X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniolkowa mama ale seksi mały brzuszek ! Jezu zazdroszczę !

aniołkowa mama lubi tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Anjouek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa_mama czyżby skaner poszedł w ruch?czy tylko mi sie tak wydaje jakbys sobie brzuszek zeskanowała na tym drugim fotoxD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 15:48

cXUFp2.png

461775lyax060s2m.gif
  • aniołkowa mama Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Anjouek, coś Ty wymyśliła?;p nie skanowałabym dzidzi :D no to drugie zdjęcie słabe bo nie chciałam z lampą a lustro mam w takim miejscu, że jak nie chce pokazywać pół mieszkania to mam półmrok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 15:49

Córcia jest z nami :)

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Anjouek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha to pewnie przez te cienie po bokach i to,ze troszke taki zgnieciony mi sie wydawał z jednej strony niczym od szybki do skanera xD kiedys jeszcze w liceum na jakies zajecia nam kazali swoje dłonie zeskanowac, juz nie pamietam o co chodziło nawet.. ale tak mi sie skojarzylo xD

cXUFp2.png

461775lyax060s2m.gif
  • Biszkopciki Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś pochwalę, że byłam u fryzjera. Kolor odświeżony, włoski wymuskane i czuję się super. Następna wizyta jeszcze przed Świętami. W dodatku przyszła dziś paczka z ciuszkami, ale nie dla bobasa, tylko dla mnie :) dla dzidziulka jeszcze czas :)

Aga1991, Omon, nutella_ lubią tę wiadomość

13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjouek to nie są cienie tylko czarny sweter :D No chyba bym musiałą się położyć na tym skanerze :P No ale mnie to rozbawiło :D

Anjouek lubi tę wiadomość

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Omon Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciężko Was nadrobić :) Raz mąż przejął laptopa i takie zaległości :D

Mi się pępek też płytszy zrobił :) Linii jeszcze nie mam, chociaż ostatnio już myślałam, że jest - ale szybko się zorientowałam, że to tylko włoski. Przy okazji - Wy też takie owłosione brzuchy?
    Kurczę, mi się w pierwszym trymestrze pojawiły i niewiele myśląc wzięłam i je zgoliłam maszynką, po czym nowe odrosły dużo ciemniejsze i grubsze :/ I już nie wiem czy z nimi coś robić, czy tak zostawić? Znikną same czy już takie będą?

A co do fryzjera to też mam jeszcze pytanko :)
    Czy któraś miała kiedyś keratynowe prostowanie włosów? Długo się efekt trzyma?
    Bo ja mam od zawsze kręcone a przed ślubem szukałam jakiegoś zabiegu na wzmocnienie ich - nigdy w życiu nie chciałam ich stale prostować, uwielbiałam swoje loki. No i się zapisałam do jednego salonu z polecenia na keratynową odbudowę. Po której zakończeniu fryzjerka coś tam mi mówiła "...no i po tym keratynowym prostowaniu coś tam coś tam..." A ja szok! Chwila, jakim prostowaniu? To miała być tylko odbudowa, a fryzjerka do mnie, że to przecież to samo. No i takim sposobem pożegnałam się z pięknymi lokami jakie miałam i teraz mam takie nie wiadomo co - jedno pasmo proste, drugie pofalowane, trzecie gdzieś tam się na końcówce wywija, ale ostatnio zauważam, że coraz więcej mi się zawijasów pojawia, więc chyba jest nadzieja, że włosy wrócą do stanu sprzed tej wizyty? Nigdy się tym prostowaniem nie interesowałam, wiem tylko, że nazywa się to "stałe prostowanie" i od początku byłam przekonana, że teraz to już tylko ondulacja, ale efekt jakby zanika, więc to może jednak nie jest takie na stałe a na rok, dwa?

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się trzymało jakieś 4 miesiące. Ale włosy już nie są takie kręcone ja kiedys. Albo może mi się wydaje, bo są bardzo zniszczone.

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon ja prostowalam ale naturalnie mam proste z tym ze troche puszymy sie i od lat farbowane na jasny blond.
    Efekt bardzo fajny - 3 miesiace efekt super a tak ze bylam zadowolona ok 9 miesiecy. Robilam juz dwa razy.
    Zastanawialam sie czy nie zrobic w ciazy ale jednak ja prasuja wlosy to dosyc duze opary wydostaja sie i drazni troche ten zapach. Zarowno mnie jak i sobie fryzjerka zakladala maseczke.

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Omon ja prostowalam ale naturalnie mam proste z tym ze troche puszymy sie i od lat farbowane na jasny blond.
    Efekt bardzo fajny - 3 miesiace efekt super a tak ze bylam zadowolona ok 9 miesiecy. Robilam juz dwa razy.
    Zastanawialam sie czy nie zrobic w ciazy ale jednak ja prasuja wlosy to dosyc duze opary wydostaja sie i drazni troche ten zapach. Zarowno mnie jak i sobie fryzjerka zakladala maseczke.

Jesli chcesz aby efekt byl krotszy to myj czesto to wyplucze sie. Ja uzywalam szamponow bez siarczanow bo mnie zalezalo na dlugim efekcie.
    Kiedy robilas?

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Mamaela86 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska a jaki detektor masz i gdzie nabylas? Bo mysle nad kupnem .

Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04 :-)
    2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
    Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
    bhywdf9hjfmjqipp.png
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołkowa Mama u Ciebie chłopczyk że taki pępol wystający? ;)

Chociaż ja też mam mieć synka a pępek póki co niewypchnięty.

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaela86 wrote:
    Niebieska a jaki detektor masz i gdzie nabylas? Bo mysle nad kupnem .
    Sonoline B, kupilam na allegro.

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Biszkopciki Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Sonoline B, kupilam na allegro.
    również go mam i polecam

13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa Ale jesteś śliczna :*:*:*:*:*.

Cudne macie brzusie kochane i maluszki takie słoneczka malutkie;:*:*:*:*:*:*.

Muszę kiedy ja zrobić zdjęcie brzusia ;) . Jak mnie dziś , Niunia wystraszyła rano mnie smyrnęła i cały dzień nic dopiero teraz się obudziła boże już myślałam o najgorszym , aż detektor wzięłam słyszałam serduszko , już tam powiedziałam aby tak mnie więcej nie straszyła .

Niebieskaa lubi tę wiadomość

• Reni1982 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon wrote:
    Ale ciężko Was nadrobić :) Raz mąż przejął laptopa i takie zaległości :D

Mi się pępek też płytszy zrobił :) Linii jeszcze nie mam, chociaż ostatnio już myślałam, że jest - ale szybko się zorientowałam, że to tylko włoski. Przy okazji - Wy też takie owłosione brzuchy?
    Kurczę, mi się w pierwszym trymestrze pojawiły i niewiele myśląc wzięłam i je zgoliłam maszynką, po czym nowe odrosły dużo ciemniejsze i grubsze :/ I już nie wiem czy z nimi coś robić, czy tak zostawić? Znikną same czy już takie będą?

A co do fryzjera to też mam jeszcze pytanko :)
    Czy któraś miała kiedyś keratynowe prostowanie włosów? Długo się efekt trzyma?
    Bo ja mam od zawsze kręcone a przed ślubem szukałam jakiegoś zabiegu na wzmocnienie ich - nigdy w życiu nie chciałam ich stale prostować, uwielbiałam swoje loki. No i się zapisałam do jednego salonu z polecenia na keratynową odbudowę. Po której zakończeniu fryzjerka coś tam mi mówiła "...no i po tym keratynowym prostowaniu coś tam coś tam..." A ja szok! Chwila, jakim prostowaniu? To miała być tylko odbudowa, a fryzjerka do mnie, że to przecież to samo. No i takim sposobem pożegnałam się z pięknymi lokami jakie miałam i teraz mam takie nie wiadomo co - jedno pasmo proste, drugie pofalowane, trzecie gdzieś tam się na końcówce wywija, ale ostatnio zauważam, że coraz więcej mi się zawijasów pojawia, więc chyba jest nadzieja, że włosy wrócą do stanu sprzed tej wizyty? Nigdy się tym prostowaniem nie interesowałam, wiem tylko, że nazywa się to "stałe prostowanie" i od początku byłam przekonana, że teraz to już tylko ondulacja, ale efekt jakby zanika, więc to może jednak nie jest takie na stałe a na rok, dwa?

Ja mialam keratynowe prostowanie kilka razy. Mi się trzymało ponad pól roku, nawet do 9 miesięcy,potem już efekt był slabszy. Dużo zależy od samych włosów i ich pielęgnacji po zabiegu. Moje włosy są bardzej proste niż kręcone.Takie odksztalcające się. Fakt że po keratynie sa troche przyklapniete. Ale nie trzeba prostować, tylko myć , suszyć suszarką i czesać szczotką płaską. Super wygodne. Ale w ciąży zabieg raczej nie wskazany. Ja miałam robione kilka razy keratyna chyba encanto mega sierdzi, dusi, łzy lecą i się płakać chce. Ale włosy po keratynie-cudowne.

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krucha - u mnie mówi się, że na dziewczynke to pępek jest wystajacy, na chlopca-wklesly. Mnie się sprawdziło w pierwszej ciąży z córką, teraz wciąż jest wciśnięty w środek, wiec rosną moje szanse na siusiaka ;)

Omon - przy odpowiedniej pielęgnacji to efekt może utrzymać się do roku, a teraz pozostaje Ci częste mycie i podcinanie końcówek, aż wrócą do swojej formy. Swoją drogą, nieźle się zalatwilaś ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krucha, nie wiem jaka płeć ale te wszystkie zabobony u mnie się wzajemnie wykluczają więc wiesz... :D Jem pomarańcze i czekoladę to dziewczynka tak?:P Tylko, że ja od zawsze tak jem :D Siedzi z lewej strony to chłopak? Nie pamiętam co tam jeszcze było :) ja tam na nie nie patrzę. W ogóle nie wiem kto to wymyślił, że pępek wystający to chłopiec itp. itd. że niby pisiolkiem mi ten pępek wypycha?;p heheh to przecież od mojej budowy/predyspozycji zależy ;p

Omon, u mnie na zdjęciu nie widać ale też mam peeełno włosków tylko, że u mnie białe, nie zamierzam nic z nimi robić. trudno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:35

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Niebieskaa Ale jesteś śliczna :*:*:*:*:*.

Cudne macie brzusie kochane i maluszki takie słoneczka malutkie;:*:*:*:*:*:*.

Muszę kiedy ja zrobić zdjęcie brzusia ;) . Jak mnie dziś , Niunia wystraszyła rano mnie smyrnęła i cały dzień nic dopiero teraz się obudziła boże już myślałam o najgorszym , aż detektor wzięłam słyszałam serduszko , już tam powiedziałam aby tak mnie więcej nie straszyła .

Prawda?brwi mam jak te norweskie nastolatki, wasiki jak hipsterzy z Oslo, korone jak krol Norwegii...calkiem dobrze wpasowuje sie w norweskie standardy:DDD

Antonelka lubi tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, że od budowy :D
    Ale ja tam lubię te zabobony ;)

A Ty Jagah to masz płaski prawie brzuch jeszcze, może Ci jeszcze wywalić pępuś :P

‹‹ 811 812 813 814 815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ