Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanka, hahahahaha tak
Mój mąż wszedł tylko do budynku i właśnie pierwsze co skomentował to te marmury
Rzecz, która mnie bardzo zaskoczyła że JW od wejścia na pierwszej wizycie zaczął do mnie mówić po imieniu i na Ty. Powiem szczerze że nie wiedziałam jak się zachowywać, było mi z tym conajmniej dziwnie. W końcu na jego to pokaż mi Kasia te wyniki, podałam i odpowiedziałam - a proszę Cię bardzo. Po czym zrobiło mi się trochę głupio bo ok, fajna atmosfera jest fajna ale to mnie trochę przerosło
Agga, wydaje mi się że fajny link dawała Sy_La. przewertowałam troche stron i nie mogę go znaleźć... Chyba zniknął po porządkach administracji na forum (zniknelo troche postów - tak mi sie wydaje).
Anja, Ty chyba oglądałaś tą stronę z kosmetykami tak?tanka, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka1991 wrote:
itania witamy i Ciebie ! podasz mi swój przypuszczalny termin porodu? i też zapraszam do wpisania się do naszej tabelki
Milko, wg bbf 16.04.. Według kilku innych internetowych kalendarzy to 17.04 lub 22.04wydaje mi się ze to będzie później ze wzgl na to, ze mam długie cykle
to wpisz może ba razie 22 a będę weryfikować po wizycie u lekarza
Milka1991 lubi tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Vitae13 Moja dawna Pani gin , też mi na Ty mówiła, a co u Ciebie Iwonko , jak Twoje dzieci , jak twój mąż a ja mam wnuczkę Marysię
zawsze tak dziwnie mi było , ona mi na Ty a ja do niej Pani Danuto
.
Tylko mi się wydaje że ten facet jest mniej więcej w moim wieku.
Przyszłam do profesjonalisty a on traktuje mnie jak koleżankę
No nic, dziś już nie miałam z tym problemuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Jatoszka Jesteś w tabeli na samym końcu. Trzeba ją sortować na bieżąco wg alfabetu.
Ewelina witajpóźniej Cię dopisze do listy
Nowe mamy proszę o wpisanie się do tabeli na pierwszej stronie forum
-
A ja właśnie próbuje przekonać mojego lekarza do mówienia per ty właśnie. Może nawet nie po imieniu, ale panie Krzysztofie mu zawsze cisne, a nie panie doktorze
vitae13 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak jest z tym acardem w ciąży ?
Pytam bo przy mojej mutacji mthfr wiekszosc go bierze.
Komu z was acard przepisal lekarz?
Czy nie szkodzi w ciąży?
Bo nie wiem czy brac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 12:03
-
vitae13 wrote:
Anja, Ty chyba oglądałaś tą stronę z kosmetykami tak?
nie ja a she wolfale poszukałam w jej postach i znalazłam tego linka, to chyba o tym sklepie i ogólnie o kosmetykach Sylveco mowa: http://www.aleeko.pl/szukaj/?pn=sylveco
vitae13, Agga lubią tę wiadomość
-
Anja7 wrote:nie ja a she wolf
ale poszukałam w jej postach i znalazłam tego linka, to chyba o tym sklepie i ogólnie o kosmetykach Sylveco mowa: http://www.aleeko.pl/szukaj/?pn=sylveco
O masz! Czyli wszystko pokręciłam!!!
Dzieki wielkie za linkAnja7 lubi tę wiadomość
-
vitae13 wrote:Powinien spędzić godzinę z Kubą (że się tak wyrażę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 12:18
vitae13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Dziewczyny jak jest z tym acardem w ciąży ?
Pytam bo przy mojej mutacji mthfr wiekszosc go bierze.
Komu z was acard przepisal lekarz?
Czy nie szkodzi w ciąży?
Bo nie wiem czy brac.
Ja biorę acard od momentu kiedy wiem o ciąży. Lekarz kazał brać, że względu na poprzednie poronienie. Moja kuzynka całą ciąże brała acard i clexane. Urodziła zdrowa dziewczynkę. Bez tych leków nie miałaby szans na donoszenie ciąży.
Na własną rękę nie brała bym, lepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 12:49
-
Lisku trzymaj sie tam jakos i badz dobrej mysli. Najwazniejsze ze jestes pod opieka specjalistow. Wierze ze dzidzius jest silny i to przetrwa
Ewelina ja tez jestem w UK. Ja na szczescie trafilam pod super opieke i juz za tydzien ma pierwse USG na NHS
Jesli mieszkasz w Londynie, to moge polecic Dr Artura Chelmickiego. Przyjmuje teraz w North Acton i wlasnie w niedziele sie do niego wybieram.
Pati, ja biore Acard prawie od poczatku staran. $ lekarzy mi go polecilo brac, w tym w klinice nieplodnosci.
Dziewczyny wczoraj przezylam chwile zgrozy. Przy podcieraniu zobaczylam maly brazowy glutek. Strasznie sie przestraszylam, ale coz mam zrobic, staram sie myslec pozytywnie. Progesteron biore, wiec chyba nic innego nie poradze25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty