Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdybym miała czekać tak tydzień to sama bym się stresowała, chociaż w sumie w moim przypadku na jedno wyszło wyniki miałam na drugi dzień ale na wizytę czekałam tydzień a że sama nic z nich kompletnie nie rozumiałam to i tak był stres i tak
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może niepotrzebny lek Dhupaston?
Chętnie odkupię, niestety skończy mi się przed kolejną wizytą...w aptece nie chcą sprzedać bez recepty.
Tu mój brzuszek w 11 tygodniu:
file:///C:/Users/Renata/Desktop/zdj%C4%99cie%20(2).JPG
atu w 14:
file:///C:/Users/Renata/Desktop/4%20miesiac.jpg
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Milka1991 wrote:Ilae przybijam piątkę, ja dziś bóle głowy i okresowe bóle brzucha na zmianę...wzięłam teraz paracetamol żeby zasnąć w spokoju
Ja kiedyś brałam leki na potęgę, bo miałam problemy z zębami i nic na mnie juź nie działało. Paracetamolu nie brałam kilka lat, głównie na bazie ibuprofenu i myślałam, że apap podziała. A tu lipa, nic lepiej i ciągle boli mnie głowa. A brzuch już lepiej bez nospy, usiadłam i się uspokoiło
I kurczę muszę sobie już hybrydy zrobić, bo mam tak długie paznokcie, że pisać na laptopie nie mogętaaaak mi się nie chce i już zwlekam tydzień. Odrosty, że aż wstyd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 21:12
-
No i po badaniu
Moja dzidzia była na początku niegrzeczna odwróciła się nie kulturalnie dupka i jazda. Czekała sobie, Piła płyn owodniowy :d
Ale później jak przystało na super dzidziola ładnie się pokazywała.
I na 75% synuś!!!
Juz uzdobilam usg w muszke i czapke i czeka na tatusia))
mada87, Kjopa3, karolyn, Meridian, kahaśka, Omon, Donia12, nutella_, Milka1991, Reni1982, slodka100, AmyLeah lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Mnie tak wczoraj głowa bolala az mnie mdlilo. Tylko ja glupia oczywiście sie boję wziasc nawet apapu. Wiec przelezalam ten bol.
A dzis od rana mam katar. Teraz na wieczor mi calkiem nos zatkalo. Sol morska jak nacrazie nie pomaga.
Zglodnialam niedawno i jak nigdy zjadlam kanapkę po 21
Zaraz sie klade bo o 4ej wyjezdzamy do Warszawy. -
No mam synka na 75%
Nt 1.6 a reszty nie pamiętam zaraz zerkne i napisze :* moje szczęście ma 6.8cm. Badanie przez brsusiookolo 30 min, a później 15 min pogawędki
i koszt 280zl
nutella_, bobas2015, Antonelka, pati87, Teklaa, AmyLeah lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:No mam synka na 75%
Nt 1.6 a reszty nie pamiętam zaraz zerkne i napisze :* moje szczęście ma 6.8cm. Badanie przez brsusiookolo 30 min, a później 15 min pogawędki
i koszt 280zl
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Dostałam w końcu po 2 tygodniach wyniki pappa z całym opisem, przeliczeniami i statystykami. Wszystko w porządku na szczęście, ryzyko niskie!
Trisomia 21
Ryzyko podstawowe: 1:648
Wyliczone ryzyko: 1:9830
Trisomia 18
Ryzyko podstawowe: 1:1538
Wyliczone ryzyko: 1:30757
Trisomia 13
Ryzyko podstawowe: 1:4836
Wyliczone ryzyko: 1:96726
Do tego mam podany termin porodu wg daty: 13 kwiecień 2017
A termin porodu wg USG: 16 kwiecień 2017 (Wielkanoc)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:42
karolyn, aniołkowa mama, Antonelka, Kjopa3, niania.ogg, kahaśka, Niebieskaa, Milka1991, Omon, AmyLeah lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jakie to wszystko jest dziwne i niesamowite. Własnie teraz zdałam sobie sprawę, że o 1 ciąży dowiedziałam się dzień przed Świętami Bożego Narodzenia, niestety 3 tyg później szczęście się skończyło... Teraz 2 ciąża i poród przypada na Wielkanoc
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]