Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Ja mam troszkę cieńszy po Gabi w Lidlu kupiłam kiedyś i teraz chyba też są.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:nie za ciepłe to?
ja mam na końcówke kwietnia to takich miśków nie bede chyba kupowała
ogólnie to większość ubranek dostałam w 1 ciąży od ludzi, każdy chciał koniecznie coś kupić i pytali co więc mówiłam a teściowa to mnie na takie zakupy zabrała że oszalałam, wydała 3tys na małego na ciuszki za jednym razem, chciała to się nie sprzeciwiałam w końcu jej pierwszy wnuk a teraz dla wnuczki to chyba sama siebie przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:04
Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny ja zmykam na razie. Mąż niedługo z pracy wraca, muszę mu rybkę usmażyć. Porozmawiajcie o jakichś nudnych sprawach, żeby mi przykro nie było, że mnie z wami nie ma
Hela85, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie fajne zboczone tematy, uwieeelbiam gadać o seksie, a mnie robotą zawalili ;(
Mój mąż to taka cnotka, lubi się bzykać, ale nigdy nie zaczyna ;/ ciągle powtarza, że on nie będzie kobiety zmuszał do seksu... Ale jak go tylko zaczynam miziać, albo wyskoczę nago to ślepia mu się świecą, a pysior momentalnie staje na bacznośćFasia, Hela85, Eweliśka, Robotka1, Amy, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Gosha piękny brzuchol
Teee Robotka toż Ty dzisiaj chyba chłopa zajeździszjak na służbie:P chyba że przyjaciela wyciągnę
żarcik
a Tak serio to siedzę pracujęi jak was chwilę nie czytam to mi smutno:P
a to że mam niedostyt to prawda;) idę do sklepu po batonika może mi przejdzie:)
ejjjj wklejajcie jakieś fajne linki ale jak poznam płeć co??? bo tak to mi tylko żalAmy, Hela85 lubią tę wiadomość