Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aniołkowa mama wrote:Reni, tych olejów to szukaj raczej na działach ze zdrową żywnością- bio, ale uważaj bo się raz tak nacięłam, że był tak rafinownay właśnie. Ale spoko, używam do smażenia.
http://olini.pl/olej-kokosowy-olini Taki masz na pewno nierafinowany. I powinno być napisane albo nierafinowany albo tłoczony na zimno. Też idę dziś kupićPóki co smaruję się oliwką dla dzieci ale muszę przynajmniej 2 razy dziennie, skóra na piersiach mnie ciągnie.
Dziękuje, poszukamAle czy dziś się wybiorę to nie wiem, sypie śnieg, to nie chc mi się już wychodzić, byłam po 7 rano w sklepie to wystarczy
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Milka1991 wrote:Witam się oficjalnie z wielkim kubasem kakao
Jestem do waszej dyspozycji ! spowiadać mi się tutaj z płci i imienia. Zaraz będę coś tam montować na pierwszej !
Niebieska już poprawione, witaj wśród planowo rodzących 05.04 !
Dzień dobry!
U mnie od 11tc już wiadomo, że chłopak, kolejne usg to potwierdzaja.
Chyba bedzie Aleksander!Justyna Sz, Milka1991, Jagah, Korcia, kahaśka lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
witam się z oprószonego śniegiem Lublina
spacer w pieskiem zaliczony, a teraz herbatka z miodem i cytrynką, kocyk i chyba jakiś film
Justyna gratuluje synka! super, że udało się z tym usgsuper zachował się twój mąż
Kad ja mam od razu ból brzucha jak się denerwuję, zawsze tak miałam
Sallvie ja też martwiłam się wagą, nawet lekarz pytał czy ja dużo jem, czy nie wymiotuje - na szczęście na ostatnie wizycie plus 2 kgmąz się śmiał, że tylko w ciąży kobiety cieszą się z przyrostu wagi
u nas niby dziewczynka ma by ć, na dwóch usg lekarz tak powiedziałza tydzień się okaże na połówkowych czy on zawsze nieomylny
mam cichą nadzieję, że będzie córeczka
jak już tak powiedział, to niech tak zostanie
imię jest wybrane już na pewno, więc niech nasze dziecię nam psikusa nie robi
Justyna Sz, Aga1991, Milka1991, mada87 lubią tę wiadomość
-
witam się z oprószonego śniegiem Lublina
spacer w pieskiem zaliczony, a teraz herbatka z miodem i cytrynką, kocyk i chyba jakiś film
Justyna gratuluje synka! super, że udało się z tym usgsuper zachował się twój mąż
Kad ja mam od razu ból brzucha jak się denerwuję, zawsze tak miałam
Sallvie ja też martwiłam się wagą, nawet lekarz pytał czy ja dużo jem, czy nie wymiotuje - na szczęście na ostatnie wizycie plus 2 kgmąz się śmiał, że tylko w ciąży kobiety cieszą się z przyrostu wagi
u nas niby dziewczynka ma by ć, na dwóch usg lekarz tak powiedziałza tydzień się okaże na połówkowych czy on zawsze nieomylny
mam cichą nadzieję, że będzie córeczka
jak już tak powiedział, to niech tak zostanie
imię jest wybrane już na pewno, więc niech nasze dziecię nam psikusa nie robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 11:02
Justyna Sz, sallvie lubią tę wiadomość
-
Aniołkowa jak okaże się dziewczynka to będzie Anielka
po mojej prababci
ale propozycji było bardzo dużo - Lidka, Helenka, Kornelka, Marcelina, Milena
a dla chłopaka jakoś nie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 11:13
Aga1991 lubi tę wiadomość
-
Witam was dzisiaj z pracy. U nas na śląsku mglisto. Bardzo źle jechało się rano.
Jestem za wpisywaniem do tabelki i w suwaczku płci i nalepiej imiona naszych maleństw.
Ja wizyta 1.12 i mam nadzieję,że przed Mikołajem kruszynka zrobi nam niespodziankę i pokaże co ma między nóżkami.
Ja słodyczy w ogóle nie jem od początku ciąży bo mnie strasznie muli. Z kruszynką chyba wolimy konkrety i chipsy oraz popcorn który bym wchłaniała wiadrami
Ostatnio poniżej pępka przez dwa dni o 14:00 czułam lekkie tak jakby kopnięcia dzidzi. To moja pierwsza ciąża i wydaje mi się,że to było TO
Mam pytanko te co są na L4 czy chodzicie częściej niż 3/4tyg do gin. Mój na ostatniej wizycie powiedział,że jak pójdę na zwolnienie to częściej będziemy się widzieć. Przeraża mnie to bo chodzę prywatnie i przez często wizyty zbankrutuje(dopiero na l4 chce iść po Nowym roku wiadomo kopania w nocy mało spadania to już mogę nie ogarniać siedzenia przed kompem paru godzin)
Jejku jak się rozpisałam..
Justyna Sz, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Aga1991 wrote:Witam was dzisiaj z pracy. U nas na śląsku mglisto. Bardzo źle jechało się rano.
Jestem za wpisywaniem do tabelki i w suwaczku płci i nalepiej imiona naszych maleństw.
Ja wizyta 1.12 i mam nadzieję,że przed Mikołajem kruszynka zrobi nam niespodziankę i pokaże co ma między nóżkami.
Ja słodyczy w ogóle nie jem od początku ciąży bo mnie strasznie muli. Z kruszynką chyba wolimy konkrety i chipsy oraz popcorn który bym wchłaniała wiadrami
Ostatnio poniżej pępka przez dwa dni o 14:00 czułam lekkie tak jakby kopnięcia dzidzi. To moja pierwsza ciąża i wydaje mi się,że to było TO
Mam pytanko te co są na L4 czy chodzicie częściej niż 3/4tyg do gin. Mój na ostatniej wizycie powiedział,że jak pójdę na zwolnienie to częściej będziemy się widzieć. Przeraża mnie to bo chodzę prywatnie i przez często wizyty zbankrutuje(dopiero na l4 chce iść po Nowym roku wiadomo kopania w nocy mało spadania to już mogę nie ogarniać siedzenia przed kompem paru godzin)
Jejku jak się rozpisałam..
Aga ja mam już trzecie zwolnienie i chodzę co 4 tygodnie, ale słyszałam, że lekarze wolą jak chodzi się częściej bo podobno zus się nie czepia jak chodzisz np co 2 tyg bo wymagasz częstszej kontroliAga1991 lubi tę wiadomość
-
Jak będziesz dziś na wizycie to pokaż te wyniki ginowi. Tarczycy się tak tylko po normach nie interpretuje, więc tak dla pewności. Pewnie się dziś dowiesz czy Julka będzie miała brata czy siostrę...
nutella_ lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Iga - Coś w tym jest chociaż ja przed ciążą cieszyłam się z każdego dodatkowego gramaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
dziewczyny to może te które z was już znają pleć waszego dziecka to może wpiszecie nad suwaczkiem?? tak to zawsze będziemy widzieć jak będziemy pisały co która będzie miała??
neharika lubi tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
sallvie wrote:Iga - Coś w tym jest chociaż ja przed ciążą cieszyłam się z każdego dodatkowego grama
ja raczej cieszyłam się ze zrzuconego gramaw ostatnich trzech latach schudłam około 8 kg
bez ćwiczeń i mega diety, tylko racjonalnym żywieniu się i nie jedzeniu po 18-19
-
Justyna Sz wrote:dziewczyny to może te które z was już znają pleć waszego dziecka to może wpiszecie nad suwaczkiem?? tak to zawsze będziemy widzieć jak będziemy pisały co która będzie miała??
ja wpiszę, taki mam plan, ale po połówkowychJustyna Sz lubi tę wiadomość