Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wlaśnie odsierzam co chwilę stronę, ale wyników nie ma ...
dam znac.
co do lekarzy, też miałam kiedyś do czynienia, aż wyszłam z gabinetu z płaczem- nagadał mi, że nigdy nie zajde w ciąże z moimi wynikami itp człowiek idzie po pomoc a tu trafia w mur. wyszłam z luxmedu i się załamałam... a nie minęło pół roku do dnia dzisiejszego -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mamusia - chyba testują naszą cierpliwość ;p
Kasieniaczek - ja byłam kiedyś na takiej wizycie, ale nie w ciąży, miałam się zgłosić na izbę że jestem do tego i tego lekarza i za chwilę mnie poprosili nie na oddział a na izbie do gabinetuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pati87 wrote:Dziewczyny jak jest z tym acardem w ciąży ?
Pytam bo przy mojej mutacji mthfr wiekszosc go bierze.
Komu z was acard przepisal lekarz?
Czy nie szkodzi w ciąży?
Bo nie wiem czy brac.
Ja acardu nie biore, mam tylko fraxiparine7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hej dziewczyny
Piszę z ogromnym opóźnieniem, ale wczoraj wracając z wizyty miałam rozładowany telefon, a byliśmy bardzo późno w domu więc padłam, a dziś od rana biedanina więc mam baardzo dużo tutaj do nadrobienia, ale zanim to zrobię, to pochwalę się wczorajszą wizytą
A więc, mamy 14mm dzidziusiawidzieliśy i słyszeliśmy serduszko
bije 150 razy na minutę. Niesamowite przeżycie !!!
Ciąża starsza o 4 dni, byłam w 7t0d według OM, a z USG wynika, że był to już 7t4dTermin porodu 30 marzec
Odetchnęłam z ulgą!
Mąż słyszał serduszko i bardzo sie ucieszył, ale z usg przyznał się, że dla niego to czarna magiaMyślał, że już go zobaczył, a okazało się, że to ciałko żółte ;p póżniej na wydrukowanych zdjęciach mu tłumaczyłam, to dopiero zobaczył ;p
usg nazwał "filmem SF i księżycem z kraterami"...No nic, może następnym razem podejdzie bardziej realistycznie
Peg, Szczęśliwa Mamusia, vitae13, sy__la, pati87, Milka1991, niania.ogg, Teklaa, Antonelka, Agga lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka1991 wrote:lis no to super wiadomość, za tydzień zobaczysz piękne serducho
a co do badań to ja też właśnie muszę się przejść do laboratorium i sprawdzić czy mają jakieś pakiety, może taniej wyjdzie
Ejda serio? jeszcze nie zdążyłam przestudiować ulotki, ciekawe dlaczego...
kurczę no to na razie zostanie mi mleczko z rossmannanie wiem co robić, zgłupiałam
Wczoraj dopytałam moja ginekolog o ten bio oil i powiedziala, ze mozna stosowac juz terazSzczegolnie na piersi !
Milka1991 lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.