Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mąż wstępnie zgodził się na imię KUBUŚ
, powiedział "może być". Mam nadzieję, że mu się nie odmieni
Trzymam kciuki za wszystkie z was. Mam nadzieję, że niedługo usłyszycie tak samo dobre wieści jak ja.
Justin musi być dobrze, bardzo w to wierzę.kahaśka, Jagah, Jastin76, Antonelka, sallvie lubią tę wiadomość
-
Ja rowniez gleboko rozmyslam nad Bugaboo Cameleon"em, bylam w zasadzie pewna kupna, i dopiero w sklepie sobie uswiadomilam jak nisko znajduje sie gondola, i teraz mam rozterki. Jestem wysoka i jak wlozylam lalke z wystawy do srodka, to musialam sie bardzo nisko schylic, by lale wyciagnac i plecy nie byly zadowolone. Jesli chodzi o caloksztalt wozka oraz jego prowadzenie to zdecydowanie piatka z plusem
Co do poznania Meza to skromnie mowiac, wyrwalam szefa, hahahaPoznalismy sie w pracy na magazynie, potem On awansowal do biura i jednoczesnie stal sie poniekad moim przelozonym, co wiadomo bylo plusem dla Nas, a dla innych wygodna sytuacja do plotek
nutella_, Taśka22, karolyn, Omon lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Dziękuję, Antonelko!
Ja to na razie mam taki problem z wózkiem, że nawet nie wiem, na co zwrócić uwagę przy wyborze
Jestem kompletnie niezorientowana... Muszę wreszcie trochę poczytać. Bo - jak znam siebie i moje perfekcjonistyczne podejście do niektórych spraw + tendencję do zbyt dużego wchodzenia w szczegóły - to do maja wózka nie wybiorę(o innych rzeczach nie wspomnę)
Moze glupio sie przyznac ale ja najpierw patrzylam na wyglada a potem na kwestie techniczne7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Jagah wrote:Co do poznania Meza to skromnie mowiac, wyrwalam szefa, hahaha
Poznalismy sie w pracy na magazynie, potem On awansowal do biura i jednoczesnie stal sie poniekad moim przelozonym, co wiadomo bylo plusem dla Nas, a dla innych wygodna sytuacja do plotek
u mnie odwrotnie. To ja byłam nad mężem i on mnie wyrywał
Jagah, Taśka22 lubią tę wiadomość
-
A dzisiaj zaszalalam i zamowilam recznie robiony becik, narzute oraz poduszki na lozko do pokoju dzieciecego - poza lozeczkiem bedzie lozko aby usiasc, polezec, poprzytulac sie z dzidziusiem a potem bedzie to lozko dla dziecka.
Dziewczyny robia takie cudenka. Ich prace mozna zobaczyc na instagramie lub fb - tiny bubbles
Jagah, karolyn, vitae13, Venice, Omon lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Moze glupio sie przyznac ale ja najpierw patrzylam na wyglada a potem na kwestie techniczne
No i może dobrze!
Ominą Cię te wszystkie rozkminy, które ja będę teraz odstawiać w Excelu
A tak w ogóle to oglądam te ciuszki i gadżety dla Twojej Niny... hmm... Czy Ty byś nie chciała zostać osobistą stylistką mojej córki?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:21
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Antonelka - ojjj, uwielbiam takie rzeczy
Dziewczyny, jak macie inne polecone strony/firmy z takim hand-made to podawajcie, bo czasem sa takie cudowne rzeczy, ze az serducho skacze z radosci
Polecam
http://art-madam.pl/Antonelka lubi tę wiadomość
-
annak wrote:No i może dobrze!
Ominą Cię te wszystkie rozkminy, które ja będę teraz odstawiać w Excelu
A tak w ogóle to oglądam te ciuszki i gadżety dla Twojej Niny... hmm... Czy Ty byś nie chciała zostać osobistą stylistką mojej córki?!
Ha ha ha - wiekszosc w hm kupilam
Annak wierze, ze jak ruszysz miedzy regaly to pokazesz jakies cudenka
Ale bardzo mi miloannak lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Annak, Donia
Zobaczcie ten filmiko bugaboo
https://youtu.be/dSm4tmXz8Kc
Nie da się ukryć ze jest bardziej przybajerzony od innycha cena kosmos ! Nie wiem co na to współwłaściciel konta
chicco Next2me, fotelik kiddy, leżaczek ten co już na szczęście zapomniałam jak się nazywa
chyba pójdę na zwolnienie to więcej pensji będę dostawała
-
Donia12 wrote:Nie da się ukryć ze jest bardziej przybajerzony od innych
a cena kosmos ! Nie wiem co na to współwłaściciel konta
chicco Next2me, fotelik kiddy, leżaczek ten co już na szczęście zapomniałam jak się nazywa
chyba pójdę na zwolnienie to więcej pensji będę dostawała
Ha ha ha - ja dostaje cudna pensjez premia
-
my z mężem znamy się bardzo długo, od podstawówki i co najlepsze nie lubiliśmy się za bardzo ;p zaiskrzyło jak mieliśmy 19 i 20 lat
edit: a zaczęło się od tego, że dla żartu mnie pocałowałi tak poszło dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:31
annak lubi tę wiadomość
-
A my z mężem poznaliśmy się przez Internet. Na pewnym amerykańskim forum muzycznym, gdzie było około 1000 osób i w tym tylko 2 osoby z Polski - MY
IGA.G, Jagah, karolyn, Taśka22, Donia12, Kjopa3, kahaśka, nutella_, Venice, Omon, sy__la lubią tę wiadomość
-
Takie szmatki przyszly dzisiaj
to w pandy i paseczki takie sobie jakosciowo ale bedzie jako pizmka (zreszta tak to nazywalo sie).
To z napisem new born ma sznureczki - teoche krotkie ale moze cos mama mi poprawi - w sensie wymieni na inne
Ps to z napisem new born to ten pajacyk po prawej z czapeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:34
nutella_, Venice, Omon lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Takie szmatki przyszly dzisiaj
to w pandy i paseczki takie sobie jakosciowo ale bedzie jako pizmka (zreszta tak to nazywalo sie).
To z napisem new born ma sznureczki - teoche krotkie ale moze cos mama mi poprawi - w sensie wymieni na inne
uwielbiam szarości, biele i beżemąż mówi,że kupuje ubranka jak dla chłopca ;p
-
ja dzisiaj w lidlu widziałam piękne sukieneczki dzianinowe - jedna szara w paski, druga z liskiem
jakbym była po potwierdzeniu płci to bym na pewno kupiła! może do czwartku jeszcze będę
ale kupiłabym już większe na jesień bardziej