Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ahh jak ten czas leci )) Gratuluje:) i spokojnej ciazy ;] Marcowa mamusia 2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:02
shimmer_lip, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia poza życzeniami nudnych 9 miesięcy i cudnych zdrowych dzieciaków życzę Wam kochane Kwietniówki 2016 żebyście się tak zgrały jak my i żebyście znalazły w tym wątku takie koleżanki i takie wsparcie jak ja Kwietniówka 2015
CzaryMary, Ida, Aguś86, iwonka1077, Angela89, Ewelcia, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek, Ulka84, Bambi85, mimka84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Pozostaje mi tylko się pod tym podpisać i życzyć szczęścia - Kwietniówka, która niespodziewanie została Marcówką
To ja się jeszcze podpiszę kwietniówka która została lutówką Życzę Wam spokojnej ciąży I szczęśliwego rozwiązania. Może do Was dołączy Nasza koleżanka Amyshimmer_lip, CzaryMary, Aguś86, Ewelcia, lysinka, Gosha, Ida, liloe, KasiaKwiatek, Bambi85, mimka84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Je je je! Kwietniówki 2016!
I ja życzę Wam spokojnej i nudnej ciąży ze szczęśliwym rozwiazaniem, ale także dobrej zabawy na forum. Dużo funu, mało kłótni!
Kwietniówka 2015shimmer_lip, Aguś86, Ewelcia, lysinka, Angela89, Gosha, Ida, mimka84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
aaaaaa kwietniówki !!
Podpisuje się pod słowami koleżanek z mojego wątku
Spokojnych ciąż,szczęśliwych rozwiązań i zdrowych bobasków
Trafił się wam cudowny miesiąc na dzidziusia
Zazdroszczę wam !!
Buziaki :* KWIETNIÓWKA 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:42
lysinka, Gosha, Ida, Aguś86, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Bambi85, mimka84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
I ja też! Żeby za bardzo nie zaspamować Wam wątku podpisuje się pod koleżankami! Kwiecień to świetny miesiąc na rodzenie :* Gratuluję i życzę spokojnej i nuuudnej ciąży
Kwietniowe wątki zobowiązują więc życzymy żebyście pobiły naszą liczbę stron
A i życzę bliźniaków! Muszą jakieś być - w końcu to kwiecień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:44
Gosha, Ida, Aguś86, shimmer_lip, KasiaKwiatek, lysinka, Bambi85, Militta110816, mimka84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkie na Was czekałyśmy nasz wątek był i dalej jest cudowny wsparcia, wiedzy, uśmiechu otrzymałam tu co niemiara i tego Wam życzę!!! Zdrówka dla Was i maluszków...to taki cudowny czas
Pobijcie nasz rekord stron i trzymajcie hormony na wodzy! Kwietniowe wątki nie kłócą się
Kwietniówka 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:17
Aguś86, Ewelcia, Militta110816, Gosha, CzaryMary, mimka84, shimmer_lip, Angela89, iwonka1077, gosiunia lubią tę wiadomość