Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wczorajszej wizycie taka byłam przejęta że zapomniałam napisać. Moje szczęście ma już 2,32 cm Widać zalążki rączek, nóżek i wielką główkę Serduszko bije mocno Karta ciąży założona następna wizyta ustalona na 24.09 3 dni przed naszą pierwszą rocznicą ślubu
Ale muszę Was opuścić bo termin porodu ustalony na 31.03.2016 przenoszę się do marcówekjamniczakuchnia, Lanusia93, Rotenkopf, monia_em, zizi, Malinkowe oczekiwanie, wiecznie, ewcia21k, Justine M, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Alicja92 co się stało? Dlaczego wpisałaś nas jako kwietniowe jadowite żmije? Ej....
Dziewczyny o co chodzi? Bo chyba wyskoczyłam lekko z tematu I pierwszej strony też nie ma... Dziwne akcje.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
ale żenada... Droga moderatorko a moze powinnam zaczac "Naczelna żmijo" skoro to ty zalozylas ten watek. Twoje zachowanie jest ponizej jakiejkolwiek krytyki. Ja nie bralam udzialu w tej dyskusji i nie uwazam zebys miala prawo wrzucac mnie do jednego wora z osobami które zalazly ci za skóre, chociaz i z nimi ,moglas porozmawiac na priw, dac sobie przyslowiowego wirtualnego palskacza i po sprawie. Rozumiem ze moze jestes teraz dosc niestabilna emocjonalnie ale bez przesady, dziewczyno ogarnij sie...
monia_em, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Napisałam do administracji ovu z prośba o przywrócenie dawnej nazwy. szkoda tego wątku, bo przecież jesteśmy w tak podobnej sytuacji, że fajnie jest wspólnie przezywać pewne sprawy, doradzić sobie itp. a dość niekomfortowo się czuję, wchodząc na wątek o aktualnej nazwie. zobaczymy, może to coś da;) Więc głowy do góry, mam nadzieję że się uda i że atmosfera zrobi się przyjemniejsza. Miłego popołudnia:)
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z wami żegnając swoje maleństwo zmarlo w 10tyg wlasnie dzisiaj dowiedziałam sie ze od 3tyg nie żyje w czwartek mam zabieg to byl mój od dawna wyczekany skarb nie moge sie pozbierać pisze przez lzy nie wiem co ze sobą robic ciagle placze największemu wrogowi nie życzę takiego bolu rozrywa mi serce boje się jechac do szpitala bo wiem. ze potwierdza diagnozę lekarza to mnie zabije💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Hej Kwietnióweczki kochane...dziękuję za pamięc...odwiedzam Was na chwilkę aby Was powitac,pozdrowic i życzyć dużo zdrówka...Mój Bąbelek zmienił tylko termin przybycia zamiast w kwietniu pojawi się we Wrzesniu
Wszystko pięknie sie rozwija serducho puka 8tc.Mynia, Larisa lubią tę wiadomość
sylwia.z -