Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Takie fajne zboczone tematy, uwieeelbiam gadać o seksie, a mnie robotą zawalili ;(
Mój mąż to taka cnotka, lubi się bzykać, ale nigdy nie zaczyna ;/ ciągle powtarza, że on nie będzie kobiety zmuszał do seksu... Ale jak go tylko zaczynam miziać, albo wyskoczę nago to ślepia mu się świecą, a pysior momentalnie staje na baczność
mój jest niegrzecznyale też ode mnie młodszy niby tylko o 3 lata ale on musi wsystkiego spróbować i w każdym miejscu
więc bywa ciekawie
cieszę się, że go ciąża jakoś nie powstrzymuje od seksuHela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój to nie patrzy ciąża nie ciąża, maseczka na twarzy czy nie wiem co, nic go nie powstrzymuje a najczęściej to mnie atakuje jak zmywam, nie wiem co to za zboczenie ale wtedy nie mogę się od łap opędzić i kończy się wiadomo jak:)
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:mój to nie patrzy ciąża nie ciąża, maseczka na twarzy czy nie wiem co, nic go nie powstrzymuje a najczęściej to mnie atakuje jak zmywam, nie wiem co to za zboczenie ale wtedy nie mogę się od łap opędzić i kończy się wiadomo jak:)
o włąśnie mnie to też zastanawiamskąd to zboczenie?
bo mój też lubi mi sciągnąć spodnie jak mam np w kuchni czymś ręce zajęteHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypisałam Wam kiedyś jak miałam koszmary bo kolega z z pracy oglądał serial The Walking dead o zombiakach, to teraz padłam ze śmiechu bo chłop 34 lata ogląda UWAGA pamiętniki wampirów i nie wolno się nawet słowem odezwać taki skupiony
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Odebrałam syna i musiałam znów tu zajrzeć...masakra, uzależniacie.
Ja odkąd jestem w ciąży to mam ochotę zawsze z rana, zanim mój do pracy wstanie. Najlepsze że raz wszedł syn a my do niego: idź, pośpij jeszcze 10 minut! Potem mąż wstał a ten się chichocze u siebie w wyrku i mówi: ale się śmiesznie przytulaliście...łyknęła bo mamy siłownię w domu więc przyzwyczajona:P
MIMKA z rana nie lubięchyba że od tyłu
Amy wrote:ale za mną chodzi coś niezdrowego!!
idę do sklepu po zupkę chińską z vifonaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:55
Amy, mimka84, hwesta, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny