Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazlam, mozna sobie powrozyc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a70b5e059fc7.pngLokokoko, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Aniolkowa mama. To ja mam tak. Np dajmy ze dzis mam ochote na szpinak a jutro mnie juz od szpinaku mdli... I tak mam ze wszytkimi bardziej wymyslnymi daniami. E ciazy najlrpirk smakujr mi polska tradycyjna kuchnia. I bulka z szynka maslem i ogorem xdKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
aniołkowa mama wrote:Lokokoko ja to mam ochotę na prawie wszystko co zobaczę. Najgorzej jak lecą reklamy...
Tyle, że ja od zawsze dużo jem i mam swoje "zachcianki". Dobrze, że od tego nie tyję
neharika lubi tę wiadomość
-
Hahaha... o nie.... teraz będę szukała bake rollsów. Ostatnio przez reklamę kupiłam nutellę, a propo Twojego nicku
Zjadłam 1 kawałek i już mi przeszła ochota
Lokokoko to ja na śniadanie prawie codziennie kanapki z szynką i pomidorem albo taka wariacja: z szynką i papryką.szaleństwo.
IGA.G chyba soję można ale z tego co mi wiadomo soja baaardzo często jest modyfikowana genetycznie. Z tym, że ja wychodzę z założenia żebyśmy nie popadały ze skrajności w skrajność... jedna porcja na pewno Ci nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 17:00
nutella_ lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Właśnie sobie policzylam ze wstepne polowkowe u mojego gina bede miala 6dniwczesniej przed USG w Warszawie. Bo do mojego gina chodze co 4tygodnie.
Moj lekarz tez jest dobry skoro wykryl wady u synka w 18tc ktore potwiedzil potem dr ROszkowski.
Takze 1 polowkowe chyba za 6tygodni mam.IGA.G lubi tę wiadomość
-
Ja po wczorajszym wyjezdzie mocno padnieta bylam. Wstalismy o 2.40 a wrocilismy 22.30. Powiem szczerze az wstyd bo nie mialam sily sie nawet umyc i od razu poszlam spac.
-
Łooo, ale macie rarytasy!!!
U mnie to juz cyrk na kulkach jak paczka z bita smietana rzuca na polki haha
Ale mam ochote na takiego z marmolada bez lukru, a z cukrem pudremi popijac to kawka. Ale nie ma mi kto kupic, a ja sir czuje slabo i nie chce mi sie po prostu jechac do sklepu.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
ja też mam ciągle ochotę na pączka...ale jak przychodzi co do czego to mi ochota odchodzi ...
a wiecie co pzed chwilą zjadłam? kiwi z sokiem z cytryny i...oliwą...no comments
Co do płci, to mój maluch ostatnio miał nóżki na krzyż i nic widać nie było...ehhh matka nauczyciel przedszkola i dzieciak od razu wie jak siedziećLokokoko, Teklaa lubią tę wiadomość
-
A ja dziś z fochem na męża
Od dobrego tygodnia chodzą za mną pączki z jednego sklepu, ale że ten sklep oddalony o 20 km to zagłuszałam tą zachciankę i nawet nie wspominałam, bo mąż zakupy bliżej robi. No ale dziś do urzędu musiał jechać, więc poprosiłam, żeby podjechał do tego konkretnego sklepu i kupił mi pączki w czekoladzie posypane orzeszkami (mają pyszne czekoladowe nadzienie) albo rogaliki też polane czekoladą ciemną i białą, w środku też pyszne nadzienie (w sklepie niedaleko nas też są rogaliki ale z ciasta francuskiego i nie mają tak dobrego nadzienia). Dodatkowo poprosiłam, żeby sernik z brzoskwiniami kupił, bo w tym sklepie zawsze jest i jest pyszny. No i oczywiście nie kupił. Nawet nie wszedł do tego sklepu, ale najbardziej mnie wkurzyło, że po chamsku mnie okłamał, że był, ale tych bułek słodkich nie było. A ja po prostu wiem, że te bułki są zawsze, akurat ten sklep odkąd pamiętam miał filozofię, że lepiej zamówić więcej towaru i wpisać w koszta co się nie sprzeda, niż zamówić za mało, nigdy nie było tak, żeby moich ulubionych bułek nie było
No i rozgryzłam go po tym serniku, była na papierze naklejka z kodem kreskowym i nazwą innego sklepu.
Więc chodząca za mną długo zachcianka + szalejące hormony popchnęły mnie do zrobienia awantury o głupiego pączkaNo ale tak za mną ten smak chodzi, że chyba oszaleję
Szczególnie, że w naszych wiejskich sklepach to nie da się ani dobrego pieczywa dostać ani świeżych owoców, wszystko jakieś takie czerstwe, przypsute
A najlepsze jakiś czas temu byłam w naszym Lewiatanie a tam przy samym wejściu dwie albo trzy skrzynki pieczarek, ale jakich! Całych czarnych, śmierdzących, które puściły już sok i nie nadają się do niczego. Aż mnie dziw bierze, że takie coś w ogóle ktoś postanowił postawić do sprzedaży. I te pieczarki oczywiście leżały obok w miarę świeżych warzyw, przecież to wszystko przesiąka tym sokiem, ble.Teklaa lubi tę wiadomość
-
Omon witak w klubie foszerek.
Moj wlasnie pojechal po paczka.
Ale wkurzyl mnie tym,ze mi niv nie pomaga. Poprosilam go zeby przyniosl mi odkurzac to uslyszalam tylko "ja pierdziele...." i dalszy ciag lamentowania.
No i tak to jest. A do Mamusi jedzoe malowac na 3dni.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
A ja kupiłam sobie kawałek białego sera i jem. Sam ser
no ale cóż.... taka była potrzeba.
Ale Loko tego bigosu Ci nie zapomniałamcoś czuje że wyślę swojego go mamusi na 1 listopada i poproszę żeby mi teściowa ugotowala. Ona takie dobre wszystko robi...