcepipno to jest też szczepienie 16/17 msc?
Ja właśnie nie wiem czy udzielać się na majowkach. Dokładnie Milka tak jak mówisz to już nie jest to co pierwsza ciąża. Filipek też pochłania cały mój czas)Milka1991 lubi tę wiadomość
[ -
Co do szczepien to my szczepimy z kalendarza na nfz
Koko taak lekarz wyliczyl termin z om na 23.01 a z usg prenatalnego mam miedzy 19 a 21 stycznia.
Ale juz mam zapowiedziane że może być też szybciej poród jak u Neli np koło 37tygodniaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Troche starszy I w sumie ideapnie sie pokrywa z owulka bo teraz cykle mialam jak w zegarku. Nela była dużo mlodsza
Brzuszek widac ale nie jest jakis ogromny tak jak w pierwszej ciazy.
No I madal mam 0,6kg na minusieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Aha, aha
e to super. To już Ci na pewno dużo więcej nie przybędzie. #sexymamy
haha
Ja szczerze nie wiem ile ważę. Muszę iść na wagężebym miała porównanie.
Ale męczą mnie mdłości niemalże cały dzień... I noc!!!
Budzę się z chęcią na wymioty ;/ dziś koszmarny ból głowyzero chęci na jakiekolwiek jedzienie
KOCHANY PIERWSZY TRYNESTR
[ -
Hej to moje chłopaki. Ogólnie jest całkiem nieźle. Ja jestem w trakcie zmiany pracy. Starszy chodzi do przedszkola a Piotruś na razie ze mną; ) Piotruś mierzy 93 cm i waży nadal 13 kg. Mamy od dawna już 16 zębów. Mówi raczej mało. Ale na to ma dużo czasu; ) Gratuluję kolejnych ciąż to cudowne wiesci
<a href=https://zapodaj.net/cd8b617e37230.jpg.html>20180908_133842.jpg</a>
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 18:25
Milka1991, Jagah, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm