Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze ja
zycze (na razie tobie Alicja) nudnych 9 miesiecy i szczęśliwego rozwiązania;) nie mogłaś lepiej trafic z data narodzin maleństwa, i oby liczba kwietniówek rosła jak najszybciej
Kwietniowka 2015Aguś86, Ewelcia, mimka84, shimmer_lip, jamniczakuchnia, gosiunia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Alicja92 wrote:Jak mi sie milo to czyta! Chyba jestem pierwsza. Czekam na moje frendzie z of
Ojj mi sie zawsze marzyl kwiecienJustine M, gosiunia lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Gratulacje , życzę cudownych dziewięciu miesięcy i zdrowych, różowych bobasów. Ja też uważam, że wiosna, kwiecień, to idealny czas, żeby zostać mamą . Zazdroszczę trochę, że to dopiero początek Waszej przygody. I pomyśleć, że rok temu to my zaczynałyśmy . Wtedy nie spodziewałam się, że spotkam tu tyle fantastycznych osób, to forum stało się nałogiem, w zasadzie spędzałyśmy tu każdą wolną chwilę, wspólnie dzieliłyśmy radości, smutki, stresy...no łezka w oku się kręci. Kwietniówka 2015
Aguś86, Militta110816, Ulka84, KasiaKwiatek, mimka84, shimmer_lip, Ewelcia, Angela89, iwonka1077, lysinka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Juz kwietnioweczki powoli sie pojawiaja
Kochane zycze Wam spokojnych i nudnych 9 miesiecy
Sciska mocno Listopadówka 2015 -
Alicja92 wrote:Patus zapraszamy!!
Pasztetowa, witaj! Jak sie czujesz?
Dzisiejsza beta to 171
Oprócz czegoś, co przypomina zaparcia jest ok.
Trochę mnie mdli jakoś, ale do wytrzymania.
A jak Ty się czujesz?Alicja92, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Udało się!
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! wczoraj wyszły dwa pozytywne testy! Jesteśmy z mężem szczęściarzami, bo udało się za 3 razem! mocno trzymajcie kciuki! Kwietnióweczki, mam nadzieję na wspaniałe 9 miesięcy z Wami!
Alicja92, panipasztetowa, shimmer_lip, Ewelcia, lysinka, Rotenkopf, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam się serdecznie i życzę spokojnych, bezproblemowych ciąż Wam wszystkim. Rok temu, dokładnie 25.07 wykonałam pierwszy test, a dziś tulę w ramionkach mojego synka, który wtedy okazał się nieśmiałą, bladą drugą kreseczką
Pozdrawia kwietniówka 2015 :^Alicja92, Aguś86, Bambi85, shimmer_lip, Ewelcia, Angela89, iwonka1077, lysinka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Super ze jest nas coraz wiecej!
Mi slabo bardzo. Czasem mam uderzenia goraca i duszno. Cycki nie bola, mdlic nie mdli, bardziej muli. Ciagnie w pachwinach i okolicy jajnikow, czasem zakluje. Ogolnie ok
Kwietnioweczki 2015 dziekujemyshimmer_lip, Ewelcia, iwonka1077, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny