Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Ja również jestem kwietniówka 2016
udało się przy 2 cyklu, a był to 3 cykl po odstawieniu tabletek anty już zrobiłam kilka sikaczów i w poniedziałek śmigam do ginekolog, na bete itd!
pierwszy test ładnie wyszedł 10dpo - poniedziałek...i od tamtej pory non stop czuje to delikatne rozpychanie w brzuszku...
już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego bąbelka na usg:)
życzę wszystkom wszystkiego dobrego!!!! :*
ps mam termin na 1 kwietnia! hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 13:06
Alicja92, alstroemeria, Rotenkopf, jamniczakuchnia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
kf wrote:Hej dziewczyny!
Ja również jestem kwietniówka 2016
udało się przy 2 cyklu, a był to 3 cykl po odstawieniu tabletek anty już zrobiłam kilka sikaczów i w poniedziałek śmigam do ginekolog, na bete itd!
pierwszy test wyszedł mi 10dpo - poniedziałek...i od tamtej pory non stop czuje to delikatne rozpychanie w brzuszku...
już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć mojego bąbelka na usg:)
życzę wszystkom wszystkiego dobrego!!!! :*
ps mam termin na 1 kwietnia! hi hi
Mi bladzioch wyszedl w 8dpo, ale nie zwrocilam uwagi. 9dpo juz byl ladny bladzioch. Dzis mamy 12/13dpo i jest mocna krecha! Beta 171 termin 2-3 kwiecien.
Tak w ogole to witaj kochana!
Rotenkopf, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, Wy już dziewczyny do ginekologów poumawiane, a ja muszę poczekać tak co najmniej do 10 tygodnia (mieszkam za granicą i gdyby mnie położna zobaczyła wcześniej, to by mnie wyśmiała )
No nic - czekam cierpliwie (no może niecierpliwie, ale czekam) na dalszy rozwój wydarzeń
Witaj kf !Alicja92 lubi tę wiadomość
-
alstroemeria wrote:Kurcze, Wy już dziewczyny do ginekologów poumawiane, a ja muszę poczekać tak co najmniej do 10 tygodnia (mieszkam za granicą i gdyby mnie położna zobaczyła wcześniej, to by mnie wyśmiała )
No nic - czekam cierpliwie (no może niecierpliwie, ale czekam) na dalszy rozwój wydarzeń
Witaj kf !
Ja w UK. Poszlam pierwszy raz we wtorek, od razu szpital. Wczoraj bylam tez i umowiona jestem na 7 sierpnia czyli sam koniec 6tyg i zakladamy karte. A usg albo wymarudze albo pojde prywatnie. Pierwsze 80f kolejne juz 60f. A 4d z plyta 90f gdzie polski ginek bierze chyba 250f!!!
kf lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Witam się serdecznie i życzę spokojnych, bezproblemowych ciąż Wam wszystkim. Rok temu, dokładnie 25.07 wykonałam pierwszy test, a dziś tulę w ramionkach mojego synka, który wtedy okazał się nieśmiałą, bladą drugą kreseczką
Pozdrawia kwietniówka 2015 :^kf, mimka84 lubią tę wiadomość
-
@Alicja92 ja też jestem 92
@alstroemeria
dzięki dziewczyny za tak milusie powitanie
w ogóle nie wiecie jak się cieszę, że jestem tu z Wami...
Dziś jest mój dzień spodziewanej miesiączki i powtórzyłam test to uzależnia!!! jak miło popatrzeć na te dwie kreseczki!!! )))
ps. tak szczerze to nie wiem dokładnie czy owulacje miałam 10 czy 11 lipca... byłam pewna, że 10 lipca a niedawno OF mi przestawiło na 11!
Hej Candela! -
Kf ja mialam miec wczoraj tylko ja juz od poniedzialku na luteinie. Kurcze bardzo wczesnie sie dowiedzialam
Chyba powtorze jeszcze bete w poniedzialek albo wtorek. Uspokoje sie. Albo powtorze w piatek. Zostanie mi wtedy tydzien do wizyty. Ani cycki nie bola, ani mdlosci jakis wielkich nie ma tylko mulenie, w glowie dalej wiruje, ale juz mniej. Chociaz duzo leze. Bardzo duzo! -
ja się umówiłam już na poniedziałek, bo chodzę na nfz, a na usg tam trzeba troszkę poczekać... ale myślę że jak beta mi wyjdzie 1500< to pójdę choćby prywatnie podejrzeć fasolkę zrobię betę jeszcze w środę
co do objawów to poza pobolewaniem podbrzusza (czasem zakłuje) to jestem do tego strasznie senna :p
powiem Wam, że ja strasznie bałam się, że moje ciałko żółte szwankje bo moje skoki temperatury w poprzednich 2 cyklach były marne... w ostatnim to w ogóle nic nie było widać raz zrobiłam progesteron 10dpo i było 15,79 (wg norm fl 10-25 jakoś) więc stwierdziłam, że nie będe się martwić na zapas (ostatnio raz u gina byłam w kwietniu, jak brałam recepte na kolejne tabletki i pytałam o ciąże, w ostatecznośći - kiedy powiedział mi, żebym odstawiła 3 miesiące wcześniej - recepta poszła do kosza i zaczęłam interesować się npr )
martwiłam się też troszkę, że nam się nie uda, bo Ojciec mojej fasoleczki często wyjeżdza z kraju i akurat w 1 cyklu mieliśmy szansę! w 1 się nie udało ale złożyło się, że pewne wydarzenie zatrzymało go na lipiec w kraju (3 cykl) i o to jest a mianowicie tym wydarzeniem było wesele mojej siostry, która też zaszła w ciąże...cyrk -
nick nieaktualny
-
Cześć przyłączam się. Wstępny termin mam na 1.04.2016. Ogólnie czuje się parszywie. Od dziś zaparcia i biegunki na zmianę do tego ból żołądka. wczoraj pobolewal mnie brzuch gin mówiła żeby brać wtedy nospe. zastanawiam się czy w 4tygodniu można ją brać? nie za szybko?
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Cześć przyłączam się. Wstępny termin mam na 1.04.2016. Ogólnie czuje się parszywie. Od dziś zaparcia i biegunki na zmianę do tego ból żołądka. wczoraj pobolewal mnie brzuch gin mówiła żeby brać wtedy nospe. zastanawiam się czy w 4tygodniu można ją brać? nie za szybko?
Tez przechodzilam przez 'chrc a niemoznosc' i 'kurcze boli mnie brzuch' kibel i woda. Teraz jest spokojnie. No oprocz wzdec, mulenia, delikatnie bolacych cyckow, malych zawrotow glowy i goraca i zimna na zmiane. Czekam na mdlosci
Stratka lepiej napisz jak beta! -
Witaj Straciatellaa
Widzę, że was też pobolewa brzuch...To taki ból jak na @? U mnie dokładnie taki sam i trochę się boję, że moja radość szybko się skończy
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko senność, ból głowy i częstomocz.
Mieszkam w DE więc bety dla uspokojenia niestety nie zrobię.
Jedyne co mnie trzyma na duchu to bardzo wyraźny pozytywny test z popołudniowego moczu. -
candela wrote:Witaj Straciatellaa
Widzę, że was też pobolewa brzuch...To taki ból jak na @? U mnie dokładnie taki sam i trochę się boję, że moja radość szybko się skończy
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko senność, ból głowy i częstomocz.
Mieszkam w DE więc bety dla uspokojenia niestety nie zrobię.
Jedyne co mnie trzyma na duchu to bardzo wyraźny pozytywny test z popołudniowego moczu.
Alicja- beta początkowa 20,80. Robiłam dwa dni później i była już 82. Przyrasta wiec się ciesze, chociaż nie wiem czemu moje laboratorium ma tak zawyżone normy. Bo ciąża dopiero od 39 jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 07:42