Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze wczorajsze posty zniknely w magiczny sposob, wiec witam sie po raz kolejny.
Czytalam ze jest tu kilka starszawych mam, wiec tym bardziej mi razniej.
Ja chce isc do lekarza ogolnego w poniedzialek po skierowanie na tsh i moze wydebie progesteron.
Ginekologa planuje dopiero za ponad 2 tyg. jak bedziemy w Polsce
Moje objawy to bolace piersi i mega sennosc. Dzis troche czuje podbrzusze, ale to moze byc rownie dobrze przez zaparcia.
Macie na nie jakis sposob?kahaśka, Fufka30, macduska, Dagn_ lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Hejka! Dołaczam i ja
test zrobiony na 2 dzień po plamieniu (7dpo) i dwie kreseczki dzisiaj 8dpo beta 38.5
oby tak dalej, jak dobrze pójdzie mój fasol przyjdzie na świat w okolicach urodzin starszej pociechy
niania.ogg, Taśka22, magdzia26, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna witam i Ciebie
poproszę przypuszczalny o termin porodu
Jak tu dziś owocnie, dobrze, im więcej nas tym lepiej
Magni masz na myśli suwaczek? kliknij na któryś, np. na mój, wyświetli Ci się strona gdzie się robi takie suwaczki krok po kroku, potem kopiujesz jego treść i wklejasz podpisie na forum który jest w ustawieniach w społeczności -
Magni wrote:Mój termin to 17.04. DO lekarza idę za 2-3 tyg. Kurcze dziewczyny wstyd się przyznać, ale nei wiem jak zrobić stopkę..?
Witaj,
Suwaczek to tak jak pisza Kolezanki a np sam podpis to wchodzisz w ustawienia, spolecznosc (ustawienia sa obok funkcji wyloguj).
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
macduska wrote:Witajcie kwietniówki.
Dzisiaj miałam wizytę.
Weszłam do gabinetu. I od razu usg.
I cisza....
Gin patrzy, szuka i nic.
Mówi że nie widzi dobrze pecherzyka, potem znalazł ale, że słabo coś.
Minę miał nietęgą.
Przeszliśmy do drugiego gabinetu, że niby usg lepsze.
I jest!
Serce, serducho, serdunio!
I 5mm człowieczka.
Poryczalam się.
Gin- a mówiłem żeby się nie przejmować? Tamtem to stary aparat.
Boziu....Co za ulga.
Także mam już kartę ciąży, zlecone badania i pierwsze zdjęcie.
Edit. Termin 30.03.2016 ale bliżej mi do Was kwietniówek.)
macduska lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Witam się z wami po kilku dniach, miałam również problemy z zalogowaniem
Lis - ja 10 dni temu też brałam antybiotyk ana mój pęcherz, głowa do góry wszystko będzie ok
Ja miałam również silne bóle podbrzusza i takie jakby skurcze i nadety brzuch - dostałam zwolnienie, mam leżeć i wszytko minęłolis87 lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
No to skoro dzisiaj taki owocny dzień, to chyba czas już też na mnie
Wy mnie jeszcze nie znacie, ale ja Was znam już całkiem dobrze, bo od pewnego czasu podglądam ten wątek.
Dobijam właśnie do końcówki 5. tygodnia, mój termin porodu na ten moment to 11 kwietnia 2017.
Wczoraj na wizycie (4t5d) widziałam już pęcherzyk, który usadowił się tam, gdzie trzeba, więc pierwsze "ufff" już za mną.
Od 3 lat walczę o pierwsze dziecko, z przejściami... które widać w mojej stopce. Mam za sobą trzy poronienia. Jestem z klubu dziewczyn z ciążą prowadzoną na milionie leków i z milionem obaw. Mam jednak nadzieję, że tym razem, w Waszym towarzystwie, dotrwam do końca 9. miesiąca.
* * *
Serdecznie pozdrawiam moje koleżanki z wątku na Ovu "Zaczynamy nowe starania":
Niebieskąą, sy__lę i Szczęśliwą Mamusię (Mamusiu, czekamy na betę!!)
Marzyłam o tym, żebyśmy się tu razem spotkały i liczę, że jeszcze któraś z naszych dziewczyn tu do nas dołączy.
Monika34,
Kojarzę Cię z innego wątku, chyba tego o Clexane. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Ja też jestem na metforminie, na Clexane i tysiącu innych leków
Promyczku,
Nie wiem, czy jeszcze tu zaglądasz, ale bardzo trzymałam za Ciebie. Życzę Ci dużo siły. Wiem, co teraz czujesz...
* * *
Niech nam tu będzie razem dobrze. I obyśmy za 8-9 miesięcy zasypały się tu zdjęciami naszych dzieci!
PS. Należę też do grupy starszaków. Mam 37 latWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 21:21
niania.ogg, Niebieskaa, sunshine, magdzia26, Milka1991, Antonelka, sy__la, macduska, lis87, Szczęśliwa Mamusia, Agga, kahaśka, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
To ja też dołączę
Nie wiem dokładnie w którym jestem dniu bo po zabiegu laparo w czerwcu nie miałam miesiączki jeszcze,jest to ciąża z zaskoczenia,niesamowitego i mega szczęśliwego:)) po usg wtorkowym lekarz ocenia na 5 tydzień,przy becie 1517 było widać pęcherzyk a w środę była beta 3785,oby wszystko było dobrze bo trochę przeszłam.niania.ogg, magdzia26, macduska, lis87, Agga lubią tę wiadomość
-
annak wrote:No to skoro dzisiaj taki owocny dzień, to chyba czas już też na mnie
Wy mnie jeszcze nie znacie, ale ja Was znam już całkiem dobrze, bo od pewnego czasu podglądam ten wątek.
Dobijam właśnie do końcówki 5. tygodnia, mój termin porodu na ten moment to 11 kwietnia 2017.
Wczoraj na wizycie (4t5d) widziałam już pęcherzyk, który usadowił się tam, gdzie trzeba, więc pierwsze "ufff" już za mną.
Od 3 lat walczę o pierwsze dziecko, z przejściami... które widać w mojej stopce. Mam za sobą trzy poronienia. Jestem z klubu dziewczyn z ciążą prowadzoną na milionie leków i z milionem obaw. Mam jednak nadzieję, że tym razem, w Waszym towarzystwie, dotrwam do końca 9. miesiąca.
* * *
Serdecznie pozdrawiam moje koleżanki z wątku na Ovu "Zaczynamy nowe starania":
Niebieskąą, sy__lę i Szczęśliwą Mamusię (Mamusiu, czekamy na betę!!)
Marzyłam o tym, żebyśmy się tu razem spotkały i liczę, że jeszcze któraś z naszych dziewczyn tu do nas dołączy.
Monika34,
Kojarzę Cię z innego wątku, chyba tego o Clexane. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Ja też jestem na metforminie, na Clexane i tysiącu innych leków
Promyczku,
Nie wiem, czy jeszcze tu zaglądasz, ale bardzo trzymałam za Ciebie. Życzę Ci dużo siły. Wiem, co teraz czujesz...
* * *
Niech nam tu będzie razem dobrze. I obyśmy za 8-9 miesięcy zasypały się tu zdjęciami naszych dzieci!
PS. Należę też do grupy starszaków. Mam 37 lati balam się z tej "wpadki" bo mieliśmy uważać 3 miesiace ,ze znów może być taka sama sytuacja
-
Trzymam kciuki za obie Anie! dziewczyny, ja na Helenkę czekałam baaaardzo długo, a za chwilę będę miała w domu małe przedszkole
Też tak będziecie miały:) zobaczycie:)
ps. i będą was kropki szczypać, włosy wyrywać, pluć na was obiademBędą otwierać szafy i wszystko wyrzucać, na spacerach nie będą chcieć siedzieć w wózkach, będą brać do buzi kapcie
Kibicuję bardzo.magdzia26, Antonelka, macduska, lis87, kahaśka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png