Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Hahaha wrozka koko.
Awww a tak serio to w ogole mozliwe ze na pierwszym USG jestc ciaza pojedyncza, a na drugim okazuje sie, ze blizniacza? -
sy__la wrote:Pierzynka no to w takim razie chyba nic innego nie zdziałasz jak mieszkasz za granicą - w Norwegii. Niestety pozostaje Ci tylko czekać i obserwować się. Podpytaj Niebieską ona też mieszka w Norwegii, może ma jakieś sposoby albo sprawdzone miejscówki na to aby lekarze jednak zrobili jakieś USG?
A teraz plamisz? czy to było jednorazowo wczoraj i już przeszło? a jak brzuch - boli nadal??
Nie już mnie nieboli brzuch ani nie plamię to było jednorazowe tylko mam nadzieję że się niepowtórzy już... Szukam polskiego ginekologa może przyjmie mnie prywatnie na wizytę[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
nick nieaktualny
-
U mnie tesciowa ma braci blizniaków. Ja sie jakos od poczatku ciazy boje ze beda blizniaki. Jeszcze moj maz mowi ze ma przeczucie ze beda. A jego przeczucia sie czesto sprawdzaja
zawsze chcialam miec dwojke dzieci, a ze jedno juz mam to jednak mam nadzieje ze na dwojce sie skonczy
-
ja bym chciała bliźniaki
zapomniałam dodać, że po wczorajszej wizycie jestem na l4, ze mną wszystko w porządku, ale po szczerej rozmowie z lekarze i omówienia ryzyka mojej pracy z dziećmi (np teraz dwójka dzieci ze szkoły ma salmonellozę) poszłam na ugodę i zwolnienie. dzisiaj jakoś mi ciężko ;p w pracy wiedzą już pewnie wszyscy i jakoś się tym stresuje ... a do tego co ja będę robiła pół roku na zwolnieniu! w listopadzie się przeprowadzmy to troszkę roboty będzie,a tak to muszę sobie coś zoorganizować
-
IGA.G wrote:ja bym chciała bliźniaki
zapomniałam dodać, że po wczorajszej wizycie jestem na l4, ze mną wszystko w porządku, ale po szczerej rozmowie z lekarze i omówienia ryzyka mojej pracy z dziećmi (np teraz dwójka dzieci ze szkoły ma salmonellozę) poszłam na ugodę i zwolnienie. dzisiaj jakoś mi ciężko ;p w pracy wiedzą już pewnie wszyscy i jakoś się tym stresuje ... a do tego co ja będę robiła pół roku na zwolnieniu! w listopadzie się przeprowadzmy to troszkę roboty będzie,a tak to muszę sobie coś zoorganizować
A jak sie okaze, ze jednak blizniaki to juz w ogole hehe
-
sylwia_31 wrote:Hehe czytaj ksiazki, ogladaj filmy, rob na co masz ochote, bo potem nie bedzie czasu
A jak sie okaze, ze jednak blizniaki to juz w ogole hehe
no już chyba byłoby widać wczoraj ;p na tydzień pojade do mamy, za jakiś tydzień, bardzo się cieszę, rzadko się widujemy, więc pewnie będzie mnie rozpieszcza ć -
Lokokoko wrote:Ilae ja tak mialam. Ale przed ciaza. Lapalo mnie uczucie zimna, drgawki i takir jakby skurcze miesni, trwalo to okolo 40 minut u mnie. Ale ja mam to na tle nerwowym. Ostatni raz bylo tak gdy ogladalam horror i strasznie go przezywalam. Polozylam sie i 5 minut pozniej sie zaczelo.
Jakbym czytała o sobie. Do tego szybkie bicie serca i przez to lekkie duszności. Mam też czasem wrażenie,że po herbacie tak mam,że wypłukuje mi magnez. Mam stwierdzoną nerwicę.
ILAE dziś tak miałam i prawie codziennie ostatnio. Jestem odkryta a za chwilę jest mi zimno więc chowam się pod kołdrę i po jakimś czasie jest mi cieplej. Tylko,że ja mam uchylone okno w nocy i jak się przebudzę to zamykam ale nie wiem czy to od tego bo mój synek śpi cały czas odkryty.
AGNIESZKA też stawiam na dziewczynkę wg. zdjęcia USG
MONIKA piękne zdjęcie -
Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam ale jakieś dziwne myśli mnie nadchodzą... Mam przeczucie, że dzidziuś przestał się rozwijać i w poniedziałek na wizycie się o tym dowiem... Nic szczególnego sie nie stalo, trochę pobolewaja w prawym boku (takie jakby trochę skurcze gdy na przykład wstaje, nie wiem do czego to porównać, coś jakby zakwasy). Dziś nawet kupiłam domowy detektor tętna, jutro ma przyjść pocztą ale boję się go.uzyc...11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Takie głupie myśli to i ja mam. Teraz nie mogę się doczekać wizyty a 21-go będę pewnie w stanie przedzawalowym. I będę się bała wejść.
Co do bliźniaków - przy pierwszej ciąży mówiłam stanowcze NIE. Teraz bym chciałaAle u nas w rodzinie nie ma bliźniaków.
-
nick nieaktualnyIGA.G wrote:ja bym chciała bliźniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 13:31