Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja fotografka co robila nam sesje slubna i zdjęcia z wesele robi bardziej emocjobalne zdjecia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71e7f8aa0577.jpg[/url -
Niestety moj maz nie chce isc na sesje. A ja sama nie pójdę. Zrobimy sobie pewnie sami sesje tylko wyjda nam takie zwykle zdecia takie jak np Omon wstawila.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:18
-
Wszystkie dziewczyny macie śliczne brzuszki ciążowe
Jak się zbiorę to i ja wstawię swój. Póki co mam słabe światło przy lustrach a i aparat nie za dobrej jakości
Justyna Sz, Ty do tego masz też przepiękne włoski, cerę, figurę. Akurat zwróciłam szczególną uwagę na Twoje zdjęcie, bo ja mam podobny kolor włosów, może troszkę już ciemniejsze, ale jak byłam dzieckiem i nastolatką to miałam strasznie jasny blond. Nigdy włosów nie farbowałam. Długość też mam podobną, no i proste włosy. Rzęsy naturalnie też mam blond, włosy na piczce też blond haha, pod pachami też blond, wszędzie mam blond i w sumie to nawet się cieszę, bo nie mam dużego zarostu a jak jest to mało co widać. Włosy na nogach jak mi zarosną to ja to oczywiście widzę, ale jakby ktoś spojrzał z zewnątrz to miałby chyba problem (pod słońce widać wyraźniej). Poza tym ja już od dawna nie golę się maszynką do golenia, bo po tym w miejscach intymnych miałam zawsze takie krostki, od kilku lat golę się golarką (nie depilatorem) i jestem mega zadowolona.
Oczywiście na brwi i rzęsy robię henne, bo buzia inaczej od razu wygląda. A i jeszcze któraś wspominała o odżywce Long4lashes. Słyszałam o niej i nawet kilka koleżanek ją używało, jakieś tam efekty miały widoczne. Ja za to mogę z czystym sumieniem polecić RevitaLash advanced - kupiłam sobie tą większą buteleczkę jakiś rok temu. Zaczęłam używać przed pierwszą ciążą i po 2 miesiącach już wyraźnie widziałam różnicę, rzęsy na prawdę długaśne, podkręcone, długo efekt się utrzymywał po zaprzestaniu. Po poronieniu znów wznowiłam i smarowałam pół roku - rzęsy jak sztuczne, odstawiłam zaraz po II kreskach na teście i dopiero dziś zauważyłam, że długość wróciła do normalności. A w buteleczce mam jeszcze bardzo dużo preparatu, także jest bardzo wydajny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:22
Justyna Sz lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Sam goły brzuszek mi tak nie przeszkadza na zdjęciach ale takie jak Pati wstawiła to już zdecydowanie nie moja bajka.. ja bym tego nikomu nie pokazała, najwyżej schowałą do szuflady
Wiem, że w stroju kąpielowym to tak samo niby jak w bieliźnie ale no... jednak nie. Dla mnie to za intymne. No ale niektórzy robią sobie też akty więc może się nie znam
taka jestem staroświecka albo nudna, nie wiem
Pewnie w ostateczności aparat, samowyzwalacz i ja męcząca męża. Zawsze się wzbrania ale jak ja się uprę to nie ma że nieOstatnio nawet nie marudził jak szukaliśmy wszystkich dziecięcych w mieście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:29
Omon lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniolkowa mama
Dla mnie do pokazania znajomym z sesji brzuszkowej to bym mogla dac zdjęcia w uvraniach tylko ze one nie maja takiego efektu. A takie jak pokazalam sa swietne ale dla siebie.
Niestety nie dane jest mi takie miec bo mąż wstydliwy -
bobas2015 wrote:Ale akurat to w bieliźnie mi się nie podoba.. takie zdjęcia są fajne ale hm trzeba mieć warunki
mi się najbardziej podobają na łonie natury..
-
bobas2015 wrote:Co do zdjęć to to jest nic.. wiecie że można mieć fotografa lub kamerzyste podczas porodu?
Mhm reportaż jest dla mnie ciekawy, bardzo mi się podobają historie porodu, coś pięknego, ale zaznaczam to musi być ktoś kto się zna na takiej fotografii, mieć dobre oko do reportażu, wyczucie, natomiast nigdy nie słyszałam o filmowaniu porodu.
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Ja się absolutnie nie zgodzę z tym, że emocje można pokazać tylko na zdjęciu w bieliźnie. Ja osobiście z resztą na zdjęciu wstawionym przez Pati nie widzę tych emocji w ogóle, bo zasłania mi je goła baba
Od razu powiem, że nie chcę nikogo obrażać, komuś się mogą takie zdjęcia podobać, ja wyrażam tylko swoją opinię
Z resztą ja nawet nie mam nic do odkrywania ciała na zdjęciu, ale uważam, że niewielu fotografów potrafi zrobić np. dobry akt. A dla mnie dobry akt to taki, że ktoś mi pokazuje zdjęcie a moja pierwsza myśl - piękna twarz, potem piękna figura. A nie jak jest najczęściej "o nie, kolejna rozbierana sesja", bo ta golizna przesłania całą resztę.
Wcześniej dałam przykładowe zdjęcia jakie mi pierwsze w google wyskoczyły, ale tak porównując do zdjęcia wstawionego przez Pati to moim zdaniem tu są te same emocje ale nie "zasłonięte" odkrytym brzuszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b69bf259eccf.jpg
I żeby nie było, że w ogóle nie toleruję odsłaniania brzucha do zdjęcia - toleruję, ale nie musi to wyglądać tak "nachalnie"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea68e4c0cd1d.jpg
Ale mimo wszystko wolę jak na zdjęciu jest przysłonięty brzuszeknutella_, Antonelka, Peg, aniołkowa mama, karolyn, Taśka22, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Bobas ja też uwielbiam plenery ciążowe
Ale w naszym przypadku miesiąc na takie sesje to luty-marzec więc zbyt bajkowej scenerii to bym się nie spodziewała
No i tak jak Pati napisała - ciepłe kurtki raczej nie podkreślą nam pięknych brzuszków
Z następnym dzieckiem trzeba celować w cieplejsze miesiące -
A ja dzisiaj kupiłam rożek dla maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:57
nutella_, Omon, kahaśka, Kjopa3, sy__la, Milka1991, Anjouek lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
atat łożysko może się podnieść, ale jest to kwestia rozciągania się macicy a nie jego faktycznego przemieszczania. Mało prawdopodobne, żeby zmieniło ścianę z tylnej na przednią czy tam odwrotnie. Moja kuzynka kiedyś też miała taki opis, gdzie łożysko zmieniło ściankę, ale jej gin powiedziała, że to błąd opisu i ten lekarz, który robił opis ma szablon, w którym zapomniał jednego szczegółu zmienić
-
Kilka zdjec mojej kolezanki - ona glownie robi zdjecia noworodkow - przepiekne ale czasami tez brzuszki.
Ladne, subtelne ale ja mam ochote na bardziej basniowy klimat.
Ale moze komus posluza jako inspiracja nawet do domowych sesji
Omon, pati87, sy__la, karolyn, Taśka22, Milka1991 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny, maz wrocil po kilkudniowym wypadzie do Polski i przywiozl moje wszystkie paczuszki. Wiec jest juz i szumis i rozek itd.
Ale
Musze Wam polecic dwa sklepy, a szczegolnie jeden.
Ten pierwszy to: www.cangaroo.pl
Zamowilam bluzke zwykla czarna od razu do karmienia, oraz najprostsza czarna sukienke rowniez pasuje od razu do karmienia. Jestem zachwycona jakoscia materialu. I to, ze ta sukienka jest prosta w kroju i fasonie. Polecam serdecznie.
Ale hitem sa koszule nocne i szlafroczek do szpitala ze sklepu:
http://slodkisen.com.pl
Ta stronke polecila mi przyjaciolka. Koszule sa taniutkie jak barszcz, z niezlej bawelny i przede wszystkim nie bedzie szkoda ich potem wyrzucic. Moze jeszcze zamowie sobie jedna koszule z granatovo.com, bo taka mi sie marzyla... ale zerknijcie tylko na te ceny:) maja tez ciuszki dla dzieci.
Moja lista na 3 strony ma juz coraz wiecej wykreslonych pozycji:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:56
kahaśka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Oj powiem Wam dziewczyny, ze te zdjecia, ktore pokazujecie to nie moja bajka.
Nasza sesje zrobi tylko i wylacznie Anita Suchocka, polecam zobaczyc jej fb.
Ale my chcemy zrobic sobie zdjecia, jak malenstwo podrosnie. A sesja brzuszkowa to kompletnie juz nie moj klimat...niedawno znajoma dala na fb swoja fotke z wielkim golym brzuchem w spodniczce baletnicy... nie wiedzialam czy sie smiac sie czy plakac jak to zobaczylam... no coz... to oczywiscie moja opinia:)Milka1991 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska
W textil markecie sa dostępne koszule do karmienia w cenie 30zl w promocji jeszcze taniej. Zawsze mozna przymierzyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:02