Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to co mam zrobić bo myślę cały dzień...
Zostawić Fufkę na liście tak jak teraz, z terminem porodu ?
Dziewczyny z wcześniejszymi poronieniami wykreślałam z listy, bo wydawało mi się, że nie chciałyby na niej widnieć wśród tych naszych szczęść...
Nie mam pojęcia jak to rozwiązać ??? -
Ewelina nie pomogę za dużo. Moja endokrynolog mówiła, że najlepszy wynik tsh w ciąży to około 1. a ty masz troszkę powyżej normy, więc może przepisze ci najniższą dawkę euthyroxu. ale znam przypadki, że lekarze nie dawali euthyroxu... co do wyników toxoplazmozy - igm świadczy o zakażeniu teraz, więc masz niskie to dobrze, igg to przebyte zakażenie.
-
Ewelina 3 wrote:witam. dziewczyny czy któraś mogłaby powiedziec mi co oznaczają moje wyniki badań wizytę mam w piatek i nie wiem czy umowic sie wczesniej czy poczekać.. a mianowicie morfologia krwi : MCH 32.7 przy normach 26-32
MCHC 35.7 przy normach 32.2-35.5
PDW 18,4 PRZY NORMIE 9.8-16.2
LIMFOCYTY 17 PRZY NORMIE 20-40
TSH 2.540 PRZY NORMACH 0.270-4.200 PRZY CZYM PISZE ZE NORMA W II TRYMESTRZE TO DO 2.35
TOXOPLAZMOZA IgG 203.30
IgM 0.496
Z GÓRY DZIEKUJE ZA INTERPRETACJE WYNIKÓW
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Milka1991 wrote:Dziewczyny to co mam zrobić bo myślę cały dzień...
Dziewczyny z wcześniejszymi poronieniami wykreślałam z listy, bo wydawało mi się, że nie chciałyby na niej widnieć wśród tych naszych szczęść...
Nie mam pojęcia jak to rozwiązać ???
Może zostawić ze znaczkiem żałoby..
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Jastin odezwij się jak po usg?
Lisku jak się czujesz? -
Wszystko ok.
Dzidzius nie wspolpracowal twarzy nie bylo widac ani plci. Echo serduszka idealne. Obraz mozgu tez. Fald karku 3.9mm prawidlowy.Milka1991, Reni1982, Teklaa, karolyn, misKolorowy, IGA.G, sallvie, Peg, Lokokoko, kasieniaczek, bobas2015, Jagah, atat, Niebieskaa, kahaśka, aniołkowa mama, Taśka22, Donia12, Antonelka, Kjopa3, mada87, Omon, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Korcia ciekawe czy sie widziałyśmy
chociaż jestes prawie 3tyg do przodu
wiec pewnie sie mijamy ja dzis 21tc
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Zgadzam się z Reni i z MisKolorowy. Zostawiłabym tak jak jest, tylko ze znaczkiem żałoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 18:49
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Teklaa wrote:Korcia ciekawe czy sie widziałyśmy
chociaż jestes prawie 3tyg do przodu
wiec pewnie sie mijamy ja dzis 21tc
Być może, tam jest zawsze tyle pacjentek. Powiem Ci,że ładnie się mną zajmował w szpitalu. Dlatego sobie chwalę. Ja idę jutro do jiego. Jak pomyślę o tych opoznieniach to mi się nie chce. Ale przynajmniej podejrze Kropka i podpytalam czy siusiak nie odpadł
Pati super,że wszysko ok!
-
kasieniaczek Trzymam kciuki żeby Twój wstydzioch wreszcie się pokazał
Ja widzę że wychodzi na to, że mój maluszek jako ostatni pokaże co ma miedzy nóżkami
Ps oto kilka ciuszków z dzisiejszych zakupówTo cudowne uczucie kiedy placisz 1,50 za jakieś pajace, spodenki czy cokolwiek innego a kupujesz firmowe rzeczy z H&M, F&F czy innego tego typu
karolyn, Lokokoko, Milka1991, nutella_, Donia12, Reni1982, Omon lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
ilae wrote:
Loko to chociaż poudawała do ślubu
Lokokoko, ilae, Omon lubią tę wiadomość
-
Ha ha cwaniak ze mnie
Dziewczyny bo chyba zwariowalam. Stosuje zestaw irigasin do płukania zatok i nosa i od wczoraj wieczór czuje gdy siakam nos taki dziwny zapach zbliżony do dymu, no nie wiem jak to określić. Czym to.moze być spowodowane? Myślicie,że hormony mogą płakać takie figle?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
annak wrote:Zgadzam się z Reni i z MisKolorowy. Zostawiłabym tak jak jest, tylko ze znaczkiem żałoby.
Przykre, że muszę się zastanawiać nad takimi rzeczami. Nie brałam pod uwagę takich finałów...
pati to dwa połówkowe wyszły ok tak? zostało Ci jeszcze jedno ?
ja jutro idę do fryzjera odświeżyć moje sombre, ale się cieszę, niefajnie się wydaje kasę na takie rzeczy, ale fajnie się potem wygląda
Lokokoko, ilae lubią tę wiadomość