Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvitae13 Że też i Ciebie plemienia dopadły , oby jak najszybciej zniknęły , i żeby żadna z nas nie miała plamień .
Gabi19 Ja mam ciągle takie obawy , cały czas mam mokro , śluz taki biały kremowy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 10:56
-
Może powiem cos o sobie mam 25 lat mam dwóch synkow 6 lat i 2.5 roku . przebywam w U.K wiec puki co 4 testy robione, kazdy pozytyw. troche sie martwie bo tu mają dziwne podejscie do ciazy traktuja ja dopiero od 3msc hmm w Polsce odrazu lekarz sie mna zajął od pierwszych tygodni.. chyba muszę poszukać jakiegoś Polskiego lekarza żeby chociaz na usg isć.. czy macie juz jakies objawy? bo ja gdyby nie brak miesiaczki i pozytywne testy chyba bym nie pomyslala ze w ciazy jestem chociaz śię staraliśmy
Milka1991 lubi tę wiadomość
córeczko czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję kolejnym przyszłym mamusiom !!
cieszę się bardzo, że jest nas aż tyle
Dopisałam się do naszej tabelki i wiecie tak ją czytam i nie zdawałam sobie sprawy, ze tak wiele kobiet ma problemy z donoszeniem ciąży, nie ma się co dziwić, że tak wiele z nas ma stresa przed każdą kolejną wizytąale tym razem na pewno wszystko będzie dobrze:)
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
tanka wrote:Vitae, to w klinice?
Super, że wszystko w porządku. Plamienia szybko znikną, ważne że endometrium piękne. Na podglądanko jeszcze przyjdzie czas
Tak tak, w klinice
Zobaczymy jak lutka zadziała, jak TSH bedzie się zachowywać. JW pogratulował, powiedział że się bardzo cieszyPowiedział też, że widzimy się za tydzień a potem za jakiś czas we wrześniu.
Szczęśliwa akurat traf chciał, że dziś szłam do tego endo gina więc dobrze, że pojawiły się wczoraj a nie np jutro. Sa raczej skąpe ale zawsze to coś więc cieszę się że mam lutkę. -
annak, lis87- trzymam kciuki za Was!
Teklaa- w zeszlej ciazy wszystko leczylam czosnkiem, nawet go zułam- pomagalo
Gosiaczek, itania, pati87,Ewelina 3 - witam i gratuluje!
Omon- ja nie mierze i tez Ci proponuje nie mierzyc i zbadac progesteron
Magdama - trzymam kciuki za wizyte!
jatoszka- super, ze na wizycie wszystko ok, dobrze, ze piszesz o gorach bo ja sie wczoraj zapomnialam zapytac mojego ginaco jeszcze twoj gin mowil o gorach?
Milka1991- no to super, ze razem bedziemy wizytowaczobaczymy nasze dzieciaczki jeszcze wieksze, mam nadzieje wtedy, ze uslysze bicie serca, bo wczoraj nam dr nie puszczal tylko bylo widac jak bilo pieknie
sy__la jak tam wynik bety ?
Justa87- toz to cudowne infonie ma nic piekniejszego
szczesliwa napewno wynik bedzie swietny!
vitae13 najwazniejsze ze dawka ustawiona, teraz tylko troche cierpliwosci do kolejnego usg
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Ewelina wchodzisz na suwaczek, którejś z nas i przekierowuje Cię na stronę lub wchodzisz bezpośrednio w necie. Ja mam suwaczek z babyboom.pl Tam po kolei wybierasz suwaczki ciążowe, tło, symbol, który ma się przesuwać i podajesz datę ostatniej miesiączki i generuje Ci suwaczek. Kopiujesz link do ustawień w miejscu podpis tam, gdzie masz Ewelina 3 wpisane i jest. Prosto w 3 krokach dosłownie
Mam nadzieję, że pomogłam.
-
Agga wrote:annak, lis87- trzymam kciuki za Was!
Teklaa- w zeszlej ciazy wszystko leczylam czosnkiem, nawet go zułam- pomagalo
Gosiaczek, itania, pati87,Ewelina 3 - witam i gratuluje!
Omon- ja nie mierze i tez Ci proponuje nie mierzyc i zbadac progesteron
Magdama - trzymam kciuki za wizyte!
jatoszka- super, ze na wizycie wszystko ok, dobrze, ze piszesz o gorach bo ja sie wczoraj zapomnialam zapytac mojego ginaco jeszcze twoj gin mowil o gorach?
Milka1991- no to super, ze razem bedziemy wizytowaczobaczymy nasze dzieciaczki jeszcze wieksze, mam nadzieje wtedy, ze uslysze bicie serca, bo wczoraj nam dr nie puszczal tylko bylo widac jak bilo pieknie
sy__la jak tam wynik bety ?
Justa87- toz to cudowne infonie ma nic piekniejszego
szczesliwa napewno wynik bedzie swietny!
vitae13 najwazniejsze ze dawka ustawiona, teraz tylko troche cierpliwosci do kolejnego usgAgga lubi tę wiadomość
-
vitae13 wrote:Tak tak, w klinice
Zobaczymy jak lutka zadziała, jak TSH bedzie się zachowywać. JW pogratulował, powiedział że się bardzo cieszyPowiedział też, że widzimy się za tydzień a potem za jakiś czas we wrześniu.
Szczęśliwa akurat traf chciał, że dziś szłam do tego endo gina więc dobrze, że pojawiły się wczoraj a nie np jutro. Sa raczej skąpe ale zawsze to coś więc cieszę się że mam lutkę.
Ja bardzo polubiłam tą klinikę. I to jeszcze zanim tyle super rzeczy mnie tam spotkalo. Wszyscy tam są uprzejmi, pomocni sprawiaja9 wrażenie mega kompetentnych. Od pielęgniarek, przez embriologow i laborantow, aż po lekarzy. Juz nawet ich "marmury" i porozwieszane plakaty z dzieciakami straszące nieplodnych przy wejsciu jakoś im odpuscilam -
Jatoszka Jesteś w tabeli na samym końcu. Trzeba ją sortować na bieżąco wg alfabetu.
Ewelina witajpóźniej Cię dopisze do listy
Nowe mamy proszę o wpisanie się do tabeli na pierwszej stronie forumWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:37