Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mialam w poprzednich ciazach sesji brzuszkowej i teraz też nie robię. Również nie moj klimat. Ale z pewnością zrobimy sesje rodzinna ja się Kropek urodzi lub trochę pod rośnie.mamy taka sesje z dziewczynami, cudowna pamiątka. Także polecam.
-
pati87 wrote:Niebieska
W textil markecie sa dostępne koszule do karmienia w cenie 30zl w promocji jeszcze taniej. Zawsze mozna przymierzyc.
Oj na pewno Pati mozna znalezc wiecej takich koszul, ale ja nie mam mozliwosci przymierzenia ani biegania po sklepach, jak bede na swietach to mam inne zajecia:) Ale moze komus tez sie przyda ten link. Moja przyjaciolka tez zamawiala przez internet.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Oj na pewno Pati mozna znalezc wiecej takich koszul, ale ja nie mam mozliwosci przymierzenia ani biegania po sklepach, jak bede na swietach to mam inne zajecia:) Ale moze komus tez sie przyda ten link. Moja przyjaciolka tez zamawiala przez internet.
-
Mi bardzo podobają się takie sesje:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d232b1732083.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7038d6fb4b1c.jpg
Z domowych to znalazłam tylko jedno które mi się naprawdę podoba. Bardzo lubię zdjęcia naturalne, nieprzekombinowane np to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57cb2165340f.jpg
A zimą też da się coś pokombinować
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4e1ae6852d0.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0285d20432e3.jpg
My ciążowej sesji nie mieliśmy ale już noworodkową tak. Zaraz poszukam jakiegoś zdjęciaOmon, sy__la lubią tę wiadomość
-
Mi takie sesje jak wrzuca Omon bardzo się podobają
Dziewczyny zdarzało Wam się zjeść cynamon ? kurcze zjadłam dziś banany na oleju kokosowym z dodatkiem miodu i z pół łyżeczki cynamonu. Potem przypadkiem cos mnie tknelo i poczytalam, że poronny itp.bardzo sie przestraszyłam, aż trochę zwróciłam w kibelku
Dzidzius na domiar złego się nie rusza od kilku godzin....zwariuję chyba:/ -
karolyn, od pół łyżeczki cynamonu dziecko na 1000% nie umarło
nawet jeszcze pewnie te banany nie doszły do Dzidziusia, także spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:54
karolyn lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Karolyn - Spokojnie na pewno maluszkowi nic złego się nie stanie od odrobiny cynamonu
Ja raz na jakiś czas od drugiego trymestru zjem nawet zupkę chińską. Nie bez przesady, że codziennie zjem, ale przecież jak raz na dwa tygodnie sobie zjem bo akurat mam ochotę to nic mi ani niuni nie będzie
Zresztą na pewno zdrowszy taki cynamon dla maluszka niż np palenie papierosów w ciąży a znam przypadki gdzie kobieta paliła codziennie po kilka papierosów i ma zdrowe dzieci.
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Karolyn ja sobie często smoothie robię z mleka, gruszki i cynamonu
Też słyszałam, że cynamon jest szkodliwy, nawet bez ciąży, ale to chyba raczej chodzi o jedzenie go łyżeczkami
Było kiedyś na facebooku i youtube jakieś cynamonowe wyzwanie i wtedy czytałam gdzieś apele żeby nie jeść cynamonu.
Ale pół łyżeczki dodane do potrawy nie powinno zaszkodzićJa sypię na oko, ale też jakieś pół łyżeczki i maluch pięknie rośnie i nic mu się nie dzieje
-
My sesji brzuszkowej robić nie będziemu, ewentualnie mój szwagier będzie się starał zrobić nam kilka fajnych pamiątkowych zdjęć. Aparat ma całkiem całkiem.
I dziś do mnie dotarła sukienka z pieknamama.pl (http://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-julia-s.html), materiał super jakości, fajnie się układa. Brzuszek też się w niej gubi.
Na dosłodzenie dotarło kilka par wylicytowanych śpioszkówsunshine lubi tę wiadomość
-
Wlasnie się umiałam sama z siebie
Wiecie widzę że na wadze robi się coraz więcej a nie mniej kilogramów i przybyło już z 7 a teraz pod wieczór to i koło 8-9 na plusie jest nawet ale w sumie nigdy nie zauważyłam żebym przytyła gdzieś więcej niż na brzuszku.
No więc od ponad miesiąca nie zakładałam żadnych jeansow bo szybko zaczęło mi się robić w nich ciasno jak się zapinałam. Ale dzisiaj tak stwierdziłam że zobacze jak leżą na mnie moje ulubione spodnie. Spodziewałam się, że mogę nie zapiąć guzika ale uwaga uwaga ja z wielkim trudem je wcisnęłam do połowy ud hahaReni1982, kahaśka, Teklaa, Donia12, ilae, Taśka22, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Spokojnie
ja tez jadłam szarlotkę z cunamonem, od kilku łyżeczek nic się stanie, ja na wiele rzeczy patrze z przymrużeniem oka naprawdę
unikam tylko serów pleśniowych, wędzonego, surowego nawet na początku ciazy jadłam na potęgę jajko na miekko i nie wiedziałam ze tylko na twardo :p
ilae lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
ja wam powiem, że nie zwracam uwagi czy cynamon, jajka na miękko, niedozwolone przyprawy czy coś - nie odmawiam sobie tego, ale oczywiście jakiś tam umiar jest. W pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam, że to może być szkodliwe. Bo tak na serio, gdybym chciała zwracac uwagę na wszystko to bym prawie nic nie jadła, odmierzała jak głupia ilość dziennego zapotrzebowania białka, węglowodanów czy czegokolwiek tam jeszcze innego. a ja nie lubię sobie utrudniać życia:D
no, ale rozumiem te, które dmuchają i chuchają na ciąże - tym bardziej gdy jest długo wyczekiwana.
no i oczywiście nikogo nie krytykujeOmon lubi tę wiadomość
-
Efekt prawie trzech godzin, ale włosy są teraz tak delikatne i odżywione, że jestem w szoku
No i dotarła do mnie paczuszka z wylicytowanym body z długim rękawkiem
Donia12, aniołkowa mama, nutella_, Magni, Teklaa, Kjopa3, Anjouek, Antonelka, Justyna Sz, sunshine, Milka1991, Aga1991, Omon, Jagah lubią tę wiadomość