Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelika, Justyna to jesteśmy w podobnej sytuacji że tak szybko łapiemy kilogramy
podpytam gina czy to może być wina hormonów albo zatrzymywania wody...jak mi powie coś fajnego to wyciągam baterie z wagi
Nie znam płci, mam nadzieję że dziś maluch się ujawni. Bardzo na to liczęAga1991, Justyna Sz lubią tę wiadomość
-
stowtotka wrote:Ja za to uważam że inwestycja w monitor oddechu jest dla mnie ważna. Wolę żeby włączał się bez powodu i zadziałał w razie potrzeby. Ja będę miała pożyczony od koleżanki. Jakbym nie miała takiej opcji to na pewno bym kupiła używany
sy__la lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
angelika1984 wrote:Justynko nie jem więcej. Właśnie.malo jem. Ale w dwóch poprzednich ciążach przytylam po 30 kg. Po porodzie praktycznie od razu wracalam do tych 55.
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Krucha wrote:Mi na razie przybyło 0,7 kg, ważę się raz w tygodniu, następne ważenie w sobotę.
Zaczynam się trochę martwić czy to nie za mało, ale normalnie jem.jeszcze ze smutkiem będziesz patrzyła na wagę
-
Krucha wrote:Mi na razie przybyło 0,7 kg, ważę się raz w tygodniu, następne ważenie w sobotę.
Zaczynam się trochę martwić czy to nie za mało, ale normalnie jem.w pierwszej ciąży do 17 tyg przybrała pół kg a na koniec i tak było 13 ma plusie. Teraz juz jest kg ma plusie ale jem mniej regularnie i trochę byle co niestety..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:07
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nutella_ wrote:Jak dziecko dobrze się rozwija, a ty jesz zdrowo i regularnie to czym tu się przejmować ? Cieszyć !
jeszcze ze smutkiem będziesz patrzyła na wagę
Może nie:) ja z synem przytyłam 7kg po porodzie zostało 2 kg, zrzucone w ciągu 2 tygodni.Potem podczas karmienia spadłam na 44 kg ale to akurat fajne nie było, okropnie wyglądałam.
Aktualnie spadłam w 9 tyg przytyłam 1 kg ale w 13 spadłam znów do49 kg.
Czyli właściwie u mnie na razie nic na plusie...no ale nie to najważniejsze tylko dzidzius:)
Krucha u mnie prawdopodobnie (choc lekarz watpliwosci nie mial) drugi chlopiec
Problem z imieniem mamy ogromny.....