Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
miejmy nadzieję że problemy z serwerem już się skończą na dobre :p
Gratuluję wszystkim nowym przyszłym mamusiomi wszystkim które już są po wizytach aż tak ciągnie samej wybrać się na USG i zobaczyć czy wszystko tam w porządku, ale trzymam się twardo minimum do 19 aaa to kawał czasu, ale chcę doczekać do wizyty u lekarza pierw i druga sprawa chce juz iść zobaczyć od razu serduszko ❤
ciekawe czy wytrzymam tyle
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:dziewczyny jakie macie objawy?
Na ta chwile zdecydowanie mniej a nawet prawie wcale bólów podbrzusza
Mdłości? Gorzej było wcześniej jak musiałam wstawać o 3.30 od tej godziny miałam straaaaaszne mdłości teraz już o wiele łagodniejsze
Czasem też poczuje ból piersi ale też jeszcze nic strasznego na tym etapie -
Hej ja na razie nic nie czuje, czasami jakies ciągniecie w brzuchu ale to w sumie na początku w 4 i 5 tyg. Teraz jakos mniej czuje no i troche cycki pobolewają ale jakos wczesniej bardziej bolały . Czasami mnie mdli ale tylko na chwile.
No i chyba mam zmiany nastrojów
Ale w poprzedniej ciazy miałam objawy dopiero w 8 tygodniu zazwyczaj od tego czasu sie wszystko zaczyna mdłości, wymioty itd. Ja mam nadzieje ze nie bede miala żadnych mdłości (oby ). A pamietam jak sie cieszyłam na początku 8 tyg ze ominął mnie mdłości i następnego dnia sie zaczęło i tak ciągnęło przez 4 miesiace ...schudłam wtedy z 5 kilogramów ... Nie byłam w stanie nic zjesc , jadlam tylko banany i rosół .
Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej -
Mam już wyniki: Dziś beta urosła do 282,20, w czwartek była 90,29, a więc jest dobrze
Jeśli chodzi o objawy to ja od ponad tygodnia mam ból w podbrzuszu, a od 2-3 dni piersi pełniejsze i sutki bolą przy dotyku. De facto jutro albo dziś miałam mieć termin spodziewanej @Milka1991, lis87, niania.ogg, Agga lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam się nieśmiało
Mój debiut na tym portalu. Dziś w planowanym dniu okresu wyszły dwie kreski
Mam już 7-letniego synka
Starania o drugie miały się rozpocząć od września, ale chyba to już nieaktualne
Do lekarza planuję iść najwcześniej za 2 tyg. Pierwsza ciąża przebiegała książkowo, zero problemów, poród też w porządku w dniu terminu. Zobaczymy jak będzie tym razem.
niania.ogg, magdzia26, kahaśka, Ejda665 lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
o ranyy.. od dwóch dni zbieram się z nadrobieniem postów a co chcę coś napisać, to serwer muli..
U mnie z objawów tylko senność, chociaż już trochę mniejsza i ciągle wrażliwe piersi, poza tym nic. Może za wcześnieMąż się śmieje, że będzie chłopak bo ponoć na chłopca nie ma przykrych objawów
Wizyta dopiero w środę.. pewnie jeszcze za wcześnie na serduszko, może nawet zarodka jeszcze nie będzie, ale tylko ten dzień mi pasuje a uspokoję się samym faktem, że chociaż pęcherzyk jest tam gdzie powinien..
Ja dzisiaj niestety w pracyTeraz wróciłam, zjadłam obiadek, podczytałam Was i zmykam do sprzątania
Ograniczyłam kawę do jednej dziennie i... o dziwo od 3 dni nie piję wcale
Po prostu nie mam ochoty. Kiedyś sobie zrobiłam to jej nawet nie wypiłam
No a poza tym jem wszystko i nie mam żadnych "zachcianek". Jedynie do słodkiego mnie jakoś wcale nie ciągnie..
Rita1371, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03