Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agga wrote:
sy__la jak tam wynik bety ?
Wynik z dzisiaj 12.08.: 3925
06.08 było 282,20
04.08 było 90,29
Także Kochane - jest świetnie póki co! Mam nadzieję, że moje Dzieciątko będzie silne i będzie zdrowo rosło!
vitae13, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kasieniaczek, co za @#$%^$%^$#$ baba!!!! Ręcę opadają...
Sunshine, na moje oko Beta ładnie przyrasta. Nie martw się
Sy__la, nieźle rośniecie
A ja właśnie znajduję się w takim stanie...:
Szczęśliwa Mamusia, sy__la lubią tę wiadomość
-
mój gin powiedziałże miałam podane dwa zarodki i oba na początku produkowały hcg i nie wiadomo na którym etapie jeden z nich obumarł i teraz tylko jeden wytwarza hcg. Ale powiedział też że mam bardzo powiększone jajniki i że zarodek był bardzo mały i słabo widoczny...
jestem załamana... -
takaiga wrote:Kasieniaczek
Co za baba ja pierdziele! Czy ona kazdego pacjenta tak traktuje? Jakie w ogole ma opinie?
No właśnie ma same nie najlepsze. Byłam u niej, tylko w zasadzie po te skierowanie na USG. Bardziej niż wizyta, załamały mnie terminy. Mimo złych opinii, nie myślałam, że potraktuje mnie tak. Na pocieszenie dodam, że udało mi się dodzwonić do jednego z lekarzy i w moim mieście mnie nie przyjmie, ale jeśli jutro pojawię się u niego na dyżurze w szpitalu oddalonym o 60 km, to mi zrobi USG i to na NFZYuupii
Anja7, Agga, Ejda665 lubią tę wiadomość
-
Jejku, jakie wy macie przejścia z tymi USG... Nie wiem, czy u mnie w mieście takie zatrzęsienie lekarzy, bo do wielu z bardzo dobrymi opiniami jesteś w stanie umówić się praktycznie z dnia na dzień...
-
Jeju help ! śpię na żywca, ledwo zwlokłam się łóżka, a muszę zrobić obiad Mążkowi
vitae, Anja nie jesteście same ! piona
sy_la super betka, możesz być już spokojna
sunshine to normalne że betka teraz wolniej przyrasta, poczytaj o tym jeśli chcesz być spokojniejsza. Wszystko jest w porządkumam nadzieję, że wizyta Cię uspokoi
nie załamuj się, bo jeszcze nie masz czym
kasieniaczek no zaskoczyłaś mnie, co za głupia baba...
no ale fajnie że jutro wizytujesz, czekamy na info o serduszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 17:27