Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis zrobilam znow genetyczne ale tym razem z PAPPA u mojej lekarki. poprzednie robilam u Roszkowskiego ale bez PAPPY.
Co prawda wydalam na to wszystko fortune ale jestem jakas spokojna.
Wszystko dobrze i ładnie, na kilka tygodni mozna zlapac oddech.
Ja jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic, w Warszawie mam dosc spory wybor.kahaśka, pati87, niania.ogg lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Widzę, że powrócił temat brzuszków. Aż sobie wczoraj wieczorem strzeliłam zdjęcie, ale nie miałam już siły go zgrywać na komp. Dzisiaj dla porównania zrobiłam sobie zdjęcie brzuszka rano na czczo.Być może nie dostrzeżecie dużej różnicy bo z wieczora bluzka nie jest tak dopasowana jak ta z rana, ale porównajcie
Pierwsze jest z wieczora, czyli pół brzuszka ciążowego a pół spożywczego
Drugie z samego rana
kahaśka, Kad, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, nutella_, IGA.G, Peg, slodka100, kasieniaczek, pati87, niania.ogg, Omon, Antonelka, Niebieskaa, AmyLeah, Milka1991 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja na Jaczewskiego a Szczęśliwa zdaje się że w Garwolinie. Pisała o tym.
Tak Kochana zgadza się, rodziłam już tam dwa razy i chcę urodzić tam znów , a się zdziwią że o miałam tam zabieg robiony , a tu poród będą odbierać , tam jest taka Pani doktor która odbierała moje dwa porody , była przy mnie jak poroniłam , ale ma pamięć tyle lat minęło a ta mnie nadal pamięta to bardzo miłe
.
-
Po wizycie
Przedstawiam wam mojego 80% chlopca
Niecale 5cm szczęściawszystkie badania prenaralne ok
IGA.G, Peg, kahaśka, macduska, Donia12, nutella_, kasieniaczek, pati87, Teklaa, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, niania.ogg, Omon, Antonelka, Niebieskaa, AmyLeah, Milka1991, She Wolf, Biszkopciki lubią tę wiadomość
-
My po badaniach wszystko jest ok ręce są, nóżki są, serduszko pika, kość nosowa jest, przezierność karkowa dobra, nereczki i żołądek obecne , główka z mózgiem też i prawdopodobnie siusiak między nogami
moje małe wielkie szczęście ma prawie 6 cm
kahaśka, Peg, macduska, IGA.G, nutella_, kasieniaczek, pati87, Teklaa, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, niania.ogg, Antonelka, Niebieskaa, AmyLeah, Milka1991, She Wolf, Biszkopciki lubią tę wiadomość
-
Same chłopaki. Moje szanse na dziewczynę statystycznie rosną
Slodka na swoim badaniu będę dokładnie w tym samym dniu ciąży co Ty, dobrze wiedzieć ilu cm się spodziewać
Ciesze się dziewczyny ze wszystko u waszych prawie chłopaków w porzadku!slodka100, IGA.G, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje super wieści na wizytach:))
Szczesliwa mamusia ja mieszkałam jakiś czas w Garwolinie ( prawie pół roku)pracowałam tam w przedszkolu :)bardzo milo wspominam to miasteczko i mieszkancow:)
slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
IGA.G wrote:ja sobie uświadamiam, że chciałabym usłyszeć "dziewczynka"
następne usg za trzy tyg (15t5d) może się dowiem
Pamiętam w pierwszej ciąży w jakimś 15 tygodniu gina podgladala czy serducho bije. I mowi: wstydu to dziecko nie ma! A na ekranie na pierwszym planie rozkraczone nogi z fujarkaslodka100, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Mozna na 1 stronie dodac ta pleć z pierwszych badan usg. Wtedy bardziej sie dowiemy ile sie sprawdzi.
slodka100, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie rodzi się więcej chłopców. Mi to w sumie obojętnie. Drugi chłopak czy dziewczynka do parki;) czuje ze dziewczynka ale większe prawdopodobieństwo na chłopca
- seksy w czasie owulacji...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Heh ja mam juz synka wiec bardzo bym sie ucieszyla gdybym na nast wizycie uslyszala ze jednak ten niby siusiak to lechtaczka
no ale mam marne nadzieję bo gin mowil ze 80% chłopiec a ma dobry sprzet wiec trudno wazne ze zdrowe. Moze kiedyś jeszcze bede miec córeczke (moje marzenie)
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Wanda1986 wrote:A czy jeszcze ktoś oprócz mnie, Bobasa i Biszkopcików rodzi w Poznaniu na Polnej? MagdaWaw wybrałaś już szpital?
Hej Wanda ja rodziłam w marcu na Polnej w 23 tygodniu. Porodówka super, opieka po porodzie masakra, ale jedzenie maja dużo lepsze niz na Raszei. Na Raszei napewno nigdy nie pójdę, bo w dniu porodu nikt mnie nie zbadał i powiedzieli ze nie ma wolnych miejsc i mam sobie jechać na polna, a ja pęcherz płodowy miałam w pochwie. Ostatnio rozmawiałam z Szymańskim z medartu bo tam prowadzę ciąże to powiedział ze najlepiej rodzic w szpitalu świętej rodziny. Wiec sama jeszcze nie wiem.MagdaWaw