Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozostaje pojechać konfrontacja twarzą w twarz, moim zdaniem skoro tyle sie nie odzywała to żadne paragrafy nie zrobią na niej wrażenia (chyba), ewentualnie utworzenie fikcyjnego konta, skoro ma tylu znajomych i liczyć ze Cie przyjmie, dzięki temu będziesz mogła wejść i napisać na jej tablicy, albo uzyskasz dokładniejsze info gdzie jej szukać, mozesz poprosić tez swoich znajomych aby do niej pisali aby oddała materiały ale moze przestraszyć sie i totalnie zablokować swoje konto. A ten filmowiec nie ma juz materiałów?
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Meridian wrote:Pati87 co do pasztetowej to mam na nia ochote od poczatku ciazy, ale lekarz zakazal pasztetow, bo przewaznie sa z watrobki a w watrobie to najgorsze swinstwo sie kumuluje. Wiadomo to taka troche oczyszczalnia organizmu
-
nick nieaktualnyKochane znów was nie nadrobię , co u mnie chyba będzie normalnie nawykiem , ogromnie cieszę się z waszych wszystkich wizyt i cudnych maleństw :*:* :*:*:* .
Wczoraj mój mąż wrócił dopiero po 23 z pracy , nie byłam z tego zadowolona , tam mu powiedziałam żeby wszelkie montaże wybił , sobie z głowy niech ktoś inny będzie zamiast niego , pogoda dziś piękna , apetyt dopisuje wczoraj jadłam pół na pół raz słodkie raz kwaśne , jak nic córka będzie dziś bigos gotuję, wzięłam także dziś detektor tętna płodu , i słyszałam nasze cudo oczywiście już zaczęło mnie łaskotać :*:*:*:*:* . No nic idę dalej gotować.
-
A ja leze jak jakieś UFO przy nosie z pusta torebka po płatkach śniadaniowych cynamonowych jakos neutralizuje bo tak mnie drażnią zapachy i mdli od nich
wszystko mi przeszkadza, pościel, ubrania, skóra, zapachy w łazience, kuchni
perfumy męża musze schowac swoich tez nie używam płakać mi sie chce
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Meridian wrote:Dziweczyny czy ktoras jest wegetarianka albo wie czy w ciazy mozna jesc soje? Nie moge normalnego miesa wiec kupilam kotlety sojowe i nie wiem czy moge je zjesc
Możesz. Ja długo byłam na diecie wegańskiej i lekarz nie miał nic przeciwko. Mówił,że zdrowiej. Tylko białko musi się zgadzać. Mnie niestety w ciąży odrzuciło od tofu, hummusu, koteletów z fasoli. Teraz panuje indyk...Meridian lubi tę wiadomość
-
Meridian wrote:Ufff, bo juz sie balam. Za miesem nigdy nie przepadalam ale jadlam, a teraz katastrofa. Ostatnio zauwazylam, ze u mnie mleko powoduje mdlosci, wiec tez ograniczylam. I martwie sie ze jem za malo bialka
Dużo białka ma fasola i taki kotlet z fasoli ma nieraz więcej białka niż zwykły kotlet. Tofu to też bogactwo białka (kupisz w lidlu w przystępnej cenie). Można je np zmiksować z koktajlem owocowym. Wędzone tofu można położyć na kanapkę. Do tego ciecieżyca, hummus , komosa ryżowa i płatki owsiane. To wszystko ma dużo białka. Jeśli ogarniasz angielski to zaloguj się na stronie
https://cronometer.com/
wybierasz produkt (mniej wiecej bo tam są amerykańskie), jego wagę a program wylicza ile jest w tym składników odżywczych. Trzeba tylko każdy składnik oddzielnie.Meridian lubi tę wiadomość
-
A mnie nic lekarz nie mówił o pasztetach a taką mam ostatnio ochotę na psztetową, nawet zjadłam jej dość sporo
Myślicie, że w takich sklepowych pakowanych pasztetowych można się czymś zarazić? Myślałam, że chodzi o takie prawdziwe pasztety na wagę..
Najbliższa wizyta 15.03
-
Ja od początku ciąży jem pasztet i makrele bo nic innefo mi nie wchodzi:( to pięknie ją na prawdę ciągle ją jem bo na szybke nie patrzę jeszxze ser podjem i to wszystko.
Mam detektor wczoraj slyszlam maluszkana pewno nie mam tak wysokiego pulsu to możliwe że tak nisko? Zaraz nad sklepiniem lonowym na środku troskze wyżej od babelkow ale w tym samym miejsxu.
Monika34 -
Monika ja właśnie dziś kupiłam sobie pasztet na kolacje i wcale nie zamierzam rezygnować. Ma w sobie tylko 5 % wątróbki (reszta to ok 80%mięsa).W ogóle w tej ciąży jem to na co mam ochotę (oczywiście z rozwagą, to co zakazane omijam), bo z synem wydziwiałam, bo się bałam.
Śledzie, feta (choc w necie sprzeczne opinie), makrela, tuńczyk czasem
Czasem pewnie więcej świństwa znajdziemy w głupiej szynce niż np. w pasztecie itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 14:40
-
Dołączam sie do objawu bólu głowy, ale nic nie biore na razie wytrzymuje.
Ja np. byłam ogromna maniaczka słodkiego, a w ciazy jakos mi odeszło, jedyne coś czasem od swieta przegryze, jedynie co to strasznie chciałam czekoladowe flipsy a nigdzie nie ma tylko normalne, ostatnio jak byłam u mamy to w sklepie je ujrzałam i jak dziecko mamo! Kup mi te flipsy czekoladowe! Najlepiej dwie paczkiniania.ogg, Kjopa3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
postanowiłam do Was dołączyć bo tak jak Wy mam termin kwietniowy - 17.04.17 (w Lany Poniedziałek). Pozdrawiam wszystkie serdecznie
kahaśka, nutella_, niania.ogg, Omon, macduska, Kjopa3, Antonelka, AmyLeah, Donia12, pati87 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry. U mnie pogoda pod psem. Leje i leje.
Nutella, zazdroszczę formy do spacerów. Mnie po kilometrze już brzuch boli.