Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam dzisiaj wizytę tylko po to, by poznać płeć. Sprzęt bardzo dobry, lekarka bardzo chętna, ponad 30 minut mi gmerala i od dołu i przez brzuch, ale niestety. Dzidzia jest jeszcze według niej za mała, żebyśmy mogli mieć pewność, ma trochę ponad 8 cm. Dodatkowo siedziała sobie tak niezbyt ciekawie... przez chwilę coś tam się zmieniło i pani doktor stwierdziła, że prawdopodobnie chłopiec, ale gdy chcialysmy to potwierdzić to już nic takiego nie było widać. A wyrostek plciowy niby na dziewczynke jak dla mnie. No i dr prosiła, żebym przyszła za dwa tyg to zobaczymy. Bo po wyrostku można tylko zgadywać.
Aniolkowa mama, gdzie w Gdańsku robisz prenatalne?https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Lokokoko wrote:Omon witak w klubie foszerek.
Moj wlasnie pojechal po paczka.
Ale wkurzyl mnie tym,ze mi niv nie pomaga. Poprosilam go zeby przyniosl mi odkurzac to uslyszalam tylko "ja pierdziele...." i dalszy ciag lamentowania.
No i tak to jest. A do Mamusi jedzoe malowac na 3dni.
Na szczescie znalazlam faceta ktory naprawdę mnie kocha, szanuje i swiata poza mna nie widzi. Nie liczy sie dla niego zdanie matki i nie jest u niej na kazde zawołanie. Chociaz bardzo dobrze traktuje swoich i moich rodzicow.Milka1991, Teklaa lubią tę wiadomość
-
pati87 wrote:Podziwiam cie za cierpliowosc. Sama kiedys w 1 zwiazku podobne sytuacje mialam. Niestety moj były nie dal sie wychowac i szkoda mi bylo nerwow na niego. Niestety trafilam na trudny przypadek. Rozstalismy sie.
Na szczescie znalazlam faceta ktory naprawdę mnie kocha, szanuje i swiata poza mna nie widzi. Nie liczy sie dla niego zdanie matki i nie jest u niej na kazde zawołanie. Chociaz bardzo dobrze traktuje swoich i moich rodzicow.
To moj tez taki jest. Tylko,ze no wlasnir czasem ma takir odpaly i szlag mnie trafia. Nie pomogl mi wynosic prania ani nic. Tylko tv oglada. Czasem ma takie dni...
Ale wieczor se pogadamy. Bo przykro mi bardzo. I przez to mam problem do jego mamy,ze jak to jej bez slowa pomoze, a u mnie soe u gada i dodatkowp nir pomoze.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
niania.ogg w Invicta (Inviccie?) cholera wie jak to się odmienia.
robiłaś tam? a;bo słyszałaś jakieś opinie? Nigdy tam nie byłam. Bardzo dużo sobie żadają za badanie ale nie wiedziałam wcześniej o tym certyfikacie całym i na ostatnią chwilę wydzwaniałam gdzie będzie miejsce. Do tego wygodnie, że robią badanie krwi na miejscu (do niektórych prywatnych trzeba samemu kombinować a to najlepiej jednego dnia więc...).
Lokokoko mam dla Ciebie rozwiązanieja np. mieszkam ponad 1,5 tys. km od domu. Raczej nie pojedzie pomóc do mamy co chwilę
(mój mąż na szczęście i tak bym nie jeździł nawet jakbyśmy mieszkali obok)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:21
Lokokoko lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Lokokoko wrote:To moj tez taki jest. Tylko,ze no wlasnir czasem ma takir odpaly i szlag mnie trafia. Nie pomogl mi wynosic prania ani nic. Tylko tv oglada. Czasem ma takie dni...
Ale wieczor se pogadamy. Bo przykro mi bardzo. I przez to mam problem do jego mamy,ze jak to jej bez slowa pomoze, a u mnie soe u gada i dodatkowp nir pomoze.Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ja to do swoich rodzicow mam 3minuty piechota a do tesciow 5minut.
Mimo to nie mam problemow.
Nawet sie ciesze ze blisko mieszkaja bo dziewczynki same do nich chodza.
-
aniołkowa mama wrote:Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać
jestem podwójną aniołkową mamą, jak dziewczyny wyżej też na Clexane,luteinie i innych wspomagaczach.
Termin na 24.04.
W najlbiższy czwratek badania prenatalne. Straaasznie się boję. Właściwie nie jakiejś choroby tylko, że znowu usłyszę "serce nie bije"... -
Rozmawialyscie ostatnio o porodach.
Ja corke urodzilam sn. Poród wywolywany bo po terminie. Mialam kupe szwow. Nie moglam siadać przez 3 tygodnie. Bol najgorszy przez pierwszy tydzien bo nawet lezac mnie bolalo.
2 porod w 20tc byl tez wywolywany niestety byl problem z szyjka i rozwarciem i rodzilam 5dni.
Ze wzgledu na psychikę po ostatnim porodzie chce miec cc. Nie sadze ze moj gin bedzie mi robil problem z tego. Po prostu sie boje sn ze bedzie dlugo trwal i cos sie stanie z dzieckiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:33
-
neharika, zastanawiałam się nad tym ale boję się troszkę, że jak nie znajdę tętna bo dziecko się źle ułożyło czy coś to w ogóle spanikuję i już będę miała w myślach tylko poronienie... a powiedz mi jakiej firmy zamówiłaś ten detektor? Jesteś zadowolona? Ewentualnie po czwartku sobie zamówię, teraz i tak nie dojdzie a w czwartek wizyta. Póki co też się trochę obawiałam, że może być za szybko, bo podobno łapią od 12 tyg. ale nie zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:39
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:niania.ogg w Invicta (Inviccie?) cholera wie jak to się odmienia.
robiłaś tam? a;bo słyszałaś jakieś opinie? Nigdy tam nie byłam. Bardzo dużo sobie żadają za badanie ale nie wiedziałam wcześniej o tym certyfikacie całym i na ostatnią chwilę wydzwaniałam gdzie będzie miejsce. Do tego wygodnie, że robią badanie krwi na miejscu (do niektórych prywatnych trzeba samemu kombinować a to najlepiej jednego dnia więc...).
Tak, ja już dwa razy robiłam w invikcie u Puzia. On ma opinię najlepszego specjalisty w Gdańsku, jest bardzo dokładny i mega sympatyczny. Warto robić u niego usg nawet takie zwykłe, bo i tak zawsze sprawdza wszystko od a do z. Robi tam też duering czy jakoś tak, mówią, że dobry, ale niesympatyczny bardzo. No i ponoc jeszcze robi jakaś kobietka, chyba Brzózka, ale gin z invikty rekomendowal mi tylko tych dwóch pierwszych, no i o kobiecie nic nie wiem.
Jak chodzę do mojego gina, czy jeszcze gdzie indziej, to pytaja czasem kto robił prenatalne i jak słyszą nazwisko puzio to są zachwyceni.https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
ilae wrote:Byłam dziś na zakupach i wiecie co przez Was kupiłam? Pizzowe bake rollsy mniaaam
Mniam ! Mniam ! Mniam ! Sline mam już do pasailae lubi tę wiadomość
-
nania.ogg a ja własnie idę do p. Brzóski bo w internecie znalazłam bardzo wiele niepochlebnych opinii o p. Puzio. Więc sama widzisz jak to jest... co osoba to opinia
Wypowiem się po mojej wizycie nt. Pani Brzóski. Mam nadzieję, że będzie dobrze, to w końcu lekarze co się zajmują przede wszytskim badaniami prenatalnymi.
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Kurczaki. Byłam przed chwilą u kardiologa i zostawiłam 240zl za to żeby dowiedzieć się czegoś co już wiem. Fuck. Nie mogę zdzierżyć...Ci lekarze to banda bezdusznych krwiopijcòw...
Na pocieszenie kupiłam sobie mleczko w tubie I zeżarłam i nie mam wyrzutów sumienia bo z moich obserwAcji wynika że czy jem dużo czy mało to waga i tak ma to gdzieś...No kurde mam paskudny humor. Jutro idę do sklepu po pączka !!!Donia12 lubi tę wiadomość