Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna Sz piękne masz włosy ! Widać, że ciąża Ci służy, pośladki zdecydowanie lepiej wyglądają! Brzuszek cudowny. Dodatkowe kg tylko na plus, więc nie ma powodu do zmartwień.
Bobas u Ciebie musiałam się przyjrzeć na zdjęciu, bo nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero póżniej się zorientowałam, że zdjęcie do góry nogami. Co do wagi to zazdroszczę, że tylko 1 kg. Też chciałabym tak mało tyć. U mnie mimo, że brzuch mniejszy to waga + 3 kg.
Aniołkowa mama naprawdę nie masz się czym martwić. Ja też czasami rano mam całkiem płaski brzuch. U niektórych dziewczyn tak jest, że brzuch rośnie dopiero 6-7 miesiąc. Rozumiem, że po Twoich przejściach pewnie się bardziej stresujesz, ale taka Twoja uroda, że brzuszka jeszcze nie ma. Pępek wystaje, więc widać, że to ciąża
Dla mnie też te niektóre dziewczyny na Instagramie co w 8 czy 9 miesiącu podnoszą ciężary są świrnięte! Rozumiem, że chcą być aktywne, ale dźwiganie akurat dla żadnej ciężarnej nie jest wskazane.
Milka sukienka super! Gdzie Ty ten brzuch masz?
Ilae gratuluję córeczki !
Anian ja w piątek idę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Chcę zobaczyć co się tam wyprawiaAle generalnie ćwiczę sama
lub na siłowni orbitrek, rowerek
Nutella super włosy! Też dzisiaj byłam u fryzjera, ale u mnie bez szaleństw- sam odrost.
Po ciąży pępek wraca na swoje miejsce, więc nie musimy się martwić.
Dziewczyny czy przy hemoglobinie 11 trzeba brać żelazo? Ja już mam problem z zatwardzeniem, a co dopiero będzie jak zacznę brać żelazo! Narazie piję soki z buraka, może podskoczy troszkę.Justyna Sz, nutella_, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ja włosów tez mam tak ze 3 sztuki. Kucyk jak u rocznej dziewczynki. Najlepiej mi więc w rozpuszczonych włosach takich max do ramion. Swoje mam takie..mysie nijakie, wiec coś musze z nimi robić. Bardzo długo miałam w ciemnych brązach. Teraz pasemka. Jak juz coś wypróbuję i jest ok to potem mi ciezko zmieniać
Justyna Sz lubi tę wiadomość
-
Az mi wstyd jak Was czytam i ogladam
U fryzjera bylam podciac koncowki 2 LATA temu
Teraz mi zwisaja te kudly do tylka. Musze sie w koncu zmotywowac i cos z nimi zrobic25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
co do łożyska- ginekolog mówił mi, że ono się "rozciąga" i jest tylko w jakimś tam miejscu przymocowane do macicy. Nie umiem tego opowiedzieć tak jak on. Ale bynajmniej dopiero po chyba (nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam) 20 tygodniu ma swoje miejsce
-
no ja miałam podejrzenie łożyska przodującego w pierwszej ciąży, ale trudno powiedzieć czy się podciągnęło czy poprzedni lekarz coś źle obejrzał, bo twierdził, że mi ujście szyjki centralnie zatyka. Za to na prenatalnych miałam łożysko z tyłu a na połówkowych z przodu za pierwszym razem. Teraz w 16 tc też miałam na tylnej ścianie, zobaczymy dziś na wizycie gdzie będzie.
-
She Wolf wrote:Az mi wstyd jak Was czytam i ogladam
U fryzjera bylam podciac koncowki 2 LATA temu
Teraz mi zwisaja te kudly do tylka. Musze sie w koncu zmotywowac i cos z nimi zrobic
Spokojnie ja u fryzjera też byłam ostatni raz ponad rok temu, i nie jestem częstym gościem w salonie fryzjerskim hahaShe Wolf lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Venice wrote:Justyna Sz piękne masz włosy ! Widać, że ciąża Ci służy, pośladki zdecydowanie lepiej wyglądają! Brzuszek cudowny. Dodatkowe kg tylko na plus, więc nie ma powodu do zmartwień.
Bobas u Ciebie musiałam się przyjrzeć na zdjęciu, bo nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero póżniej się zorientowałam, że zdjęcie do góry nogami. Co do wagi to zazdroszczę, że tylko 1 kg. Też chciałabym tak mało tyć. U mnie mimo, że brzuch mniejszy to waga + 3 kg.
Aniołkowa mama naprawdę nie masz się czym martwić. Ja też czasami rano mam całkiem płaski brzuch. U niektórych dziewczyn tak jest, że brzuch rośnie dopiero 6-7 miesiąc. Rozumiem, że po Twoich przejściach pewnie się bardziej stresujesz, ale taka Twoja uroda, że brzuszka jeszcze nie ma. Pępek wystaje, więc widać, że to ciąża
Dla mnie też te niektóre dziewczyny na Instagramie co w 8 czy 9 miesiącu podnoszą ciężary są świrnięte! Rozumiem, że chcą być aktywne, ale dźwiganie akurat dla żadnej ciężarnej nie jest wskazane.
Milka sukienka super! Gdzie Ty ten brzuch masz?
Ilae gratuluję córeczki !
Anian ja w piątek idę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Chcę zobaczyć co się tam wyprawiaAle generalnie ćwiczę sama
lub na siłowni orbitrek, rowerek
Nutella super włosy! Też dzisiaj byłam u fryzjera, ale u mnie bez szaleństw- sam odrost.
Po ciąży pępek wraca na swoje miejsce, więc nie musimy się martwić.
Dziewczyny czy przy hemoglobinie 11 trzeba brać żelazo? Ja już mam problem z zatwardzeniem, a co dopiero będzie jak zacznę brać żelazo! Narazie piję soki z buraka, może podskoczy troszkę.
Ja miałam 11.6 jak zaczęłam brać...mimo że brałam dzień w dzień to mi w miesiąc spadło do 10.7wiec nie wiem co by było jakbym nie brała...taki sok sama robisz czy kupujesz gdzieś?Może i ja spróbuję chociaż burakow nie lubię...no ale czego się dla dzidziola nie robi.
-
Aniolkowa, jak Ty sie uchowalas?
Dziewczyny, musze jechac do szpitala, bo dzis mialam wodniste uplawy i chce sprawdzic czy to nie wody. No do cholery, czy ja bede sie w koncu mogla cieszyc ciaza?
Pojade dopiero jak moj wroci z pracy, bo ciezkie polaczenie autobusowe ze szpitalem
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Aniolkowa, jak Ty sie uchowalas?
Dziewczyny, musze jechac do szpitala, bo dzis mialam wodniste uplawy i chce sprawdzic czy to nie wody. No do cholery, czy ja bede sie w koncu mogla cieszyc ciaza?
Pojade dopiero jak moj wroci z pracy, bo ciezkie polaczenie autobusowe ze szpitalem
już kiedyś pisałam, ale są też takie paski pH, albo specjalne testy do sprawdzenia czy wody się nie sączą
-
nutella_ wrote:a leci nadal? wód trochę leci...
już kiedyś pisałam, ale są też takie paski pH, albo specjalne testy do sprawdzenia czy wody się nie sączą
Nie leci. Bardziej mam uplawy. Polozna mnie nastaszyla i kazala przyjechac sprawdzic.
No nic, pojade bo i tak mnie brzuch pobolewa i nadal czuje dyskonfort po zalozeniu szwu25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
Anjouek ja mam wyciskarkę do soków. Dzisiaj i wczoraj sok z buraka, grejpfruta i selera naciowego. Ja lubię wlasnie buraka z pomarańczami lub grejpfrutami...moze tobie tez posmakuje. Jutro zrobię z pietruszki, wtedy dodaje jabłka, szpinak, seler
-
She Wolf - Nie wiem czy Cie chociaż trochę uspokoje ale ja zauwazylam że mi takie uplawy wodniste lecą jak się stresuje. Np na poczatku października miałam egzamin i lalo się ze mnie tyle że aż mi przesiaklo przez spodnie a dwa dni później miałam prenatalne i ilość wód płodowych była okej
She Wolf wrote:Nie leci. Bardziej mam uplawy. Polozna mnie nastaszyla i kazala przyjechac sprawdzic.
No nic, pojade bo i tak mnie brzuch pobolewa i nadal czuje dyskonfort po zalozeniu szwu
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Kurcze kliknelo mj się. To mój brzuszek.
Nutella pięknie malujemy brwi. Zdradz Czego używasz ( kredki, pisaka). Ja też mam bardzo jasne i 3 na krzyż.
Zazdroszczę wam tego fryzjera. Kiedyś nosilam włosy do pasa. Ale jakoś przy dzieciach scielam. U fryzjera byłam rok temu. Jakoś nie mogę trafić na dobrą fryzjerke, zawsze mam jakieś ale. Dlatego farbę sama są blond.
She Wolf,pewnie to właśnie uplawy ale jedz koniecznie sprawdzić.She Wolf lubi tę wiadomość
-
sallvie wrote:She Wolf - Nie wiem czy Cie chociaż trochę uspokoje ale ja zauwazylam że mi takie uplawy wodniste lecą jak się stresuje. Np na poczatku października miałam egzamin i lalo się ze mnie tyle że aż mi przesiaklo przez spodnie a dwa dni później miałam prenatalne i ilość wód płodowych była okej
Kochana, no jasne ze mnie to uspokaja. Na razie nie panikuje.
Ale sprawdzic pojade skoro kazali
Justyna :*Justyna Sz lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Kochana, no jasne ze mnie to uspokaja. Na razie nie panikuje.
Ale sprawdzic pojade skoro kazali
Justyna :*
Jedź jedź. Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze !!She Wolf lubi tę wiadomość
Korcia wrote:Nutella pięknie malujemy brwi. Zdradz Czego używasz ( kredki, pisaka). Ja też mam bardzo jasne i 3 na krzyż.
cena ok. 8 zł na polskie
Jagah, Korcia lubią tę wiadomość