Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska - dzięki za słodkisen
coś czuje ze po następnej wypłacie to ja tam troszkę zaszaleje. Ze dwie koszule, może bluzka i jakieś polspiochy?
ceny rewelacja!
A granatovo. .. ehhh ... piękne koszule nocne. Ale cena taka ze chyba bym musiała trochę najpierw po ulicy pochodzićżeby potem szkoda nie było
Niebieskaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Misiu w pierwszej ciąży wychodziły mi takie pajączki jak siniaki ogniska. Niestety okazało się ze mam zylaka podudzia i czeka mnie operacja tego kiedyś...
Co do koszul to polecam najtańsze gdyż moje po porodzie były niestety całe w krwi bo w połogu no domyslacie się jak jest.. mi leciało aż po nogach przez dobre 3 doby.. brMisiu2017 lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
witam wieczorową porą, nadrobię Was jutro, bo dzisiaj już padam. ale mam nadzieję, że były same dobre wiadomości!
ja dzisiaj cały dzień na nogach w nowym mieszkaniu, miałam montaż mebli kuchennych i musiałam tam siedzieć cały dzień... najgorsze, że nie mamy jeszcze ani łóżka ani kanapy tylko krzesła taboretki, trochę siedziała, trochę chodziłam i męczyłam się cały dzień. teraz brzuszek boli -
Bobas, nie bój się tej operacji. Ja sama się zdecydowałam, miałam żylaki przez caaałą nogę, udo, łydka.. Wycięli i z głowy. Blizny ledwo widoczne i mają kilka mm. Ta w pachwinie zupełnie nie wiem gdzie jest niby
w ogóle jej nie widać.
bobas2015 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nutella_ wrote:bobas synek miał już roczek ? Patrzę na suwaczek i widzę, że...dwa dni temu ? Sto lat ! Nie wiem czy pisałaś coś, ale mieliście imprezke ?
tak już rok.. nie wiem kiedy.. imprezka w ta sobotę ka musze sprzątać ale sił brak.. dziś synek nie spał od 3 a ja dwa dni temu miałam znowu krwawienie z nadzerki.. powinnam leżeć ale jak tu leżeć z roczniakiem?
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Venice wrote:Anjouek ja mam wyciskarkę do soków. Dzisiaj i wczoraj sok z buraka, grejpfruta i selera naciowego. Ja lubię wlasnie buraka z pomarańczami lub grejpfrutami...moze tobie tez posmakuje. Jutro zrobię z pietruszki, wtedy dodaje jabłka, szpinak, seler
nie mam wyciskarki chociaz od dawna sie przymierzam do zakupumoze mnie ta moja anemia zmotywuje
dzieki dzieki
spróbuje Twoich przepisów bankowo jak sie w nią wyposaze!
Venice lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:A to jej pare prac maluszkow.
hmmm wiekszosc fotografów, ktorzy robią fotki maluszkom ma podobny styl, rekwizyty, tła... no ale fajne to fajne, podobaja mi sie
siostra mojego faceta robi tez takie zdjecia
to jej fanpage https://www.facebook.com/dorotaskawinskaphotography/?fref=ts
-
pati87 wrote:Niebieska
W textil markecie sa dostępne koszule do karmienia w cenie 30zl w promocji jeszcze taniej. Zawsze mozna przymierzyc.
a fajne jakies chociaz jakosciowo? bo w textil markecie niestety wiekszosc ubranek to kicha i jakosciowo leząchociaz czasem sie perełka jaks trafi, ale spodnie to np. moim zdaniem masakra :C
-
kahaśka wrote:Ja kupowałam koszule na allegro, ale trzeba sporo przekopać, bo same takie infantylne hehe
fajne są moim zdaniem na http://szykownamama.pl/
i takie bardziej na luzie i takie lekko sexy
i tez bardzo mi sie podobają staniki do karmienia jakie tam oferują
szczególnie,ze w moim typie są takie z fiszbinami i koronkami a czesc do karmienia jest raczej malo seksipewnie czesci osob to nie przeszkadza bo wiadomo wygoda>wygląd... no ale ja chyba sie skusze
moze komus sie tez spodobaja, ja takie lubie
pati87, Donia12 lubią tę wiadomość
-
ilae wrote:My sesji brzuszkowej robić nie będziemu, ewentualnie mój szwagier będzie się starał zrobić nam kilka fajnych pamiątkowych zdjęć. Aparat ma całkiem całkiem.
I dziś do mnie dotarła sukienka z pieknamama.pl (http://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-julia-s.html), materiał super jakości, fajnie się układa. Brzuszek też się w niej gubi.
Na dosłodzenie dotarło kilka par wylicytowanych śpioszków
sliczna ta sukieneczka
ja nie mam zadnej zblizajacej sie okazji zeby taka zalozyc, a na wiosne juz bede rozpakowana wiec tez bez okazji bym nie pochodzila, teraz pogoda nie sprzyja takim kreacjom :< a naprawde jest sliczniutkailae lubi tę wiadomość
-
bobas2015 wrote:Misiu w pierwszej ciąży wychodziły mi takie pajączki jak siniaki ogniska. Niestety okazało się ze mam zylaka podudzia i czeka mnie operacja tego kiedyś...
Co do koszul to polecam najtańsze gdyż moje po porodzie były niestety całe w krwi bo w połogu no domyslacie się jak jest.. mi leciało aż po nogach przez dobre 3 doby.. br
Serio aż tak brrrto nie bede brała mojej nowej do karmienia co dostałam na urodzinki bo nie na sensu ... nie wiedziałam że może być aż tak
Zdrówka i pomyślności na sobotnie urodzinki
Dziewczyny coś na rozluźnienie zabawne historie z porodówki http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/dziecko/ciaza-i-porod,bdcqc
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Anjouek wrote:sliczna ta sukieneczka
ja nie mam zadnej zblizajacej sie okazji zeby taka zalozyc, a na wiosne juz bede rozpakowana wiec tez bez okazji bym nie pochodzila, teraz pogoda nie sprzyja takim kreacjom :< a naprawde jest sliczniutka
No ja to na cywilny skromny ślub musiałam się zaopatrzyćAnjouek, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Anjouek faktycznie fajne a najbardziej chyba ten czarny wpadł mi w oko
popatrze dzięki moze sie skuszę tylko kiedy go kupić?
??? Ostatnio mam wrazenie ze cycki urosły, a obecnie wszystkie staniki pochowałam bo mnie denerwowały i ocierały takie delikatne piersi sie zrobiły i nosze na zmianę dwa sportowe takie normalnie bez zadnych usztywniacze leżały od xx czasu w szafce a teraz sie z nimi przeprosiłam :p nie wiem jak podejść do tematu staników boje sie ze kupie a bedzie za mały, albo w druga strone
Edit - wow! Normalne ceny tych staników juz myślałam ze powyżej 100 ciekawe jakie one sa jakościowo ale juz wiem ze sie skuszę tylko kiedy go zamówić po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 22:55
Anjouek lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
ilae wrote:No ja to na cywilny skromny ślub musiałam się zaopatrzyć
ilae lubi tę wiadomość
Donia te koszule granatlove widzialam na targach, jak bylam z kolezanka.
Fajne sa. Na targach sprzedawali w nizszej cenie z malymi skazami.
Jak pod koniec listopada beda znowu na targach to skusze sie chybaDonia12 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Anjouek wrote:fajne są moim zdaniem na http://szykownamama.pl/
i takie bardziej na luzie i takie lekko sexy
i tez bardzo mi sie podobają staniki do karmienia jakie tam oferują
szczególnie,ze w moim typie są takie z fiszbinami i koronkami a czesc do karmienia jest raczej malo seksipewnie czesci osob to nie przeszkadza bo wiadomo wygoda>wygląd... no ale ja chyba sie skusze
moze komus sie tez spodobaja, ja takie lubie
Przepiękne są, tylko boje się ze ja bym nie dała rady.
Mnie tak biust swędzi i wszystko uwiera ze mogę tylko w miękkich bez koronek chodzić.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1