Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bobas2015 wrote:Heh może się zmienimy?
ka bym chętnie polezala w pizamie a nie od 6 latala za synkiem
korzystaj w pierwszej ciąży z odpoczynku bo taka sytuacja juz nigdy się nie powtórzy hi
czasami przydałby się dzień wolnego. Ale niestety macierzyństwo tego nie przymuje...
-
bobas2015 wrote:O ile prostsza była pierwsza ciąża co?
a teraz obiad dla tei małej istotki to podstawa. Nie ma pójścia na łatwiznę i kanapek...
-
nutella_ wrote:Cały dzień w łóżku... no może nie cały. Ale jak się nie chciało czegoś robić, to się nie robiło.
a teraz obiad dla tei małej istotki to podstawa. Nie ma pójścia na łatwiznę i kanapek...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
bobas2015 wrote:Ja czasem gotuje czasem słoiki jak mi się nie chce.. najgorsze jest sprząta nie.. on teraz wszędzie ma czterech wejdzie i codziennie trzeba odkurzacz i myć podłogi. Ech
codziennie to nie lekka przesada?niech się trochę zapozna z zarazkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 13:24
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:codziennie to nie lekka przesada?
niech się trochę zapozna z zarazkami
sy__la lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:codziennie to nie lekka przesada?
niech się trochę zapozna z zarazkami
Lokokoko, niania.ogg lubią tę wiadomość
Meridian wrote:Dziewczyny mam pytanie. Na ostatniej wizycie gin mnie zaskoczyl, pytajac czy nie dziagozowal mnie pod katem miesniaka, bo cos widzi na usg. Nigdy nie bylo o tym mowy. Kurcze, w tej ciazy mialam juz 4 usg, w poprzedniej chyba z 6, czyli w przeciagu pol roku ok. 10, a on mi z taka rzecza wyskakuje. Ale szybko powiedzial ze to nie zagraza ani dziecku, ani ciazy i przeszedl do dalszych czynnosci. Ale ja wczoraj poczytalam w necie i jestem przerazona. Czy ktoras z was miala miesniaka w ciazy?
Meridian.. ja mam miesniaka i to niestety sporego bo ok. 5 x 5 x 8cm, ale lekarz od poczatku mowil, ze jest tak zlokalizowany, ze nie wplynie na ciaze/dziecko. Na ost. usg powiedzial, ze moglabym go usunac po porodzie.
Nie czytaj neta prosze... bo zaraz ja popadne w paranoje hehe bedzie dobrze!!Meridian lubi tę wiadomość
-
bobas2015 wrote:Zarazków ma dosyć. Jednak nie chce żeby jadł piach i inne śmieci a rączki są ciągle w buzi. Odkąd dostał 40 stopni gorączki i mi odlatywal trochę bardziej dbam o higienę
a wiesz co było przyczyną tej infekcji z 40 stopniową gorączką??? zaobserwowałaś po czym to mógł mieć? czy tak nagle? Sorki, że dopytuję...Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:a wiesz co było przyczyną tej infekcji z 40 stopniową gorączką??? zaobserwowałaś po czym to mógł mieć? czy tak nagle? Sorki, że dopytuję...
sy__la wrote:nie no pewnie, szanuję i rozumiem. Przeszłaś swoje i to normalne, że niektóre rzeczy uległy zmianie
chore dziecko to koszmar .. nie chciał jeść pić i ciągle gorączka..
Zgadzam się ze pierwsza ciąża jest inna, niż jak się ma już jednego małego brzdąca w domu
mój robi ze mną dosłownie WSZYSTKO
już Wam chyba pisałam jak wymiotuje a on mnie klepie po plecach
ale i tak jest najwspanialszy na świecie...
Co do brzucha, wydaje mi się że mamusie w kolejnych ciazach mają widoczne szybciej... Jednak mięśnie już nie te... U mnie też już widać
Pozdrawiam serdecznie kwietnióweczki
sy__la, Milka1991, bobas2015, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
mrik wrote:Meridian.. ja mam miesniaka i to niestety sporego bo ok. 5 x 5 x 8cm, ale lekarz od poczatku mowil, ze jest tak zlokalizowany, ze nie wplynie na ciaze/dziecko. Na ost. usg powiedzial, ze moglabym go usunac po porodzie.
Nie czytaj neta prosze... bo zaraz ja popadne w paranoje hehe bedzie dobrze!!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Monika34 wrote:Jak juz mowa o Bostonce to powiem wam ze to najgorsza choroba jaka dziecko może przechodzić u nas to było 5 dni i nocy wyrwane życia ....
Dziewczyny w jakich pozycjach spicie ?
Monika34 wrote:Jak juz mowa o Bostonce to powiem wam ze to najgorsza choroba jaka dziecko może przechodzić u nas to było 5 dni i nocy wyrwane życia ....
Ja śpię praktycznie w każdejAle pamiętam, że w pierwszej ciązy się naczytałam,że śpiąc na którejś ze stron uciska się jakąś żyłę i można zaszkodzic dizdziusiowi, więc jak już miałam brzuszek to spałam tylko na jednej
-
Ja spie w pozycjach roznych. Ale najczesciej w pozycji embronalnej. Kocham na brzusiu, ale z powodu ze cycki mam obolale to srednio moge.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
sylwia_31 wrote:Ja śpię praktycznie w każdej
Ale pamiętam, że w pierwszej ciązy się naczytałam,że śpiąc na którejś ze stron uciska się jakąś żyłę i można zaszkodzic dizdziusiowi, więc jak już miałam brzuszek to spałam tylko na jednej
Ta zyla to o ile sie nie myle to z prawej strony jest. Dlatego podklada sie jak kobieta w ciazy siedzi np u dentysty i mdleje, cos pod ten bokKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[