Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie palmers nie przemawia za wzgledu za zapach.
Na razie kupilam mustele balsam nawilzajacy - delikatny i fajnie nawilza.
Ale mam tez bardzo fajny olejek przeciw rozstepom firmy momme - http://mommecosmetics.com/sklep/
Sklad ma taki:
- olej z rozy rdzawej
- olej makadamia
- olej babassu
- oje sezamowy
- olej ze slodkich migdalow
- olej z oestek winogron
- o. Slonecznikowy
- o. Ze slodkiej pomaranczy
- naturalna wit eWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 10:10
Anja7 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
ja smaruje narazie oliwka bo jest anpisane ze od 4 miesiaca tak kojarze tam w ciazy donoszonej mialam uzywalam daxa i ani jednego rozstepu.
dziewczyny ja nie mam nadal zadnych nudnosci i jakos mie to niepokoi.
annak zapytalam wczorja kiedy masz teraz wizyte ale chyba nie zauwazylas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 10:10
Anja7 lubi tę wiadomość
Monika34 -
Omon wrote:Dziś mi się chyba zaczynają mdłości. Tzn. wymiotować to jeszcze nie będę na pewno, ale tak jakoś mi niefajnie
Dziś będę musiała sobie jeszcze poczytać o tych kosmetykach na rozstępy, bo o ile w tej analizie, która jest na pierwszej stronie, to te rossmannowskie produkty wypadają bardzo fajnie, o tyle już na tej samej stronie pojawił się nowszy artykuł o samej serii z rossmanna i tam już nie są oceniane tak kolorowo - oliwka z rossmanna jest na bazie oleju sojowego który podobno jest niewskazany.
Kurczę, tak się zastanawiam, jak w ogóle produkty, które mogą szkodzić, trafiają na sklepowe półki? Jak poczytałam w tej analizie ile tych kremów ma toksyczne składniki... Szok. I weź tu bądź mądry i coś wybierz
Najlepiej smarować sie tym co też jest do jedzenia - polecam gorąco olej kokosowy. Ostatnio używam olej monoi skóra jest świetnie nawilżona i nawet dobrze się wchłania. A jak super pachnie! Tylko najlepiej aby te produkty nie były rafinowane. Ponadto może być też czyste masło Shea (niestety prawdziwe nierafinowane nie pachnie ładnie)tanka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Fufka30 wrote:Cześć Dziewczyny! Ale w nocy było mi zimno i cały czas dreszcze miałam myślałam, że może chora jestem i mam wysoka temp ale miałam normalna tzn ciążowa 37,2 chodziłam tylko sprawdzać czy krwi nie ma ale dzięki Bogu czysto
czy któraś z Was też miała takie odczucia zimna lub dreszcze?
-
Trzymam kciuki za wizyty
Wystraszyłam sie dziś z tymi dreszczamimam nadzieję, że mój maluszek będzie zdrowo rosnąć
Lis87 skad wiesz, że młodsza ciąż? Mi tez wczoraj lekarz stwierdził młodszą mam nadzieję, że to nic złego -
Fufka30 wrote:Cześć Dziewczyny! Ale w nocy było mi zimno i cały czas dreszcze miałam myślałam, że może chora jestem i mam wysoka temp ale miałam normalna tzn ciążowa 37,2 chodziłam tylko sprawdzać czy krwi nie ma ale dzięki Bogu czysto
ja mam wrażenie,że mam gorsze krążenie krwi, często robi mi się chłodno i stopy mam wiecznie zimneale kanapa i kocyk oraz łóżko i kołdra najlepszymi przyjaciółmi mymi
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Cześć Dziewczyny! Ale w nocy było mi zimno i cały czas dreszcze miałam myślałam, że może chora jestem i mam wysoka temp ale miałam normalna tzn ciążowa 37,2 chodziłam tylko sprawdzać czy krwi nie ma ale dzięki Bogu czysto
Ja dziś miałam tak samo...cała noc trzęslo mnie z zimna. Teraz jest juz ok. Temperaturę mam taką jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 11:25
-
Fufka30 wrote:Trzymam kciuki za wizyty
Wystraszyłam sie dziś z tymi dreszczamimam nadzieję, że mój maluszek będzie zdrowo rosnąć
Lis87 skad wiesz, że młodsza ciąż? Mi tez wczoraj lekarz stwierdził młodszą mam nadzieję, że to nic złegodzisiaj mam juz moja regularna wizytę to zobaczę jak tam mu sie rośnie
myśle, ze to nic złego ze ciąża jest młodsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 11:25
-
Fufka napewno
trzeba być dobrej myśli, ja idę dzisiaj zobaczyć jak tam mu sie rośnie
ostatnio miał 5mm ciekawe jak dzisiaj, oczywiście pęcherzyk
nic Ty sie nie martw, to są początki, ponoć pózniej wszystko sie wyrównuje
a teraz musimy sie uzbroić w cierpliwośc i myślec pozytywnie
50% sukcesu to nasza psychika
jak nie więcej
a nasze maluchy bedą rosły jak na drożdżach
-
Trzymam kciuki za wizyty!
Fufka30 wrote:Cześć Dziewczyny! Ale w nocy było mi zimno i cały czas dreszcze miałam myślałam, że może chora jestem i mam wysoka temp ale miałam normalna tzn ciążowa 37,2 chodziłam tylko sprawdzać czy krwi nie ma ale dzięki Bogu czystoczy któraś z Was też miała takie odczucia zimna lub dreszcze?
Tak! ja dziś miałam, też się zdziwiłam zmierzyłam temp i była w okolicach 37, ale spalam w długim rękawie + skarpetki brrrr rano już było ok
Kuuuurczę dziewczyny, to się pośpieszyłam z zakupem tych kremideł, czyli dziś mam szukać LOTIONU, a tamte olejki najwyższej oddam mamci, no co zrobię, nic już nie zrobię, dziękuję za informacje
A ten olej kokosowy, albo olej monoi to gdzie kupię? Polecacie jakiś konkretny? Tylko przez internet, czy też stacjonarnie?
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171