Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oh Iga ja tez ciagle szukam sobie roboty
jakos tak nie lubie po prostu egzystowac xd
A jak robisz ciasto na pierogi? Z jajkiem czy bez?
Booo moja bratowa mi zdradzic nie chce. A chce miec fajny przepis na pierozki xd
Mozs Ty sie podzielisz?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
z tym zwolnieniem to nie ma dobrego rozwiązania. Ja siedzę w pracy, przepraszam - morduję się w pracy, i codziennie myślę, że jakbym była na zwolnieniu to by było lepiej, bym się mogła zdrzemnąć o każdej porze dnia, i w chałupie byłby porządek i obiad by był ugotowany... A tak to wracam ledwo żywa i jedyne na co mnie stać to zrobić pranie, zdjąć pranie, i z raz na tydzień prasowanie...
Z drugiej strony - jakbym w domu siedziała, to bym pewnie jęczała, że brakuje ludzi, że wypadam z obiegu itd.
Najlepiej by było jakbym tak w ciągu tygodnia zupełnie niezauważalnie mogła sobie machnąć ze dwa dni wolnegoalbo pracować od rana do 12 np :p Oczywiście za caluśką pensję
-
Uff a ja wlasnie z pracy wróciłam to co miałam zrobiłam wiec poszłam wcześniej, mdłości jakby poszły na drugi plan co mnie cieszy nie mam uczucia kaca
ale np. przy obiedzie miałam problem i pomalutku jesc musiałam, mam wrazenie ze schabowe mogłabym tylko wcinać z ziemniakami i mizeria wczoraj wciągnęłam, az uszy sie trzęsły
dzis jadlam co innego i juz był bunt
heh ogólnie teraz odczuwam spadek energii, ale ogólnie ok
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Dziewczyny ja jestem na zwolnieniu, ale boję się wychodzić z domu ze względu na kontrolę z ZUSu. Nie muszę leżeć, ale wychodzę jak muszę i chyba dostanę w głowę
Kuzynka gdy jeszcze nie wiedziała, że to bliźniaki miała bardzo nasilone objawy ciąży, wymioty przez cały dzień, nic nie jadła musiała jeździć do szpitala na krpolówki i schudła przez to 20kg (nadwaga).Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 15:59
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Biszkopciki wrote:Dziewczyny ja jestem na zwolnieniu, ale boję się wychodzić z domu ze względu na kontrolę z ZUSu. Nie muszę leżeć, ale wychodzę jak muszę i chyba dostanę w głowę
ale jak nie musisz leżeć to nie musisz być w domu, ja też nie musze i lekarz powiedział, że moge chodzić gdzie chce -
IGA.G wrote:ale jak nie musisz leżeć to nie musisz być w domu, ja też nie musze i lekarz powiedział, że moge chodzić gdzie chce13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
-
sylwia_31 wrote:Ja przed ciaza piłam kilka dziennie ale ograniczyłam i nie pije prawie wcale bo się oczywiście różności naczytalam ze może szkodzić dziecku, ale są rozbieżne opinie na ten temat.
Ja tak samo trzy u mnie to minimum przedn ciaza bylo. Kupilam sobie tez inke z magnezem... No. Ale jednak to nie to samoKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Biszkopciki to niestety prawda, moja koleżanka musiała się tłumaczyć, bo wstrzymali jej wypłatę świadczenia jak jej nie zastali w domu, a wiem, że nie miała ciąży leżącej. ZUS wychodzi z założenia że l4 jest dla tych którzy mają zagrożone ciąże i skoro mogą biegać po mieście to mogą też zasuwać na etacie. Wiem, że dźwiganie skrzynek w pracy to co innego niż zakupy, ale ZUS nie przyjmuje takich tłumaczeń niestety.
-
Ja pilam zawsze jedna albo dwie kawki rozpuszczalne. Teraz zwyczajnie nie mam ochoty. W pracy sobie robie jedna rano - towarzysko, bo o ciąży nikt nie wie, ale 3/4 wylewam bo kompletnie mi nie wchodzi.
Ja mam niskie cisnienie - dzisiaj 110/60 wiec kawka byłaby wskazana nawet. No ale nie wchodzi i juz... -
Babki a musze o cos zapytac.
W tym roku skonczylam h. Stom, nie mialam okazji pracowac. I jestem nieubezpieczona. Niedlugo planuje jechać ac do bezrobocia tylko nie wiem jak to rozegrac. Mowic od razu zem jest w ciazy, czy lepiej na nastepnej wizycie w UP.
Jak myslicie?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[