Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
koko nic się nie stało sama zapomniałam zupełnie o tym przepisie bo coś mi ostatnio pamięć szwankuje hahaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny powiedzcie mi czujecie pachwiny przy dłuższym chodzeniu? Ją od jakiegoś tygodnia tak mam, że jak więcej pochodzę to czuje pachwine lewa to nie jest ból, po prostu czuje, że jaga mam. Tylko zawsze typ ustepowalo p odpoczynku a dziś wróciłam że spaceru koło 14, jak się nie ruszam to nic nie czuje, ale wystarczy że zrobię krok i dalej ją czuje. Nutę wiem czy możliwe, że coś tam nadciagnelam? Czy co. Macie jakiś pomysł co typ może być?
-
Jeśli chodzi o oczy to jaga miałam -3,5 plus mały astygmatyzm ale zrobiłam sobie korekcje laserowa i teraz tak się zastanawiam czy po takiej interwencji przy porodzie bedzie wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 19:36
-
nutella_ wrote:A mi okulista powiedział, że niepotrzebnie przyszłam z tak małą wadą.. a szkoda, bo liczę po cichu na cc.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nutella_ wrote:ja miałam chyba takie z szerszą kratką. bo te bokserki mają taką szerszą? Nie wiem czy to były jednorazowe czy wielorazowe, ale i tak wyrzucałam.
-
koniczynkaa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czujecie pachwiny przy dłuższym chodzeniu? Ją od jakiegoś tygodnia tak mam, że jak więcej pochodzę to czuje pachwine lewa to nie jest ból, po prostu czuje, że jaga mam. Tylko zawsze typ ustepowalo p odpoczynku a dziś wróciłam że spaceru koło 14, jak się nie ruszam to nic nie czuje, ale wystarczy że zrobię krok i dalej ją czuje. Nutę wiem czy możliwe, że coś tam nadciagnelam? Czy co. Macie jakiś pomysł co typ może być?
koniczynkaa lubi tę wiadomość
-
aniołkowa mama - jest mini electric i typowy elektryczny
Ten mini electric to taka mini wersja elektrycznego dlatego jest tańszy. Normalny w pełni elektryczny to koszt ok 550 zł a mini electric kupisz już za 300
Lokokoko - bardzo dziękuję za przepis!3 kostki twarogu - tzn. standardowego po 250g czyli razem 750g tak?
ja pisząc jednorazowe majtki poporodowe mam na myśli własnie takie z siateczki. Niby piszą, że są wielokrotnego użytku ale ja zamierzam je wyrzucać, dlatego myślę o kilku sztukach. Ile radzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:07
Lokokoko lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy_Kordonek wrote:
ja pisząc jednorazowe majtki poporodowe mam na myśli własnie takie z siateczki. Niby piszą, że są wielokrotnego użytku ale ja zamierzam je wyrzucać, dlatego myślę o kilku sztukach. Ile radzicie?
Ja używałam ich przez całe krwawienie połogowe a to chyba było dobre 4 tygodnie. Miałam cc i większość zwykłych kończyła się akurat na wysokości blizny albo sie zsuwały. Miałam chyba 6 sztuk -
bobas2015 wrote:Chcesz po porodzie SN CC? Czemu jeśli mogę wiedzieć?
Może by było inaczej, ale nie mogłam zejść z tego łóżka, bo małej ciągle skakało tętno. Poza tym moje krocze wygląda masakrycznie. Wargi mam po samą dupę- tak jestem zszyta.nie chce znowu tego. Nie sądzę, że cc to dobra rzecz, ale mniej przeraża mnie strasz przed nieznanym niż przed tym co przeszłam.
-
Kurczę tak patrzę te listę i się zastanawiam...
My nie kupujemy jeszcze nic większego ani bardziej wyprawkowego od ciuszków. Wszystko inne zamierzamy kupować po przeprowadzce końcem stycznia. Jak sobie podpatruję i widzę, co ile kosztuje, to zastanawiam się, jak finansowo damy radę i czy ze wszystkim zdążymy, bo jednak trochę tego jestJuż nie chodzi o czas, tylko o kasę. Wiadomo wszystko w internecie możemy kupić, ale takie zakupy to będzie niezły koszt na niecałe dwa miesiące.
Od którego tygodnia planujecie mieć spakowaną torbę? -
Kordonku ja wiem, że one mają różne ceny i że jeden jest wersją mini, no ale nie rozumiem co masz na myśli mówiąc "normalny w pełni elektryczny", mini electric nie jest zatem w pełni elektryczny?, tzn. jaki jest w takim razie? Manualny to on nie jest z tego co się orientuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:19
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Hey proszę o dopisanie na 1 stronie termin porodu:2-04-2017, płeć chłopczyk ale jeszcze nie mamy imienia: myślimy nad Jakub, Tobiasz, Dominik, Kosma, chcieliśmy coś oryginalnego ale jeszcze nie wiemy:)
Milka1991, sallvie, niania.ogg lubią tę wiadomość
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
ilae wrote:Od którego tygodnia planujecie mieć spakowaną torbę?
ale też mnie cały czas straszyli skracającą szyjką.
A teraz? może po nowym roku dopiero zacznę kupować rzeczy. Raczej gdzieś koło marca. A jak kupie coś do szpitala to po prostu odłożę na osobną półkę/ do osobnego kartonu. Zobaczymy. -
nutella_ wrote:bo się panicznie boję tego bólu, utraty przytomności.
Może by było inaczej, ale nie mogłam zejść z tego łóżka, bo małej ciągle skakało tętno. Poza tym moje krocze wygląda masakrycznie. Wargi mam po samą dupę- tak jestem zszyta.nie chce znowu tego. Nie sądzę, że cc to dobra rzecz, ale mniej przeraża mnie strasz przed nieznanym niż przed tym co przeszłam.
dla mnie mimo lekkiego strachu SN to nadal magia
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
bobas2015 wrote:Rozumiem. Ja też przez cały poród leżałam. Też trochę się boje aczkolwiek cc boje się jeszcze bardziej.. a póki co moje łożysko jest przodujace wiec cc byłaby konieczna. Liczę ze się jednak przesunie. Pamiętaj ze drugi poród jest szybszy łatwiejszy.. a krocze podobnie jak ja masz do poprawy na szczęście plastyka krocza wymiata
dla mnie mimo lekkiego strachu SN to nadal magia
bobas2015 lubi tę wiadomość