Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Cześć dziewczyny prosze o pomoc. Odebralam wyniki i mam tak.
- sluz obfity
- bakterie w moczu bardzo liczne
HEMATOLOGIA
WBC 11.56
IMUNOLOGIA
TSG 7.230
TOKSOPLAZMOZA IgG > 650.0
Moze ktoras wie co to znaczy. ??
TSH za wysokie, dostaniesz pewnie euthyrox, ja go biore, jest bezpiczny także nie obawiaj się go.
Toksoplazmoza - przchodziłaś kiedyś, z tego co wiem to Igm to jest zakażenie teraz, igg kiedysWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 14:49
-
kahaśka wrote:Trafisz na takiego ala chazana i Ci powie, że grzeszysz
Uciekne od takiego
A swoja droga to Chazan gdzies praktykuje obecnie czy typ jest zawieszony?
Na szczescie lekarz prowadzacy ciaze z novum jest ordynatorem na Woloskiej i on daje wybor pacjentcekahaśka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Uciekne od takiego
A swoja droga to Chazan gdzies praktykuje obecnie czy typ jest zawieszony?
Na szczescie lekarz prowadzacy ciaze z novum jest ordynatorem na Woloskiej i on daje wybor pacjentceAntonelka, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiszkopciki Na samym początku wątku , jest link do takiej naszej forumowej , tabelki tam wpisujemy nasze dane , kiedy mamy wizytę następną mamy itp , ja to przyznam się szczerze już tam nie zaglądam , przy suwaczku piszę kiedy nam wizytę , dziś zajrzałam miałam co uzupełniać
.
Biszkopciki lubi tę wiadomość
-
karolyn wrote:Ja właśnie odebrałam wyniki ft 3 i ft4
ft3 3,36 (2,60-4,50)
ft4 1,20 (0,97 - 1,58)
Mialam zlecone, ponieważ dwa tygodnie temu tsh wyszło mi 0,43 przy normie od 0,44
Chyba jest ok?
Karolyn ft4 na pewno masz dobre - mnie lekarka powiedziala, ze ma byc w normie labu.
A ft3 nie znam sie.
Ja miesiac temu mialam tsh - 0,9 ciekawe czy mi teraz tez nie spadlo.karolyn lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny a jak jest z becikowym? Nie interesowałam się tym bo dochód nie może przekraczać 1922 zł na osobę, ale.. noworodek już się liczy? Do tej pory dzieliłam tę kwotę tylko między mnie i męża, wiec nie miałabym szans na becikowe, ale teraz olśniło mnie, że chyba wlicza się dziecko?Najbliższa wizyta 15.03
-
mi dzisiaj doskwiera brzuch
ostatni było tak dwa tygodnie temu, poszłan na awaryjną wizytę i usg, lekarz powiedział że wszytsko dobrze, kazał brać no spę, po dwóch dniach miałam spokój, brzucha "nie czułam". a dzisiaj znowu
a wizyta dopiero w poniedziałek... nie jest to mocny ból, raczej taki tępy dyskomfort ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 17:08