Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bobas - jakie krągłości! sexi!!! Mraauuu!
Nutella - dziękujęKurde, trochę to żmudne, 60 dni
później jeszcze spór.. może też spróbuję zamówić najpierw jedną rzecz i zobaczę z czym to się je
Co do pochodzenia z Chin.. cóż.. większość sieciówek sprowadza rzeczy z chin tylko my płacimy za to 3 razy drożej i ciesząc się, że kupiliśmy "markowego" ciuchaLokokoko, Milka1991 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy_Kordonek wrote:bobas - jakie krągłości! sexi!!! Mraauuu!
Nutella - dziękujęKurde, trochę to żmudne, 60 dni
później jeszcze spór.. może też spróbuję zamówić najpierw jedną rzecz i zobaczę z czym to się je
Co do pochodzenia z Chin.. cóż.. większość sieciówek sprowadza rzeczy z chin tylko my płacimy za to 3 razy drożej i ciesząc się, że kupiliśmy "markowego" ciuchanawet na allegro część aukcji to są produkty z chin. Zaczynając od ciuchów, poprzez zegarki, sukienki, etui do telefonów. A teraz nawet zauważyłam, że te rzeczy, które są w Netto (chodzi mi o te pierdoly do domu- ozdoby itp) sa na aliexpress tylko o wiele taniej. Dla porownania w Netto etui na karty pamięci 9,99 a na aliexpress dawalam 2,76 !
-
18 tydzien
Seria kopniakow!
I zapchane zatoki, o zgrrroozo!
Rano mialam straszny kryzys, juz mialam siegnac po leki na zatoki, ale dostalam taki strzal kopniakow, ze zacisnelam zeby i zrezygnowalam. Zrobilam sobie inhalacje, nasmarowalam czolo i owinelam chustka, i wygrzewalam sie caly ranek w poscieliTeraz zjadlam danie stworzone przez Meza, i martwie sie, czy cokolwiek zostanie dla Niego na kolacje
bobas- no, przeuroczy masz ten brzuszek!udanej imprezki urodzinowej!
Dziewczyny mieszkajace za granica - lacze sie z Wami w bolu samotnosciMnie tez brakuje kontaktu z rodzina, nawet takich szybkich wizyt na kawke i ploteczki. Moje grono znajomych obecnie im dalsza ciaza, tym mniejsze, co tylko potwierdza fakty, ze utrzymywali ze mna kontakt ze wzgledu na Meza, wiadomo, wspolny przelozony. Mam tylko jedna przyjaciolke, ale tez widujemy sie rzadko, za to kontakt w sieci mamy caly czas. Jak ostatnio sie zalilam Mamie, ze nawet nie mam do kogo sie odezwac to poradzila mi, zebym uczyla sie spiewac na glos
Niesamowicie mnie rozbawila
aniołkowa mama, bobas2015, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Lokokoko cieszę się, że jesteś i wszystko z Wami ok:)
też jestem ciekawa ślubnych fotek:)))
Filipek - bardzo ładne imię, też o nim myśleliśmy ale dla nas zbyt popularne jednak, przez to, że pracuje w przedszkolu mam strasznie dużo skojarzeń dzieci z imionami.
Dlatego wybieramy może nie jakies mega rzadkie imiona ale takie średnio chodliwe
Dominik w ciągu ostatnich lat był na około 30 miejscu, Sebastian na około 40.
Także w sam raz:) Dominików trochę spotkaliśmy za to Sebastiana (w sensie dziecko) ani raz:)Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Karolyn - Mam to samo co Ty co do popularnych imion dlatego jak mi tatuś maluszka wyjechał z Kacperkiem to nie byłam zadowolona. No ale się uparł ... Więc wymyśliłam sobie zamienić "c" na "s" no i teraz jestem zadowolona bo Kaspra to ja jeszcze nigdy w życiu nie spotkałam
To samo z dziewczynką moi rodzice bardzo się na Majkę upierali ale powiedziałam nie i koniec
karolyn lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyLokokoko wrote:Ok bo już się tak zastanawiam nad tym
A cytologia robi się tylko raz na cala ciążę. Prawda?:
bobas Ślicznie kochana wyglądasz , a jaki brzusio widziałam na naszej liście Kwietniówek będziesz mieć synka Grzesia , my też, mamy Grzesia ;*.
Ogólnie cytologię robi się , raz na trzy lata ja miałam robioną teraz w maju.
Pięknie kochana wyglądasz :*:*:*:*:. Ps nie wiem czy czytałaś , ale śniłaś mi się kiedyś :*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 16:35
bobas2015 lubi tę wiadomość
-
Kordonku podrzucisz jakieś konkretnego sprzedawcę na allegro?
Ja już jakichś ataków dostaję na dźwięk telefonuKurcze, wkurza mnie system wypłaty dopłat rolnych. W tym roku wypłacają zaliczki od 17 października do końca listopada, przy czym były komunikaty, że rolnicy z obszarów objętych ASF dostaną pieniądze w pierwszej kolejności, nam w agencji rolnej powiedzieli, że 24 października poszła dyspozycja do wypłaty dla nas, na ponad 50tys. i mieliśmy niby do końca października mieć to na koncie. Tymczasem oglądamy w agrobiznesie i czytamy na stronach agencji, że już wypłacili 8 z 9 mld a my dalej nie dostaliśmy
Pewnie jak zawsze ostatniego dnia dostaniemy...
A odkąd mi mąż powiedział, że jak wpłynie kasa to da mi zielone światło na kupowanie wyprawki to już w ogóle codziennie na sms z banku jak na zbawienie czekam
I co usłyszę sms to z bijącym sercem sprawdzam a tam wiecznie tylko albo jakieś reklamy, wróżki Eleonory albo faktury do płacenia. Eh, chyba zadzwonię do tej wróżki i zapytam kiedy przelew przyjdzie -
dla porównania zdjęcie aukcji z allegro i z alliexpress. Nie dosyć, że przebitka na ubraniu to jeszcze wysyłka 17 zl
także ten.. nawet sobie nie zdajemy sprawę co kupujemy
ile razy ja kupiłam coś na allegro z taką przebitką cenową i nawet nie wiedziałam. I czekałam na wysyłkę miesiąc
Omon, Jagah, ilae, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Jestem po rozmowie z szefową. No i od poniedziałku idę na zwolnienie.
I oczywiście jestem niezadowolona. Jakbym miała iść w poniedziałek to też bym nie była zadowolonaciężko mi dogodzić ostatnio
ehhh jeszcze nie zdążyłam się kolegom z roboty pochwalić że jestem w ciąży, nie zdążyłam się nacieszyć tym faktem i tu już dupa
No jakoś będę musiała sobie życie zorganizowaćZacznę od sprzątania
-
Różowy_Kordonek wrote:Donia - a da się tak jak na allegro podejrzeć co jeszcze wystawia dany sprzedający żeby zrobić zakupy u jednej osoby? Kiedyś próbowałam, ale nie umiem się tam odnaleźć heh..
*
Nie wiem, czy już ktoś odpisał, więc odpiszę ja
Obok kosztów dostawy masz nazwę sprzedającego, możesz podejrzeć komentarze itp. I pod spodem zaraz masz Wszystkie przedmioty Sprzedającego, tylko upewnij się, czy kupując większą ilość od niego, płacisz za przesyłkę tylko raz. Zazwyczaj takie informacje są ujęte w aukcji, zawsze można złożyć zapytanie.
Tylko wkurza mnie to, że jedna aukcja kończy się dzisiaj, a inna, którą też chcę licytować, np. za 5 dni. Wtedy wypada poczekać te 5 dni i dopiero wtedy opłacić, żeby nie płacić 2 razy za wysyłkę. -
Przyszły wyniki.
Ogólnie morfologia okej hemoglobina właściwie na granicy normy 12,1
Gorzej z erytrocytami i hematokrytami ale czytałam że ich poziom w ciąży może spaść i jeżeli nie spada ponizej jakiejś tam wartości to jest okej no i u mnie na szczęście nie spadło za bardzo
Jeśli chodzi o mocz to wszystko okej przejrzystość jest mętna ale wiecie rano zrobiłam siusiu i zanim trafiłam z tym moczem do laboratorium to troszkę minęłotylko mam ciężar właściwy za niski.
No nic wizyta już za 4 dni także doktor najlepiej powie czy wszystko jest okejKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Bobas... Spory nie spory
ale za to slicsliczy! :**
Karolyn, mi to imię podoba się od zawszea co do Dominika to mój bratanek sir tak nazywa
Szczęśliwa a co dokładnie Ci się śniło?
No bo ja miałam właśnie na ostatniej wizycie miałam robiona cytologia i ciesze się,że już jej nie będzie ;PKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[