Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka30 wrote:Wiecie co ja dziś pod pepkiem co jakiś czas czuję takie pukanie ciekawe czy to mój Dziedz
Ja pytalam wczoraj lekarz...to najprawdopodniej gazy i perystaltyka jelit.....na tym etapie nie czuje sie jeszcze ruchow.
Za 1-1,5 najwczesniej mozna spodziewac sie laskotania.
Alw jesli sadzidz, ze to dzidzius to daj mu znac, ze czekaszPodobno dziecko wczesniej odbiera kontakt mamy niz mam dziecka.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Moj brzuszek z dnia wczorajszego
i ja
I spodnie ciazowe juz mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 22:30
Niebieskaa, pati87, nutella_, Kad, Peg, Omon, kahaśka, AmyLeah, niania.ogg, kasieniaczek, MagdaWaw lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Kad śliczny szczupły widoczny brzuszek
Niebieska Ty to Jesteś chudzina ale brzuszek też już delikatnie widać. U mnie tak samo to wygląda tylko że ja ważę już 60 kg przy 173może jutro wrzucę fotkę
Ja kupiłam już dwie pary Ala dresow i w drodze są legginsy ciążowe
Nie czuje nic oprócz właśnie jelit i gazów...:pKad lubi tę wiadomość
-
Antonelka,
Ale z Ciebie piękna dziewczyna!!
Hmm, ale jak to możliwe, że nie jesteś brunetką?Tak mnie avatar zmylił...
Dziewczyny, jak patrzę na te Wasze fotki, to się zastanawiam, czy ja na pewno jestem w ciąży, hehe.Antonelka, Omon, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Ja to sie wkurzylam i poplakalam przez ciazowe hormony.
Rozmawialam przez tel z mezem i mowie mu ze raczej rezygnuje z pracy(decyzję mam dac szefowej do niedzieli) bo nie dam rady wymiotuje mdli mnie poza tym nie mam sily na nic. A on na to ze duzo trace ze koniec z moja kariera zawodowa.
No zes k.... To mam chodzic do pracy w takim stanie i sie zaryrac do ostatniego miesiaca ciąży? Poza tym nerwy by doszly ze codziennie mam byc w pracy i byc dysponowana dla wszystkich podatników. Nie moglabym sobie pozwolic na chwile slabosci. Wg mnie jeszcze gorzej by bylo gdyby przez moj stan zqczelabym popelniac błędy bo naprawdę teraz nie jestem w stabie funkcjonować normalnie. Poza tym byc glowna ksiegowa bez zadnych innych pomocnikow po 3 miesiacach praktyk to nie lada wyzwanie nawet dla kobiety nie w ciąży bo to bardzo duza odpowiedzialnosc.
Normalnie zezloscil mnie maz jak nigdy. Nie byl kiedys taki.
Jeszcze rozmowy nie dokonczylismy bo musial konczyc bo jest w pracy.
Jeszcze ma czelnosc wzbudzac we mnie poczucie winy, zamiast powiedzieć ze szanuje moją decyzje. Ze zdrowie nasze jest wazniejsze.
Niech go tak zacznie mdlic codziennie i niech wymiotuje ciekawe czy sam bedzie w stanie chodzic do pracy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 17:10
-
Ja mam brzuch teraz jak Milka, a jeszcze tydzien temu mialam jak Kad. Ale to przez moje wymioty i ze mnie mdli bardzo malo jem przez to.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Pati - ja mimo ze ledwo zyje z powodu "kariery" bede pracować przynajmniej do konca stycznia... szkoda mi tracic pracy. Zaczęłam ja w 2009r miałam umowe na zastępstwo i gdy mi sie kończyła w 2010r zaszlam w ciąze. Bylam uczciwa i powiedzialam im mimo ze spokojnie moglam poczekac na przedłużenie umowy.. mimo wszystko dali mi kolejna umowe. Zaraz potem poszlam na l4 i na wychowawczy. Bylam przekonana ze juz tam nie wroce, ale oni na mnie czekali przez 2,5 roku. Wiem jednak ze tym razem juz by tak nie bylo... dlatego mecze sie co dnia
-
pati doskonale Cię rozumiem i Ci współczuję. Ty decyzję podejmij sama, nie sugeruj się co M mówi bo tylko Ty wiesz jak się czujesz i co Jesteś w stanie zrobić !! Faceci tego nigdy nie zrozumieją bo nigdy nie będą w naszej skórze. porozmawiajcie na spokojnie, nie wiem, może wcześniej napisz na karteczce co chciałabyś Mu powiedzieć ( w nerwach się zapomina ), jakieś argumenty itd...
wiadomo że praca i kasa są ważne, ale równie i dobrze mogłaś tej pracy nie mieć w ogóle...i nie martw się, w końcu na pewno zrozumie, mój facet też mnie nie głaszcze po główce i się nie użala nade mną. nie wszyscy są tacy troskliwiale jak na spokojnie Mu powiem co mi leży na sercu, przytulę się, wyżalę to jakoś to bardziej do Niego dociera
pati87 lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Ja pytalam wczoraj lekarz...to najprawdopodniej gazy i perystaltyka jelit.....na tym etapie nie czuje sie jeszcze ruchow.
Za 1-1,5 najwczesniej mozna spodziewac sie laskotania.
Alw jesli sadzidz, ze to dzidzius to daj mu znac, ze czekaszPodobno dziecko wczesniej odbiera kontakt mamy niz mam dziecka.
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Justyna
Podziwiam cie bardzo. Ja wymiotuje bardzo czesto tzn tak srednio 10razy dziennie ale zdarza sie i wiecej. W nocy tez mnie mdli. I nie jestem w stanie w domu funkcjonowac co mówiąc w pracy. Torecan mi nie pomaga. Jak leze to troche lepiej sie czuje. Ale jak tylko wstane z lozka np siusiu to od razu tak mnie mdli ze wymiotuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 17:24