Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
candela wrote:Witaj Straciatellaa
Widzę, że was też pobolewa brzuch...To taki ból jak na @? U mnie dokładnie taki sam i trochę się boję, że moja radość szybko się skończy
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko senność, ból głowy i częstomocz.
Mieszkam w DE więc bety dla uspokojenia niestety nie zrobię.
Jedyne co mnie trzyma na duchu to bardzo wyraźny pozytywny test z popołudniowego moczu.
Ja mialam dokladnie to samo czekajac na @. Dowiedzialam sie o ciazy w 3t4d. Bardzo sie balam. Dalej sie boje, ale juz mniej. Od wczoraj pobolewaja piersi, coraz bardziej mnie muli. Wlasnie zaczelismy 5 tydzien. Jestesmy 16 dni po owulacji bole glowy mialam na poczatku duze i ucuazliwe (nie jestem prztwzwyczajona), sennosc i oslabienie. Beta w piatek czyli dzien spodziewanej @ 171
-
A ja termin mam na 3 kwietnia.
U mnie dziś zawroty głowy lekkie, tak jak u Was ból jak na @, senność, zmęczenie i brak apetytu.
Trochę się martwie, to mój 15 cykl starań, mam pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, przez co boję się, że będę miała kłopot z donoszeniem i stracę bąbelka szybciej niż mi się wydaje.Alicja92 lubi tę wiadomość
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:A ja termin mam na 3 kwietnia.
U mnie dziś zawroty głowy lekkie, tak jak u Was ból jak na @, senność, zmęczenie i brak apetytu.
Trochę się martwie, to mój 15 cykl starań, mam pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, przez co boję się, że będę miała kłopot z donoszeniem i stracę bąbelka szybciej niż mi się wydaje.
Kochana tez mam nt i buore 2.5mg Encortonu zeby organizm ciazy nie odrzucil. Bedzie dobrze! Nie moze byc inaczej! a objawy tez takie mialam. Termin mamy na ten sam dzien! Dzis mi doszedl bol piersi.
-
Straciatella, ja akurat praktycznie wcale nie mam śluzu.
Alicja, dzięki za podniesienie na duchu ja dziś jestem 14 dpo no ale jak pisałam, tutaj bety sobie nie zrobię.
Naczekałaś się na dzieciątko, teraz musi być dobrze:)
PaniPasztetowa, to dla mnie właśnie niesamowite. Mi belly też wyznacza termin na 3 kwietnia a jednocześnie twierdzi, że jestem dopiero w 3t4d. Ty masz ten sam termin ale masz tydzień starszą ciążę. Jak to możliwe?
-
candela wrote:Straciatella, ja akurat praktycznie wcale nie mam śluzu.
Alicja, dzięki za podniesienie na duchu ja dziś jestem 14 dpo no ale jak pisałam, tutaj bety sobie nie zrobię.
Naczekałaś się na dzieciątko, teraz musi być dobrze:)
PaniPasztetowa, to dla mnie właśnie niesamowite. Mi belly też wyznacza termin na 3 kwietnia a jednocześnie twierdzi, że jestem dopiero w 3t4d. Ty masz ten sam termin ale masz tydzień starszą ciążę. Jak to możliwe?
Candela belly wyznaczył Wam ten sam termin bo jeśli nie odznaczyłaś opcji, że ma liczyć od pierwszego dnia miesiączki, to policzył Ci termin z owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:37
-
Candela Ty tez juz masz 4 tydzien! Koncowke 4 tygodnia zaraz zaczniesz piatym jak bedzie 4 tygodnie i 6 dni to jest ostatni dzien 5 tygodnia, kolejny bedzie 5 tydzien 0 dni czyli 5 tygodni juz skonczylas i zaczynasz 6. To tak jak z urodzinami.
Stratka ja mam na 7 zakladanie karty ciazy, na 3 mam wizyte w klinice nieplodnosci i na 14 chce prywatnie zrobic usg. Dziadki funduja na 99% bedzie juz ukochane serduszko -
Straciatellaa wrote:Macie już ustaloną pierwszą wizytę u gin? Ja nie moge sie już doczekać
Ja planuję tak jak Alicja. 7 sierpnia pierwszą wizytę. Dziś zacznę dzwonić po lekarzach. Mam nadzieję, że już będzie coś widać
A ty już się umówiłaś?
-
Ja dzwoniłam w czwartek i mam wizytę 12 sierpnia to będzie już 7 tydzień. Mówiła ze wszystko pięknie będzie widać. Szkoda ze tak późno, ale przeżyje :p póki co ciągle się martwię ze będzie cos nie tak, pierwszy trymestr najgorszy grr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:36
-
Straciatellaa wrote:Ja dzwoniłam w czwartek i mam wizytę 12 sierpnia to będzie już 7 tydzień. Mówiła ze wszystko pięknie będzie widać. Szkoda ze tak późno, ale przeżyje :p póki co ciągle się martwię ze będzie cos nie tak, pierwszy trymestr najgorszy grr
Mam to samo
-
panipasztetowa wrote:A ja wizytę mam w ten piątek!
Zobaczymy co Pan Doktor powie. Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
-
panipasztetowa wrote:A ja wizytę mam w ten piątek!
Zobaczymy co Pan Doktor powie. Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Chociaż ja to postanowiłam poczekać cierpliwie, żeby już serduszko zobaczyć -
Hej Ciężarówki ja dziś po 1 becie i w 17dpo wynosi ona 435,3.
Moja ginekolog powiedziała, że macica jest póki co całkiem normalna a na usg planuje pójść jak tylko zacznie sie 7tc. Mam nadzieję, że zobaczę serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:46
-
testowałam dokładnie tydzień temu w poniedziałek
robiłam też dzień wcześniej inny test, ale kiepski był (pink test płytkowy) nawet dwa dni pózniej pokazał mi kreske słabszą, niż ten z poniedziałkiu (vitam), na którym była już fajna różowa kreseczka właśnie w pon (10dpo) i to o 17
zdjęcie tego testu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86a20c019353d456.html
i zdjęcie testu wczorajszego (też wieczornego)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7bc988c8ad3894be.html
ps. pink test strumieniowy już jest dużo lepszy od płytkowego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 19:41