Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Teklaa wrote:Anjouek faktycznie fajne a najbardziej chyba ten czarny wpadł mi w oko
popatrze dzięki moze sie skuszę tylko kiedy go kupić?
??? Ostatnio mam wrazenie ze cycki urosły, a obecnie wszystkie staniki pochowałam bo mnie denerwowały i ocierały takie delikatne piersi sie zrobiły i nosze na zmianę dwa sportowe takie normalnie bez zadnych usztywniacze leżały od xx czasu w szafce a teraz sie z nimi przeprosiłam :p nie wiem jak podejść do tematu staników boje sie ze kupie a bedzie za mały, albo w druga strone
Edit - wow! Normalne ceny tych staników juz myślałam ze powyżej 100 ciekawe jakie one sa jakościowo ale juz wiem ze sie skuszę tylko kiedy go zamówić po porodzie?
no ceny na tej stronie są bardzo okejja jakos pewnie troszke przed porodem zamowie zeby juz po je miec
chwilke najwyzej poczeka na mnie
powiem Ci,ze ja mam tez bardzo wrazliwe piersi teraz... az boli czasem jak chodze w stanikudlatego na wieczor jak wracam to sciagam i jest ulga
u mnie nie dosc, że są wrazlie to i z brodawek mi skóra schodzisuper nie?
-
atat wrote:Przepiękne są, tylko boje się ze ja bym nie dała rady.
Mnie tak biust swędzi i wszystko uwiera ze mogę tylko w miękkich bez koronek chodzić.
ale caly czas czy teraz w okresie ciąży?bo ja tez mam kapryśny biust teraz :d ale licze na to,ze po porodzie już sie uspokoją te cycki i nie będą tak marudzic, swedziec, bolec eh
-
Pierwszy raz chyba poczułam jak maluszek się tak rozpycha
po prawej stronie pod ręką czułam takie twardsze, a z drugiej strony zero oporu. Chyba się wypięło dupką do spania
Milka1991, Aga1991, Antonelka, Reni1982, kasieniaczek, Teklaa, She Wolf lubią tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:Bobas, nie bój się tej operacji. Ja sama się zdecydowałam, miałam żylaki przez caaałą nogę, udo, łydka.. Wycięli i z głowy. Blizny ledwo widoczne i mają kilka mm. Ta w pachwinie zupełnie nie wiem gdzie jest niby
w ogóle jej nie widać.
Naczyniowiec mówi, żeby wyciąć po połogu, ale kurde znowu żyły usuwać to co w tej nodze zostanie
-
bobas2015 wrote:Misiu w pierwszej ciąży wychodziły mi takie pajączki jak siniaki ogniska. Niestety okazało się ze mam zylaka podudzia i czeka mnie operacja tego kiedyś...
Co do koszul to polecam najtańsze gdyż moje po porodzie były niestety całe w krwi bo w połogu no domyslacie się jak jest.. mi leciało aż po nogach przez dobre 3 doby.. br
Ja to czasami nawet czuje te żyły jakby mi sie powiększałySynek :* urodzony 1.04.2017 -
Witam się z rana w 20 tygodniu
Ja już na uczelni a na nogach od 6, kończę zajęcia po 18 dziś,takze chyba sie tu zajade do wieczora...zazdroszczę tym co mogą pospac troszkę dłużej.
Miłego dnia życzęIGA.G, sallvie, karolyn, Milka1991, Antonelka, Donia12, kasieniaczek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hejka.
A ja rozpoczęłam dzień od spiny z mezem. Chodzi i nasza starsza córcie,która próbuje wejść nam na głowę. Mój m uważa,że jestem za surowa a ja,że on jen na wszysko pozwala. u niego wszysko robiła mama bo nie pracowała i niestety mój mąż ma pewne braki. Czasem czuje się jakby to była walka z wiatrakami ...Ehhh h
Staniki śliczne. Ja podczas karmienia miałam taki biust,że mogłabym nim zabić. Wielki, nabrzmialy. Oczywiście co niektórym się podobało ale dla mnie nie było to takie super. Staniki które kupiłam przed porodem do szpitala (bawełniane) były za małe. Widziałam ostatnio całkiem fajne w kaphalu, oczywiście nie tak ładne jak te. -
Anjouek wrote:a fajne jakies chociaz jakosciowo? bo w textil markecie niestety wiekszosc ubranek to kicha i jakosciowo lezą
chociaz czasem sie perełka jaks trafi, ale spodnie to np. moim zdaniem masakra :C
-
Anjouek
Biudtonosze w moim typie. Tyle ze ja mam teraz 65g a szykuje sie ze bedzie rozmiar conajmniej wiecej a tam nie ma wogole 65h. Za to widze zecprzy 70 sa wieksze miseczki, wiec jak obwod mi sie zwiekszy to cos wybiore. Bo o rozmiar sadze ze na pewno biust nam jeszcze urosnie, na razie z f na g mi urósł. Wogole szal będzie pewnie przy pierwszych dniach po porodzie kiedy jest nawal pokarmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:43
-
Witam się z wami z rana
dzisiaj wstalismy z maluszkiem wyjątkowo wcześniej bo zaraz jedziemy zrobić morfologię i mocz tak jak pan doktor kazał
Wizyta już za 4 dni !!!
She Wolf ... Co tam u Ciebie wyszło kochana?IGA.G, Anjouek lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
IGA.G wrote:witam po ciężkiej nocy, znowu kłucie w lewym boku, ta jak lekarz mówił - kolka jelitowa... właśnie próbuję zjeść siemię... fuj
Iga mi lekarz na kolkę jelitową przepisał ostropest oraz błonnik (oba firmy Solgar), drogie są, ale mi akurat pomogły, bo kolka mnie tak męczyła, ze bałam sie ze to już poród.
IGA.G lubi tę wiadomość
MagdaWaw
-
Iga trzymam w takim razie bardzo mocno kciuki za dzisiejszą wizytę
Ja w poniedziałek nie będę miała czasu na stres bo wstane i wizyta już o 9:15
She Wolf wrote:Aniolkowa, jak Ty sie uchowalas?
Dziewczyny, musze jechac do szpitala, bo dzis mialam wodniste uplawy i chce sprawdzic czy to nie wody. No do cholery, czy ja bede sie w koncu mogla cieszyc ciaza?
Pojade dopiero jak moj wroci z pracy, bo ciezkie polaczenie autobusowe ze szpitalemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 09:08
IGA.G lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Hej
Super te stronki, bardzo się przydadzą za chwilkę. Ciężko znaleźć sklep stacjonarny z niedrogimi ciążowymi ciuchami czy bieliznąceny z kosmosu...
Jeśli któraś zdecyduje się wcześniej na zakup z takich stron, to dajcie znać jak to wygląda rozmiarowo, jakościowo itd.
Ja dostałam od cioci wczoraj super różowe body z obrazkiem baranka, drugi prezencik
Super się dostaje takie rzeczy, ja chcę więcej
Wczoraj mój Mąż słyszał gdzieś o tych szumisiach że dobry pomysł itd. i znalazł na YT nagrania takich dźwięków, i tak sobie myślę, mieliśmy kupować, ale co jeśli się nie sprawdzi, nie lubię wydawać pieniędzy na marne. Więc pewnie przetestujemy tego YT i zobaczymy jak to działa
Ja dziś wizytuję o 14.30 ! i z tego co wiem, to nie tylko ja, więc za resztę trzymam kciukasy, wrzucać zdjęcia !
sallvie, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
Jastin, She Wolf, dzewczyny, jak tam? Odezwijcie się proszę :*
Kahaśka, robiłam z 3-4 lata temu a i tak byłam "atrakcją", że taka młoda dziewczyna sobie żylaki operuje. Na razie nic więcej nie mam, nawet małego, a tamte to były takie wyraźne wybrzuszenia. Wiem, że to może wracać... są podobno inne metody leczenia, jakieś ostrzykiwania ale na dłuższą metę nie dają takich rezultatów... (ciotka robiła, wydała na to majątek a teraz koniec końców będzie miała operację).
Matko jakie Wy macie rozmiary tych cycków ja to z A-B do C-małe D przeskoczyłam i jestem bardzo zadowolonatakie by mogły mi zostać
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]