Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka1991 wrote:A ja znalazłam bardzo fajny wózek dla siebie, nie znam się bo to będzie mój pierwszy, ale coś takiego bym chciała, ładny, zgrabny, praktyczny, z atestowanym fotelikiem, różnymi bajerami i w super cenie. Co myślicie?
nie wiem czemu. Może dlatego, że moim zdaniem koło atestowanych nie leżał.
Przed zakupem polecam przejechać się kilka razy do sklepu i z workiem ziemniaków pojeździć wózkiem, bo na sucho nie ma co
-
Dla mnie waga nie ma znaczenia bo wózek będzie na parterze w domu
Na pewno pojadę do sklepu i kupię wózek w sklepie bo nie chcę kota w worku. Myślę, że jaki wózek bym nie wybrała to i tak będzie to strzał w ciemno i po jakimś czasie przekonam się czy to był dobry zakup
Wy wtórne mamuśki macie w tym doświadczenie, a my musimy iść w niewiadomą
Zresztą co mama to opinia, więc tak naprawdę nikt tak dobrze nam nie doradzi -
Milka1991 wrote:Ale faktem jest że ten zakup będzie chyba najtrudniejszy...
Myślicie że cena się przekłada na jakość i lepiej dać więcej, chciałam wózek tak max do 1500zł.... Myślę, że za 1500 znajdziesz świetny wózek, a nawet do 800 zł używany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 18:29
-
nutellka biorąc pod uwagę porę kiedy będziemy rodzić czyli kwiecień, tak jak mówisz gondola się przyda ok. pół roku czyli gdzieś do września października...a potem jak dzidek będzie większy a będzie zimno to wozi się dziecko w takiej spacerówce? jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi...
-
Milka1991 wrote:nutellka biorąc pod uwagę porę kiedy będziemy rodzić czyli kwiecień, tak jak mówisz gondola się przyda ok. pół roku czyli gdzieś do września października...a potem jak dzidek będzie większy a będzie zimno to wozi się dziecko w takiej spacerówce? jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi...
Są takie ochraniacze na nóżki i daja one dodatkowe ciepło. Poza tym jakiś kocyk.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
a dla mnie za masywne i za kanciaste te wózki. Mnie się podobają z niedużą gondolą i taką półokragłą by można było kołysać
Tak jak pisałam baby merc faster jest wizualnie dla mnie ideałem, mały, zgrabny -> http://krasnal.bytom.pl/sklep/new-in/baby-merc-faster-w-opcji-3w1/
tylko ja bym kupiła 2w1, ale to taki typ "na wstępie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 18:41
Najbliższa wizyta 15.03
-
Moje Chicco miało nie za duża gondola i to był problem. Mikołajek urodził sie na koniec listopada wiec musiałam go w tej gondoli upychac w kombinezonie i jeszcze kocem opatulac. Teraz będzie inaczej bo dzieciaki prawie na golasa będą jedzic
No i właśnie z ta spacerówka tez miałam zagwozdke - Miki przesiadł się do spacerówki w maju i miał całe lato przed sobą - teraz będę miała wręcz odwrotnie -
nick nieaktualnyAle macie tempo dziewczyny z pisaniem hihi
jak bede na kompie to wpisze sie na poczatek strony, bo teraz na telefonie siedze i ciezko tu cokolwiek zrobic. Wizyte mam 21.09 a potem 05.10 badanie prenatalne.
Mam pytanie do was, odebralamoje wyniki glukozy i moj wyniki to 90mg. Norma to do 99. Czy mam sie czym martwic? Niby w normie, ale przy gornej granicy...
Nad wozkiem kompletnie jeszcze sie nie zastanawialam -
Z nami wszystko dobrze
krwiak podkosmówkowy się opróżnił został malutki z boku ale już nie przy kosmówce
Kjopa3, Donia12, Omon, kasieniaczek, Magni, kahaśka, Antonelka, Peg, niania.ogg, Milka1991, macduska, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Martynka norma cukru dla ciężarówek to 92
Ale skoro masz 90 to pewnie gin nie zleci dalszych badań. Ja w poprzedniej ciąży miałam 88 i było git.
Fufka bardzo się cieszę z wieściWielka ulga, co? Też się tak czułam w pierwszej ciąży. Teraz już możesz się przestać martwić a zacząć cieszyć
-
Gabi 19 wrote:Co myślicie o farbowaniu włosów. Mam odrosty kupiłam farbę ale się waham.
Ja tam wole cala ciążę bez amoniaku malowac. Dxis nawet kupilam casting creme gloss za 19.90 w rossmanie bo w promocji jest. -
hej dziewczyny, oczywiscie nie wytrzymalam i poszlam na scan sprawdzic czy malenstwa maja sie dobrze
maja juz po ok. 2 cm i serduszka bija piekniedla takich chwil warto zyc!!!
Donia12, Kjopa3, Omon, kasieniaczek, nutella_, pati87, Antonelka, Peg, niania.ogg, Milka1991, macduska, Szczęśliwa Mamusia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Fufka super wiadomości. Teraz będziesz już chyba spokojniejsza.
Mi prenatalne kazała zrobić między 12-16 października.
Mrik superDwujajowe są bliźniaki?
Ja zawsze robiłam pasemka z rozjaśniacza i na razie się wstrzymuję ale nie wygląda to superWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 20:06