Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
annak w takim razie zostałaś wytypowana na kreatorkę naszej szczegółowej listy
pełnomocnictwa w tworzeniu tegoż dzieła udzielam Ejdzie
hihi
Fajnie fajnie, to do dziełaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Tak tez słyszałam, jednak jestem teraz na antybiotyku plus metformine biorę nie chce wiesz samych tabletek tylko brać, dlatego pomyslałam, ze lepiej sie pomęczyć
Czy ja wiem czy lepiej się męczyć... W szpitalu na samym początku pierwszej ciąży brałam paracetamol 3 razy dziennie bo miałam ból nogi nie do zniesienia. Lekarze wręcz kazali mi brać żebym się też dodatkowo nie stresowala bólem -
Witajcie Dziewczynki Kochane
O rety! Ile nowych mamusiafajnie fajnie oby jak najwięcej szczęśliwych!
Annak kochana, życzę Ci dużo spokoju, bądź dzielna i trzymam kciuki za Kropusia
Szczesliwa GRATULACJE Kochana!! Wiedziałam ze będziesz z nami, ze musial tam w brzuszku ktoś zamieszkaćładna beta
Niebieskaa poczekaj jeszcze trochę, może rzeczywiście owulacja była później i dlatego wychodzi na młodszą ciążę, będzie dobrze, za tydzien pójdziesz i będzie wszystko się zgadzałotrzymam kciuki
Reszta dziewczyn GRATULACJE za piękne bety, pęcherzyki i bijace serduszka
To zdjęcie z pozytywnym testem w 11dpo chyba jest mega ciemne!! Krechy jak szalone, może kroi sięcciąża bliźniacza, ze stężenie bety tak szybko rośnie :*)Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
O rany, ciężko Was nadrobić
Witam wszystkie nowe Mamusie! Gratuluję dwóch kreseczek i pięknych bet! Ja zrobiłam tylko jednego sikańca i dwa razy bete, by po pierwsze potwierdzić ciążę a po drugie uspokoić się, że rośnie
Powiem Wam, że mnie dzisiaj w pracy po raz pierwszy zmuliło i taka jestem z tego szczęśliwa xD nie wymiotowałam, ale cały dzień mam taką gulę w gardle.. pojutrze pierwsza wizyta u ginekolog, ale obawiam się, ze serduszka jeszcze nie zobaczęTrochę szkoda, bo gdyby było serduszko to i byłaby karta ciąży a skoro byłaby karta ciąży to dostałabym zaświadczenie o ciąży, które mogłabym wręczyć pracodawcy i spokojnie zrobić sobie badania. Pracuję w labie, więc głupio kiedy zrobię wszystkie ciążowe badania, każdy się dowie a kierownik na końcu, tym bardziej, ze wraca dopiero za tydzień z urlopu. Myślałam iść gdzie indziej na badania, ale chyba dobrze robić na tych samych aparatach by była porównywalność, no i jako pracownik mam 70% rabatu więc zamiast 300 zł zapłacę 90.. a ma to znaczenie kiedy chodzi się na prywatne wizyty
Też się zastanawiam czy pracować czy iść na L4. jednej strony szkoda mi zostawiać tak ludzi, wiem, że będzie ciężko a mi tez zależy by po macierzyńskim przedłużyli mi umowę, ale z drugiej strony... praca w labie, wszędzie potencjalne źródło zakażenia, tym bardziej, że raz się już zakułam igłą. Do tego kontakt z pacjentami a Ci nie zawsze są zdrowi, bo lab mamy w przychodzi.. Poczekam na decyzję mojej ginekolog, myślę, że ustosunkuję się do tego co mi doradzi. Przynajmniej miałabym kiedy czytać te mnożące się tutaj posty
Lollis, Gosia1989 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Milka1991 wrote:annak w takim razie zostałaś wytypowana na kreatorkę naszej szczegółowej listy
pełnomocnictwa w tworzeniu tegoż dzieła udzielam Ejdzie
hihi
Fajnie fajnie, to do dziełaMilka1991 lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Fufka30 wrote:Dziewczyny Wy już wszystkie na wizyty idziecie a ja próbuje wytrzymać do 17 żeby zobaczyć serduszko i teraz się stresuje, że może chce iść za późno
Kochana, ja będę miała pierwszą wizytę i usg pierwszego dnia 8 tygodna, także jak nic u Ciebie niepokojącgo się nie dzieje, to czekaj cierpliwie, a ujrzysz serduszko))
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.