Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko rozumiem, że miałaś na myśli NT 1,6.
Kość nosową się określa czy jest obecna. W każdym razie to dobrze. Norma jest do 2,5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:54
Lokokoko lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
a my na żadne imię nie możemy się zdecydować, ani na żeńskie ani na męskie (to co mi siępodoba, nie podoba się mojemu M. i na odwrót)... będzie walka o ostateczne imię
coś tak czuję hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:56
Reni1982 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Syla spokojnie. Jeszcze może. ci się. Pozmieniac
u nas pewniakiem jest Krzyś a dziewczynka chyba Alicja ale czy tak zostanie to sie okaze. Chociaz synek chodzi i mowi ze jak chlopczyk to tak a jak dziewczynka to tak i chyba juz sie przyzwyczail do tych imion.
-
U nas tatuś bardzo chciał Kacperka a mi się nie tyle co nie podoba imię co uważam że na każdym kroku widzę tych Kacperkow a wole jak maleństwo nie ma imienia jak co drugie dzieciątko
dlatego powiedziałam w sumie dla żartów że jak pójdę zarejestrowac malucha to dam mu Kasper i powiem że się coś pomylili w urzędzie ale ukochanemu spodobało się Kasper i tak zostanie. Co do dziewczynki to oboje jesteśmy zgodni za Kornelia
Milka1991, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozowy Kordonek dzis masz wizyte? Daj znac czy dzidzia zdrowa i czy plec sie potwierdzila
Dziewczyny, czy wy wierzycie w to, ze w 13 tyg mozna okreslic plec? To znaczy nie chodzi mi o to, ze np "u mojej kolezanki sie sprawdzilo" bo w sumie lekarz mowiac, ze chlopak czy dziewczynka to ma tak naprawde 50% szans, ze trafi no i wiadomo, ze dal rade u wiekszosci wywrozyc. Ale czy w ogole sadzicie ze jest mozliwe zobaczyc plec czy to raczej takie tam wrozenie? Mi w 13 tyg powiedzial, ze "tu moze byc siusiak, prosze nastawic sie na chlopca", ale czytalam, ze tacy lekarze to wrozbici bo nie da sie okreslic na tym etapie plci. A wiadomo, ze jak maja 50% szans to jest spora szansa, ze uda im sie trafic. Co o tym myslicie? -
mi nawet z wyrostka płciowego nie chciał lekarz powiedzieć
a mógł chociaż spróbować
jakoś średnio wierze w określanie płci na tak wczesnym etapie, no chyba ze dziecko rzeczywiście dobrze się ułoży, a lekarz jest dobry w tym co robi. A macie tak ze czujecie co będziecie miały?? sprawdziło wam się?? ja czuje ze dziewczynkę, ale pewnie się mylę...
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Martynka1234 wrote:Rozowy Kordonek dzis masz wizyte? Daj znac czy dzidzia zdrowa i czy plec sie potwierdzila
Dziewczyny, czy wy wierzycie w to, ze w 13 tyg mozna okreslic plec? To znaczy nie chodzi mi o to, ze np "u mojej kolezanki sie sprawdzilo" bo w sumie lekarz mowiac, ze chlopak czy dziewczynka to ma tak naprawde 50% szans, ze trafi no i wiadomo, ze dal rade u wiekszosci wywrozyc. Ale czy w ogole sadzicie ze jest mozliwe zobaczyc plec czy to raczej takie tam wrozenie? Mi w 13 tyg powiedzial, ze "tu moze byc siusiak, prosze nastawic sie na chlopca", ale czytalam, ze tacy lekarze to wrozbici bo nie da sie okreslic na tym etapie plci. A wiadomo, ze jak maja 50% szans to jest spora szansa, ze uda im sie trafic. Co o tym myslicie?zobaczymy tym razem. Tylko że u nas seks w sama owulacje wiec dziwne gdyby to była dziewczyna;)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm