Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dzis ciiiiiiiiiiisza na wątku
Gratulacje wczoraj wizytującym
Ja mam dziś wieczorem genetyczne. Mam nadzieję ze nie usnę do 19.45
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:33
MagdaWaw, Justyna Sz, pati87, neharika lubią tę wiadomość
-
W Poznaniu też pogoda masakryczna.
Dzisiaj o 19 mam wizytę, liczę na to, że już dzisiaj otrzymam wyniki Nifty (trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok) i dowiem się też kogo się spodziewać: synka czy córeczki.Justyna Sz, Peg, Omon, neharika lubią tę wiadomość
MagdaWaw
-
Ja dzisiaj o 15.00 mam badania prenatalne, aż się trzęsę ze strachu na sama myśl...Mam nadzieje ze wszystko jest OK i dzieciątko pokaże co ma miedzy nóżkami. Dajcie znać dziewczyny jak wam wyszły badania i czy znacie pleć
Trzymam za was i za siebie kciuki:* wy tez trzymajcie:*
vitae13, MagdaWaw, pati87, neharika lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Ja tak sobie, a w ciąży to już kompletnie nie mam na niego ochoty. Nawet ukochane leczo mojej mamy smakowało jakoś inaczej...
Macie tak, że niektóre rzeczy smakują inaczej? Ja mam ochotę na zwykłe kluski z serem, ale maż wczoraj wrócił z trasy i takiego jedzenia nie lubi. Myślę, więc nad chińczykiem z ryżem albo papirusem (te piersi z kurczaka w papierkach).
Dziś znowu szaro-buro, wypadałoby w koncu ruszyć się do ogarniania domu ale od tygodnia mam takiego lenia, że ciężko...
Powodzenia dla wizytujących -
karolyn- rzeczywiście pewne rzeczy smakują inaczej to pewnie przez ten błogosławiony stan:) mi nadal najbardziej smakuje jak ktoś mi zrobi i poda he he:)
Omon, neharika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, juz tu kiedys pisalam, ale ciezko mi za wami nadazyc
termin mam rowniez na kwiecien, dokladnie 21.04
Mam do Was pytanie. Zastanawiam sie, czy zamiast lozecZka nie lepiej od razu kupic kojec taki, gdzie mozna zmienic wysokosc w nim? Zastanawiam sie, czy jak dziecko jest starsze, ma 7 czy 8 miesiecy to zamiast ochraniac wokol szczebelki to moze lepiej od razu kupic kojec taki z siatka dookolo? Ma ktos jakies doswiadczenia? Wiem, ze duzo osob robi tez tak, ze kupuje lozeczko, a potem zmienia po pol roku na kojec,tylko czy warto wtedy? I gdzie potem to lozeczko trzymac?
Jezeli chodzi o kojec to myslalam o taki wlasnie dwu lub trzy poziomowym i takim standardowym jak lozeczko -
nick nieaktualnyJa badania prenatalne mam jutro, ale tylko takie u mojego lekarza, wiec pewnie plci nie bedzie widac
bo rozumiem, ze tylko na tych dokladnych w gdansku jest mozliwosc zobaczenia tak szybko plci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 09:18
-
Martynka1234- może twój lekarz dojrzy płeć
nigdy nie wiadomo:)na każdych prenatalnych można dojrzeć płeć
nie tylko tych w Gdańsku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 09:20
-
Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać
jestem podwójną aniołkową mamą, jak dziewczyny wyżej też na Clexane,luteinie i innych wspomagaczach.
Termin na 24.04.
W najlbiższy czwratek badania prenatalne. Straaasznie się boję. Właściwie nie jakiejś choroby tylko, że znowu usłyszę "serce nie bije"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 10:51
Justyna Sz, Misiu2017, niania.ogg, neharika, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]