Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:
Muszę kupić jakiś proszek albo płyn do prania ciuszków dla dziecka i wsio wyprać, wyprasować i ładnie poukładać w komodzieZobaczę czego mi jeszcze brakuje z ubranek i dokupię
iwonka1077, Hela85, mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Hela dokładnie. Mama tak się trzęsła o moją cnotę, a ja ją straciłam z rodzicami za ścianą haha.
:D nie da sie upilnowac jak baba sie uprze.....
Amy, mimka84 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:I tak czekaliśmy 8 miesięcy, ale pewnego dnia w końcu nie wytrzymaliśmy, to było podczas jakiegoś serialu hehe.
my też 8 miesięcytzn ja bo mój się ślinił od początku:P
a potem mi wmawiał że go wykorzystałam:Pmimka84, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:oo TO, to, to
mundurowi spałniali wszystkie te warunkiAmy, Hela85, Robotka1, iwonka1077, Fasia, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:I tak czekaliśmy 8 miesięcy, ale pewnego dnia w końcu nie wytrzymaliśmy, to było podczas jakiegoś serialu hehe.
ja nie wiem co to wstrzemięźliwość
mój mąż mówi, że perwers to moje drugie imięmimka84, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja miałam tylko jednego, boski był, a najlepsze jest to, że jak już byłam ze swoim i byliśmy świadkami na ślubie jego siostry( a wyszła za mąż za policjanta) to ten mój były pojawił się na weselu. Co ja tam przeżywałam, mój teraźniejszy nie wiedział, że ja byłam z tamtym, a on całe wesele się na mnie gapił, a na koniec podszedł i dał mi karteczkę, którą natychmiast Radek( mój mąż) przechwycił, a tam napis: choć miałby to być nasz ostatni raz proszę przyjdź do pokoju nr.., bo goście mieszkali w hotelu no i mój Radek wpadł w taki szał, że trzech policjantów-gości nie mogło go utrzymać, a ja się później długo tłumaczyć musiałam
oooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeee
jak bym miała taką sytuację to bym się modliła, żeby mój to przeczytałm bo bym pewnie poszła w tango -
Robotka1 wrote:pewnie moda na sukces leciała
my też 8 miesięcytzn ja bo mój się ślinił od początku:P
a potem mi wmawiał że go wykorzystałam:P
hehe moda na sukces ale sie uśmiałam...........
my w nocy trzeba bylo byc cicho żeby rodzicow nie obudzic:P
ja wytrwałam 6 miesięcymimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:8?????? łojezu to nie dla mnie
ja nie wiem co to wstrzemięźliwość
mój mąż mówi, że perwers to moje drugie imięA sex był dopiero na 3 lub 4 randce!!!
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:To ja przed swoim mężem udawałam cnotliwą cały miesiąc hi hi
A sex był dopiero na 3 lub 4 randce!!!
EWELIŚKA to jest dla malucha zamiast kołderki żeby się nie odkopywał w nocy:) -
Zaraz się posikam ze śmiechu to musiałam temat zmienić na jakiś normalny
Widzę, że EWELIŚKA też ma dość
a ta Lovela jest dobra? lepszy płyn czy proszek ?Amy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:oooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeee
jak bym miała taką sytuację to bym się modliła, żeby mój to przeczytałm bo bym pewnie poszła w tangoto wyglądałam jak ofiara przemocy, cała w siniakach byłam!!!
Robotka1, Amy lubią tę wiadomość