Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati dobre wieści
)!
Biszkopciki w takim razie dobrze, że miałaś wizytę u lekarza z certyfikatem.
Moja też mi robiła badanie z 10 minut ale dała skierowanie na USG genetyczne do właściwego specjalisty.
W czwartek mam wizyte na 13:45. Jejku jak się boję....
pati87 lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Widze ze tez bierzecie clexane . Ja oprócz tego letrox i luteinę oraz polocard . Któraś z Was tez ma taki zestaw ?
gratuluję Dzieciątka i oby wszystko było dobrze tym razem.
Ja nie biorę Clexane ale za to biorę Acard i duphaston. Są tu dziewczyny, które mają tzw. "żelazne zestawy leków".Misiu2017 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Pati super że wszystko ok, ale biedna się trochę naczekalas..
Dziwne z tym pobraniem krwi skoro genetyczne dopiero za 9 dni, ja miałam tego samego dnia co usg.
Misiu te Twoje Aniolki na pewno czuwają teraz nad Wami
Ja też mam swojego Aniołka.. A wiesz co było powodem tych dwóch strat?pati87 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam, czy któraś z Was stosowała bądź stosuje czopki glicerynowe? Mam ostatnio bóle jelit, zaparcia, wzdęcia. Biorę no spe w takich przypadkach, rano pije dzień wcześniej zrobiona miksturę z suszonych śliwek, odżywiam sie dość zdrowo wiec jogurt itp są w mojej diecie a jednak takie problemy. Pobolewa mnie raz po prawej, raz po lewej stronie, dzisiaj mocno na środku nad pępkiem. Wyczytałam, ze dobre są te czopki, stad moje pytanie czy któraś testowała
-
Pati Gratki,bardzo pięknie
Misiu witaj. ja mam podobny zestaw. Cleaxane, Euthyrox,luteina dowcipna,duphaston.
Dziewczyny które poznały płeć na prenatalnych czy genetycznych.Ile wasze maluchy miały cm? Ja my mieliśmy dziś prawie 7cm to mogę się spodziewać,że coś mi wywróżą?Misiu2017, pati87 lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Dziewczyny które poznały płeć na prenatalnych czy genetycznych.Ile wasze maluchy miały cm? Ja my mieliśmy dziś prawie 7cm to mogę się spodziewać,że coś mi wywróżą?
-
sy__la wrote:Pati super że wszystko ok, ale biedna się trochę naczekalas..
Dziwne z tym pobraniem krwi skoro genetyczne dopiero za 9 dni, ja miałam tego samego dnia co usg.
Misiu te Twoje Aniolki na pewno czuwają teraz nad Wami
Ja też mam swojego Aniołka.. A wiesz co było powodem tych dwóch strat?
Także teraz lekarz zapisał zapobiegawczo clexane bo nie zdążyłam zrobić badań w kierunku krzepliwości.
Ty znasz przyczynę ?Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Kjopa3 wrote:Pati Gratki,bardzo pięknie
Misiu witaj. ja mam podobny zestaw. Cleaxane, Euthyrox,luteina dowcipna,duphaston.
Dziewczyny które poznały płeć na prenatalnych czy genetycznych.Ile wasze maluchy miały cm? Ja my mieliśmy dziś prawie 7cm to mogę się spodziewać,że coś mi wywróżą?
Mi w 12t4d powiedziął że bedzie chłopakrzeczywiście sama widziałam siusiaczka -ułożył sie maluszek idealnie
Dlaczego bierzesz clexane?Synek :* urodzony 1.04.2017 -
To nie wielkość dziecka a jego ułożenie decyduje o tym czy lekarz powie płeć czy nie
U mnie w piątek było 6,8 ale nóżki złączone i nie było widać co tam ma
Wczoraj moja mama powiedziała, że obstawia chłopca, mój mąż mówi już, że to Wojtuś i nie dopuszcza do siebie w ogóle myśli o istnieniu innej płci -
Misiu2017 wrote:Nie mam pojęcia - pierwsze straciłam w 6tc a drugie w 11 tc( rozwijało się do 9tc)
Także teraz lekarz zapisał zapobiegawczo clexane bo nie zdążyłam zrobić badań w kierunku krzepliwości.
Ty znasz przyczynę ?Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam sie wieczorowa pora.
W koncu i ja dotrwalam do 2 trymestru.
Jutro mam prenatalne i zaczelam troche panikowac. Jutro pewnie w portki narobie ze strachu
Prosze Was trzymajcie kciuki.
Zazdroszcze tym ktore sa juz po
Moj T wyciagnal mnie wczoraj na maraton po sklepach. Spieszylo mu sie do ogladania wozkow, lozeczek, smoczkow i innych pierdolek.
Ja za to zakupilam sobie 2 ciazowe topy, a dzis zamowilam ciazowe jeansy i legginsy, bo brzuch mi sie w nic oprocz dresow nie miesci
Wkurza mnie, ze mieszkam w Londynie, a sklepow z ciazowymi ubraniami jak na lekarstwo. Co druga baba z wozkiem lazi, to gdzie one sie ubieraly? Wszystko online? Ja przed ciaza tez tylko zakupy online, ale teraz przeciez trzeba przymierzyc czy ciuch bedzie pasowal.IGA.G, niania.ogg, kahaśka, macduska lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczyny czy boli was brzuch takie jakby zakwasy nisko, mam wrażenie ze to pęcherz. Boli jak cos zjem i chodzę po jedzeniu. Oszaleje do czwartkowej wizyty
nie mam żadnych plamien tylko te bole jak zakwasy. Nie umiem co prawda określić ale brzuch chyba twardy nie jest. Sory ze tak marudze ale nie mam już kogo zapytać wszyscy krzyczą że mało jem że stracę dziecko a męża nie chcę już zameczac
Filipek - 09.03.17 -
I ja juz po prenatalnych melduje sie.
Dzidziulki w porzadku, NT 1.6, kosci nosowe obecne, serduszka, raczki, nóżki, uslyszalam tylko ''all wonderful'', badania krwi na syndromy wykonanea wczesniejsze wyniki tez w porzadku, toxoplazmozy nigdy nie przechodzilam. Ruszały sie jak szalone, jeden sie ulozyl to drugi odbijal sie nogami albo krecil wokol wlasnej osi
To byl najlepszy film jaki dane nam bylo obejrzecCos pieknego, nie mam slow
Gakin, Kadabra, IGA.G, karolyn, agnieszkaa, misKolorowy, Kjopa3, niania.ogg, kahaśka, macduska, sy__la, Misiu2017, Taśka22, Omon, kasieniaczek, Donia12, Antonelka, vitae13, neharika, Teklaa, Niebieskaa, pati87, Szczęśliwa Mamusia, Aga1991, Biszkopciki, Milka1991, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Gakin wrote:Dziewczyny czy boli was brzuch takie jakby zakwasy nisko, mam wrażenie ze to pęcherz. Boli jak cos zjem i chodzę po jedzeniu. Oszaleje do czwartkowej wizyty
nie mam żadnych plamien tylko te bole jak zakwasy. Nie umiem co prawda określić ale brzuch chyba twardy nie jest. Sory ze tak marudze ale nie mam już kogo zapytać wszyscy krzyczą że mało jem że stracę dziecko a męża nie chcę już zameczac
Gakin mnie dzisiaj ginek uspokoił, że jak nie ma plamień, skurcz to jest wszystko w porządku. ja mam tak, że tydzień, dwa jest luz, nic nie czuje, a później dwa dni pobolewa to tu to tam, taki tępy ból, w pachwinach, czasem z boku brzucha, czasem w podbrzuszu itp jak wezmę no spe i polezę to przechodzi powoli. mój gin powiedział, żeby szybko się u niego zjawić jak będą plamienia/krwawienie i / lub skurcze regularne. a jak boli to no spa, magnez, potas, odpoczywanie -
Iga dzięki, z wagą to tylko sie cieszyć. Ja najpierw muszę nadrobić zgubione 7kg a dopiero potem zacznę tak naprawdę tyc. Nie spieszy mi sie bo widzę że brzuch tak nisko zmienia się więc zakładam że dzidzia się rozpycha i rośnie ale waga stoi w miejscu no chyba że wymiotuje dużo to leci w dół. Zjadłam śledzia to chyba był błąd ...Filipek - 09.03.17