Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Peg wrote:Ja miałam robione usg piersi tydzień temu. Atat z tego co pamiętam to jesteś chyba z Warszawy? Jak chcesz to mogę dać Ci namiar na dobrą Panią doktor od usg
Super, podaj nazwisko? Sadowska może?
Poszłabym bo po tych hormonach to szaleję.
Czyli dużo z Was miało takie badania typu cytologia i USg piersi w ciąży?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
ilae - zagięłaś mnie!
Ja piersi najbardziej lubię pod postacią kotletów, więc raczej monotematyczna jestem
Ewentualnie de volaille takie z masełkiem i pietruszką
no chyba, że strogonov - chodzi za mną od jakiegoś czasu, ale tu by trzeba więcej składników
Jeśli piersi masz spore i lubisz szpinak to możesz zrobić takie kieszonki i nafaszerować szpinakiem z serem feta, ewentualnie suszone pomidorki
Wszystko zależy jak bardzo chce Ci się z tym bawić
Ale kusicie tymi obiadami! No i jak tu nie rosnąć? Jedynie na mięso nie mam ochoty, chociaż też zależy pod jaką postacią. Żadne gulasze nie wchodzą w grę, tak samo udka zaczęły mnie odrzucać, wędliny tak samo.. Jedynie mięso mielone zjem ze smakiem albo jakiegoś kabanoska no i wspomnianą pierś z kurczaka ale tylko mocno przyprawioną i przysmażoną na chrupiąco. A myślałam, że nie mam zachcianek
Venice - nigdy bym nie pomyślała, że w ciąży jesteś
aniołkowa mama - owszem, moje zdjęcie zrobiłam dzisiajFakt, zjadłabym już jedną kanapkę i wypiłam kubek mleka ale to nic nie zmienia
U mnie teraz nawet pora dnia nic nie zmienia
Niebieskaa - dziękiwłaśnie też wolę spać nisko, ale w razie czego tez wykombinowałam, że odepchnę koniec rogala
Najbliższa wizyta 15.03
-
Gratulacje z udanych wizyt
Justin jestem z tobą myślami ....
U mnie dziś kapusniak tak chodził za mną że go w końcu zrobiliśmy z Mchoć dzieci nie zbyt zadowolone .
Ale macie super brzuszki ja wyglądam jak taki paczek
Pisze cały czas z telefonu więc nie umiem wstawić zdjęciaale wyglądam jak w 8 z tym że całą jestem taka spuchnięta
A mój m to właśnie na odwrót jemu się wszystko podoba i ma nie raz dość mojego narzekania.
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
atat wrote:Super, podaj nazwisko? Sadowska może?
Poszłabym bo po tych hormonach to szaleję.
Czyli dużo z Was miało takie badania typu cytologia i USg piersi w ciąży?
Ja miałam cytologię i usg piersi w lutym. Wszystko było ok i nie powtarzałam. W ciąży na usg mogą wyjść jakieś zmiany, które w rzeczywistości są spowodowane ciążą. Miałam tak w pierwszej ciąży. Opis był długi a w usg pół roku po porodzie i po zakonczeniu karmienia wszystko czyste, ani jednej zmiany. Oczywiście jeśli nie masz świeżych badań to bym tak czy inaczej zrobiła. No chyba, że są jakieś wskazania do częstych badań. -
kasieniaczek wrote:Ja miałam cytologię na w czerwcu robioną - najlepszy wynik, jaki do tej pory miałam. Teraz będę mieć na kolejnej wizycie kontrolnej jakąś rozszerzoną na NFZ. USG piersi ostatnie też przed ciążą, jakoś w marcu. Mam zalecone coroczne kontrole ze względu na prawdopodobieństwo wystąpienia włókniaków. Odziedziczyłam budowę piersi po babci. Na pewno zrobię USG po porodzie.
kasieniaczek, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ! Ide jutro do fryzjera, tzn. fryzjer przychodzi do mnie. Pierwszy raz od pół roku zrobię coś dla swojego wyglądu
Antonelka, Aga1991, Krucha, aniołkowa mama, Jagah, Szczęśliwa Mamusia, ilae, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Hello
O to Nina - 374 g.
Lekarka powiedziala, ze wielkosciowo miesci sie w srodeczku wiec raczej jakims kolosem nie bedzie
Wszystko dobrze - narzady prawidlowe, wody plodowe tez, lozysko na tylnej scianie i dzidzius lezy poprzecznie.
Dzidzius pieknie wspolpracowal w czasie usg.
Jak to bylo z tym lozyskiem - jak na tylnej to pozniej czy wczesniej ruchy?
nutella_, Jagah, Aga1991, Peg, pati87, atat, sallvie, lis87, Omon, vitae13, sunshine, kasieniaczek, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, kahaśka, Justyna Sz, Venice, slodka100, Korcia, IGA.G, Milka1991, Donia12, niania.ogg, Różowy_Kordonek lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nutella - a co planujesz zrobisz i zmienic? Kolor, sciecie?
Przez wiekszosc swojego zycia robilam balejaz albo rozjasnialam wlosy, a w tamtym roku postanowilam wrocic do naturalnego koloruWszystko szlo zgodnie z planem, wlosy sie odwdzieczyly i poprawila sie jakosc, szybciej rosly, caloksztalt wygladu na duzy plus.. A potem zaszlam w ciaze, i stracilam objetosc i wyglad, nad ktorym baaardzo sumiennie pracowalam. Wkurzylam sie, poszlam do fryzjera i scielam na boba i jeszcze dorzucilam kilka refleksow, no i poczulam sie seksi zonka, hahaha
Teraz korci mnie przedluzenie rzes
-
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:nutella - a co planujesz zrobisz i zmienic? Kolor, sciecie?
ombre
Chce takie coś
Oczywiście nie doczepiane
Aga1991, Niebieskaa, Jagah, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Aga1991 wrote:nutella zazdroszczę. Ja już mam takie odrosty,że patrzeć na siebie nie mogę. Czekan na grudzień bo planuje iść do fryzjera żeby ładnie wyglądać na święta
Aga1991 lubi tę wiadomość
-
Nutella, ja mam ombre od 3 lat i jestem mega zadowolona, to lagodne ombre, ale fajnie odswieza cala fryzure.
Dziewczyny...wczoraj uzylam detektora tetna i moja mala lobuziara od razu tupala nozkami/raczkami... czulam w brzuchu i detektor wydawal nagle, piskliwe dzwieki... czy to znaczy ze to jest nieprzyjemne dla dziecka? od razu wylaczylam detektor, bo ten protest Malej byl tak wyrazny, ze aaz sie przestraszylam...czytalam ze detektor nie jest szkodliwy. .. ale wczoraj to sie sama przestraszylam...wiecie cos o tym?
Co do wybrzuszen na brzuchu to czytalam w necie,ze to niekoniecznie jest rozciaganie macicy i twardnienie macicy, bo ja nie mam twardej macicy...to moze byc tez wybrzuszenie wynikajace z ulozenia malucha...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 15:44
nutella_, Omon, Aga1991, Szczęśliwa Mamusia, Reni1982, sallvie, kahaśka, Venice, Korcia, Milka1991, Donia12, niania.ogg lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]