Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś leniwie. pół dnia przespałam. Od poniedziałku z racji l4 obiecałam sobie, że zacznę ćwiczyć. Chociaż nienawidzę! Startowałam z wagą ok 51 kg teraz już prawie 54 na koncie. No ale może tak mam, bo jak juz pisałam to w pierwszej ciąży przytyłam 20kg i bez problemu wróciłam do wagi sprzed, rozstępu też nie mam żadnego. Zobaczymy jak będzie tym razem, ale nie chciałabym znów dobić do +20.
Imiona o jakich myślimy to Leoś, Ludwik, Olga, Lilka, Iza, Jagoda i jeszcze kilka dziewczęcych nam się podoba. Nie wiem na czym się skończy
Pisałyście o przewijaku. U nas się sprawdził super. mieliśmy nakładany na łóżeczko a pod nim w organizerze wszystkie kosmetyki i pieluszki. Kręgosłup na pewno jest nam za niego wdzięcznyBo jednak takie maleństwo przewija się bardzo często, no i za każdy razem na to łóżko układać ceratkę, brać kosmetyki, chusteczki itd., to w tym czasie dziecko na przewijaku dawno po zmianie pieluszki. tak samo po kąpieli - kąpaliśmy w pokoju i od razu z wanienki na przewijak, na którym już leżał ręcznik do opatulenia a w organizerze wiszącym na łóżeczku wszelkie akcesoria do pępuszka i innych czynności higienicznych. tak więc u nas był wykorzystywany na maxa.
tak samo nie wyobrażam sobie nie mieć wanienki i kąpać w wannie. Myślę, ze to bardzo niewygodne. Cały czas człowiek skulony i pochylony.. Polecam też stojak pod wanienkę, naprawdę bardzo wygodna sprawa. To tak tyle z naszego doświadczenia, ale wiadomo, że każdy może mieć inne zdanie na różne tematy.
Chciałabym poznać już płeć, choć czuje, że będzie syn. w poprzedniej ciąży nasz syn w 13 tyg. miał być dziewczynką - Hanią, ale połówkowe badania zweryfikowały przypuszczenia lekarza, więc nawet gdyby teraz coś zasugerował, to raczej z rezerwą bym do tego podeszła.
Widzę, że sporo nas belferek w gronieWakacje w tym roku nam sprzyjały
Koko!! jak po wizycie u endo??
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
nick nieaktualnyA ja, a ja, a ja to dzisiaj robiłam ciasto, a na obiad placki ziemniaczane z sosem węgierskim, a potem sałatkę z buraków ćwikłowych na zimę.
Teraz leżę i podjadam zer żółty z kiszonymi ogorkami. Mniam....
Dopisuję się do klubu belferek.
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek. Zaraz, zaraz dobry wieczor.
Ale ten dzien dzis minal.
Kochane moje bylam u endokrynologa...
Przepisal mi eutorytrox w dawce 25 mg. Mam wlaczone leczenie frakcyjne. Gdy dostarcze reszte wynikow, bedziemy ustalac konkretna dawke telefonicznie.
Mam podejrzenie hipoplazji tarczycy.
O i doktorek pochwalil moje oczyod razu wyszłam zdrowsza z gabinetu
hahaha.
Wieczor leniwie u tesciow spedzam.
Caluje :*Omon lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja dziś mam dzień totalnego lenia
narzeczony pojechał na cały dzień, z wczoraj miałam gołąbki i cały dzień sie obijam
Od dnia dzisiejszego przechodze na L4. Wizja półrocznych wakacji napawa optymizmem
I czuje, że moje libido powoli o sobie w końcu przypomina. Żebym tylko nie była taka wiecznie zmeczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 23:27
-
Koko lux ze juz masz leki. Nie nastawiaj się to 25 to będzie na zawsze bo pewnie do końca ciąży to do 75 dojdziesz. Ja juz biorę 88 i 100 na zmianę a u mnie tsh 0.18
i lekarka mówi ze to jeszcze nie koniec bo w miarę upływu czasu będę potrzebować większych dawek
-
Wiem, wiem dlatego mowie ze mam leczenie frakcyjne.
Przez 3 dni mam brax 12.5 mg przez kolejne 10 dni mam brac 25mg, a nastepnie 50mg do nastepnrk wizyty. Gdyz moj organizm przyzwyczajony jest do braku tego hormonu i moglby przyswirowac pawjana.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Witajcie! Już dawno chciałam do Was dołączyć, ale ciągle nie mogłam się zalogować. Czy przyjmijcie mnie do grupy? Termin mam na 12.04. Niestety mamy konflikt serologiczny, który się uaktywnił i ciągle mam badania i bardzo się martwię o maleństwo. Cieszę się że jest tutaj tak dużo Was
pati87, Justyna Sz, Milka1991, Donia12, Teklaa, Omon, Kjopa3, Biszkopciki, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Dusia86 wrote:Hejka dziewczyny
Mam pytanko jak wygląda USG genetyczne to do 13 tygodnia? To jest zwykłe usg przez brzuch?