Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jatoszka wrote:wizyta ok ale nic nie widziałam
pęcherzyk jest w macicy i to jedyna dobra wiadomość
pani S mowiła ze sprzęt ma kiepski i kazała przyjść na oddział 15 sierpnia zrobi usg bo ma dyzur
ja 14 mam brata wesele a 16 mamy jechaćprzeciwko wyjazdowi nic nie ma-byle bym na Giewont nie wchodziła i balejaż jak najbardziej pozwoliła robić
to jesteś w podobnej sytuacjia jak ja. Wszystko musi być dobrze!!!!
Podejrzałam w tabelce, że chyba jesteś z Kraśnika. Ja z tamtąd pochodzęjatoszka lubi tę wiadomość
-
Hej
miskolorowy to i za Ciebie trzymamy kciuki !
dzisiaj też pewnie się posypią jakieś serduszka
Agga widzę, że my teraz razem grzecznie czekamy do 01.09oby nam szybko zleciało, ciekawe co zobaczymy po trzech tygodniach
Gosiaczek bardzo nam miło Cię powitaćzapraszamy do wpisania się do naszej tabelki na pierwszej stronie
itania witamy i Ciebie ! podasz mi swój przypuszczalny termin porodu? i też zapraszam do wpisania się do naszej tabelki
Agga, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Monika34 wrote:wiem jestem beznadziejnym przypadkiem:( oby wydana kasa sie oplacila
a przy okazji macie ataki glodu? ja dzis biegłam z dworu zeby cos zjesc bo myslalam, że nie wytrzymam az mi sie rece trzesly
Mam koleżankę, które i Malinowskiego się leczyła i ciążę szczęśliwie donosiła, a poprzednie 3 ciąże niestety straciła. Mówiła co prawda, że kupe kasy wydała (coś około 8000 zł na całą ciążę), ale warto było - bo teraz cieszy się zdrowym Synkiem
Ja też mam napady głodu... zjem i za chwilę znowu jestem głodnaaa!Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ja jak na razie nie wierze i nie potrafie sie cieszyc.
Kto czytal moj pamietnik wie o czym pisze.
Nikomu jeszcze oprocz forum nie powiedzialam. Moj ukochany dowie sie popołudniu jak skonczymy prace. O ile test nie zblednie. -
Teklaa wrote:Tak, tak wiem żadne medykamenty
ale chodziło mi wlasnie o to czy macie cos co polecacie, jak na wiosnę byłam u lekarza pierwszego kontaktu i powiedziałam że staramy sie o dzieciątko to poradziła syrop z cebuli, ewentualnie tabletki typu isla pewnie zaraz zrobię syrop, ale moze któraś poleca jeszcze cos "domowego"
na bol gardła? Zastanawiam się też nad kupnem nawilżacza do sypialni mam wrazenie suchego powietrza i moze stad ten poranny bol gardła?
Jedz świeży czosnek - naturalny antybiotyk, przy przeziębieniach super się sprawdzaEdyta91, Teklaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
O pati, dopiero Ci składałam gratki na ovu
Pati przeczytałm Twój pamiętnik ze łzami w oczach, okropne przeżycie, które nie powinno być dane nam kobietom. Bardzo Ci współczuję straty i tym mocniej będę trzymać za Ciebie kciuki, żebyś tą ciążę donosiła (zdrową) do samego rozwiązania
Jesteśmy tu z Tobą, możesz się dzielić z nami swoimi obawami.
Wiele z dziewczyn jest u nas po różnych przejściach, wspieramy się wzajemnie
Bądź dobrej myśli, nie stresuj okruszynki !pati87 lubi tę wiadomość
-
Lis87 wspieram i tule
musisz być dzielna, wierzę, że z Twoim Groszkiem jest wszystko w porządku! Dawaj znać co i jak Kochana...
Pati87 życzę Ci, aby ta ciąża rozwijała się zdrowo i abyś za 9 miesięcy tuliła płaczącego i różowiutkiego Bobaskamusi być dobrze, ile można cierpieć! Ja też ciągle się zastanawiam czy wszystko będzie dobrze, ale muszę wierzyć że będzie bo inaczej bym zwariowała!
Pojechałam dziś na 3 betę, po 11 wyniki...jakaś spokojna jestem, zobaczymy ile wyjdzie - dam znać
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ja już raz dopisałam się ale bałam się pisać cos więcej. Tez po przejściach jestem.
U mojego ziarenka bije serce i ma 7,7mm:) termin wg usg 01.04.2017.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 09:57
Taśka22, Antonelka, Agga, pati87, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, sy__la, niania.ogg, Ejda665 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
sunshine wrote:to jesteś w podobnej sytuacjia jak ja. Wszystko musi być dobrze!!!!
Podejrzałam w tabelce, że chyba jesteś z Kraśnika. Ja z tamtąd pochodzęa Ty teraz gdzie mieszkasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySy_la Ja też po becie jestem tylko że to druga trzeciej nie zamierzam robić , wyniki dopiero wieczorem będą tyle czekać , dziś wypisałam się z wizyty u mojej dawnej Pani gin jakoś tydzień odczekam
.
Pati87,Justa87 Ja też jestem , z tego samego rocznika co wy.
-
Pati, Ewelina, witam was ciepło
Ja już po wizycie u ginekologa endokrynologa.
Euthyrox zostawił mi na tym samym poziomie, Metformax z 3 tabletek zmienił na 1.
Wczoraj zaczęłam plamić lekko (brązowo). Przepisał luteinę dopochwową.
Kontrola w czwartek 18.08.
Z USG to za wcześnie żeby coś wypatrzeć ale powiedział że endometrium bardzo ładne
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytującepati87, Agga, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Vitae, to w klinice?
Super, że wszystko w porządku. Plamienia szybko znikną, ważne że endometrium piękne. Na podglądanko jeszcze przyjdzie czasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:00