Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziś mi się śniło, że poszłam do szkoły rodzenia i miały być zajęcia z mycia i przewijania dziecka. Tylko nikt mi nie powiedział, że mam przyjść ze swoją lalką - było pełno kobiet z lalkami i wszystkie się ze mnie śmiały, że nie mam lalki
Więc wybiegłam z płaczem i obeszłam wszystkie okoliczne sklepy z zabawkami i nigdzie nie było lalki, wszystkie wykupione, więc wróciłam z płaczem do domu i przeżywałam, że nie będę umiała wykąpać ani przewinąć dziecka, bo nie mam lalki
Lokokoko, Donia12, Teklaa, Kjopa3, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
To ja to ogolnie mam jakies sny prorocze. Dwa dni przed zareczynami snilo mi sie. Ze D sie mi oswiadcza
pi zareczynach snila mi sie ciaza z cesarka.
i o ciazy dowiedzielismy sie 11 dni po zareczynach
A dzis snila mi sie obrazona tesciowa... Strach sie bac.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Mnie się dzisiaj śniło ze była jakaś akcja profilaktyczna i robili kobietom usg - ale takim raczej 60+. No i jak już lekarz skonczyl te wszystkie babki to go namowilam żeby i mnie zrobił. I pamiętam tylko ze z fasolka było wszystko ok. Ale ani wymiarów ani tygodnia ciąży nie pamiętam
-
hej dziewczyny
mam taki mały problem bo wczoraj podczas wypróżniania gdy sie podcierałam miałam jasna różową krew na papierze... jestem w 7tci4d i troche bolał mnie brzuch wczoraj niewiem może to pęcherz mnie bolał... miał ktoś tak podobnie ?? bardzo się martwię a do wiyty jeszcze troche czasu mi zostało...
wczoraj troche może też za intensywnie pracowałam może to dlatego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:52
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
Pierzynka25 wrote:hej dziewczyny
mam taki mały problem bo wczoraj podczas wypróżniania gdy sie podcierałam miałam jasna różową krew na papierze... jestem w 7tci4d i troche bolał mnie brzuch wczoraj niewiem może to pęcherz mnie bolał... miał ktoś tak podobnie ?? bardzo się martwię a do wiyty jeszcze troche czasu mi zostało...
Monika34 -
Pierzynka25 wrote:hej dziewczyny
wczoraj troche może też za intensywnie pracowałam może to dlatego...
Najlepiej będzie jak pojedziesz na IP albo do lekarza - zobaczą czy wszystko w porządku z Dzidzią. Bierzesz jakiś Duphaston albo luteinę? Może masz niski progesteron i stąd te plamienia??
Nie chcę Cie w ogóle straszyć, ale ja w styczniu dokładnie tak jak Ty w 7t4d zaczęłam plamić, ale ciemno brązową krwią i miałam mocny, skurczowy ból brzucha co jakiś czas.... dzień później poroniłam - nie brałam wtedy żadnych leków tylko kwas foliowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:00
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Byłam wczoraj na pogotowniu niestety nie mieszkam w Polsce a tutaj w Norwegii izba przyjęć jest okropna... powiedzieli że mam obserwować jeszcze przez kilka dni jeśli się nic nie powtórzy będzie dobrze... nawet mnie nie zbadali..
pierwszy raz miałam bóle i takie plamienie.. w Polsce lekarz na ostatniej wizycie mówił że jest wszystko wporządku a na nąstępna wizyte mam dopiero w październiku w Polsce takż e jeszcze troche czasu a żadnych leków nie biorę tylko kwas foliowy z witaminami
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
Pierzynka no to w takim razie chyba nic innego nie zdziałasz jak mieszkasz za granicą - w Norwegii. Niestety pozostaje Ci tylko czekać i obserwować się. Podpytaj Niebieską ona też mieszka w Norwegii, może ma jakieś sposoby albo sprawdzone miejscówki na to aby lekarze jednak zrobili jakieś USG?
A teraz plamisz? czy to było jednorazowo wczoraj i już przeszło? a jak brzuch - boli nadal??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:20
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Pierzynka miałam identycznie w pierwszej ciąży w tym samym czasie. Lekarz w badaniu nic niepokojącego nie zauważył, dostałam wtedy duphaston 2x pół tabletki i do końca ciąży nie miałam problemów. Urodziłam w dniu terminu.13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
-
Cześć
Po swojej ciąży mam do oddania (za darmo) detektor tętna płodu AngelSounds. Działa całkiem dobrze, a mi już nie jest potrzebnyŻelu zostało jeszcze około 3/4 tubki.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv. Możliwy odbiór na terenie Łodzi bądź przesyłka na Wasz koszt.
Spokojnej ciąży i szczęśliwych maluchów