Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:Ala fair play za zachowanie klasy do samego końca Bo ja kurw... juz bym dawno rynsztokiem odpisala...
no... właśnie klasę pokazała, nie ma co...Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:wiecie co czytam, czytam no i nie wiem czy normalni ludzie tak rozmawiają, Ala pisała grzecznie i prawdziwie, z zakończenia czytam że tak się stało jak Ala z wejścia pisała że tylko beta na tym etapie....
a jeśli odpowiedź na jej posta zaczyna się od' Gówno prawda' no to sorry, ale to chyba nie jest na poziomie wymiana zdań.
W ogóle się Ali nie dziwię, też bym się wkurzyła jakby taki jadem ktoś mnie tratkował a potem jeszcze bezczelnie napisał 'nie pluj jadem'
Masakra!
Ala fair play za zachowanie klasy do samego końca Bo ja kurw... juz bym dawno rynsztokiem odpisala...Kajka, Malinkowe oczekiwanie, zizi, ewcia21k, monia_em, Lanusia93, Anastazjaaa, Olina lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Tylko to była dyskusja kilku osób- 2-3? a nie całej grupy, jest nas ok 50-60. Więc po co od razu zmieniać nazwę i tym samym okazywać brak szacunku dla innych forumowiczek? Czemu my winne?
Tak dla zasady. Zaraz na mnie się odbije, bo jestem nabuzowana i napisałam parę słów pewnie za dużo, choć w dyskusji przez którą jest to wszystko również nie brałam udziału. -
no to załóżcie nowy wątek, każdy może, tu już nie piszcie, tylko na nowym i po sprawie
tak kolejne 2-3 osoby powtarzały wyjęte z kontekstu zdania bo ciężko było przeczytać od początku zanim się odezwało
Ja się Ali nie dziwie ze ja nerwy poniosły w końcu....Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Fakt Alicja mogła się wkurzyć bo to nie pierwszy raz jak właśnie ta jedna czy dwie osoby na nią naskoczyły za wyrażenie swojego zdania.. Ale nie rozumiem jak można od razu się obrażać na nas wszystkie skoro jest nas tutaj dużo więcej. Mogła po prostu sobie odpuścić na parę dni wchodzenie na forum i potem z pozytywną energią na niego zajrzeć Każda z nas ma teraz swoje humorki przez te buzujące hormony ale nie dajmy się im opanować
Malinkowe oczekiwanie, triste, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:wiecie co czytam, czytam no i nie wiem czy normalni ludzie tak rozmawiają, Ala pisała grzecznie i prawdziwie, z zakończenia czytam że tak się stało jak Ala z wejścia pisała że tylko beta na tym etapie....
a jeśli odpowiedź na jej posta zaczyna się od' Gówno prawda' no to sorry, ale to chyba nie jest na poziomie wymiana zdań.
W ogóle się Ali nie dziwię, też bym się wkurzyła jakby taki jadem ktoś mnie tratkował a potem jeszcze bezczelnie napisał 'nie pluj jadem'
Masakra!
Ala fair play za zachowanie klasy do samego końca Bo ja kurw... juz bym dawno rynsztokiem odpisala...
Swoje zdanie powiedziałam i mam do tego cholerne prawo a jak ktoś tak postępuje jak ona to sorry ale poziom bliski zeru
Sorki wredne zmijki ze jestem asertywna (jak wcześniej napisałam ) i jest teraz jak jest wy nie jesteście niczemu winne .. Ehh -
Dodam jeszcze ze to nie pierwszy raz jak miałam z nią odmienne zdanie. Tyle że później pisalysmy normalnie ( np. Na temat wózka ) . Nigdy nie dogodzisz się 2 osobie a jest nas tyle ze nie do każdego można pajac sympatią .. takie sprawy jak w życiu załatwia się na osobnosci nie wciągająca w to osób 3. Nie mogę tego pojąć.
-
Straciatellaa wrote:Ekhm widzę, ze nie ma pierwszej strony i mamy piękną nazwę "Kwietniowe jadowite żmije" ktoś się chyba obraził....
Edit:
Swoją drogą nie wiem o co poszło, albo co się stało??
Co????!!!!!
Co za dziecinada ))))
Jadowita zmija sie nie czuje, wiec polecam uwazac na slowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny