Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a Ty co tak wypaliłaś z jakimś płynem do prania co??Fasia wrote:
Muszę kupić jakiś proszek albo płyn do prania ciuszków dla dziecka i wsio wyprać, wyprasować i ładnie poukładać w komodzie
Zobaczę czego mi jeszcze brakuje z ubranek i dokupię
iwonka1077, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to ja to samomimka84 wrote:Hela dokładnie. Mama tak się trzęsła o moją cnotę, a ja ją straciłam z rodzicami za ścianą haha.
:D nie da sie upilnowac jak baba sie uprze.....
nick nieaktualny, mimka84 lubią tę wiadomość
-
pewnie moda na sukces leciałamimka84 wrote:I tak czekaliśmy 8 miesięcy, ale pewnego dnia w końcu nie wytrzymaliśmy, to było podczas jakiegoś serialu hehe.

my też 8 miesięcy
tzn ja bo mój się ślinił od początku:P
a potem mi wmawiał że go wykorzystałam:P
mimka84, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam tylko jednego, boski był, a najlepsze jest to, że jak już byłam ze swoim i byliśmy świadkami na ślubie jego siostry( a wyszła za mąż za policjanta) to ten mój były pojawił się na weselu. Co ja tam przeżywałam, mój teraźniejszy nie wiedział, że ja byłam z tamtym, a on całe wesele się na mnie gapił, a na koniec podszedł i dał mi karteczkę, którą natychmiast Radek( mój mąż) przechwycił, a tam napis: choć miałby to być nasz ostatni raz proszę przyjdź do pokoju nr.., bo goście mieszkali w hotelu no i mój Radek wpadł w taki szał, że trzech policjantów-gości nie mogło go utrzymać, a ja się później długo tłumaczyć musiałamAmy wrote:oo TO, to, to

mundurowi spałniali wszystkie te warunki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Robotka1, iwonka1077, Fasia, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny8?????? łojezu to nie dla mniemimka84 wrote:I tak czekaliśmy 8 miesięcy, ale pewnego dnia w końcu nie wytrzymaliśmy, to było podczas jakiegoś serialu hehe.

ja nie wiem co to wstrzemięźliwość
mój mąż mówi, że perwers to moje drugie imię
mimka84, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja miałam tylko jednego, boski był, a najlepsze jest to, że jak już byłam ze swoim i byliśmy świadkami na ślubie jego siostry( a wyszła za mąż za policjanta) to ten mój były pojawił się na weselu. Co ja tam przeżywałam, mój teraźniejszy nie wiedział, że ja byłam z tamtym, a on całe wesele się na mnie gapił, a na koniec podszedł i dał mi karteczkę, którą natychmiast Radek( mój mąż) przechwycił, a tam napis: choć miałby to być nasz ostatni raz proszę przyjdź do pokoju nr.., bo goście mieszkali w hotelu no i mój Radek wpadł w taki szał, że trzech policjantów-gości nie mogło go utrzymać, a ja się później długo tłumaczyć musiałam

oooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeee
jak bym miała taką sytuację to bym się modliła, żeby mój to przeczytałm bo bym pewnie poszła w tango
-
Robotka1 wrote:pewnie moda na sukces leciała

my też 8 miesięcy
tzn ja bo mój się ślinił od początku:P
a potem mi wmawiał że go wykorzystałam:P
hehe moda na sukces ale sie uśmiałam...........
my w nocy trzeba bylo byc cicho żeby rodzicow nie obudzic
:P
ja wytrwałam 6 miesięcy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja przed swoim mężem udawałam cnotliwą cały miesiąc hi hiAmy wrote:8?????? łojezu to nie dla mnie

ja nie wiem co to wstrzemięźliwość
mój mąż mówi, że perwers to moje drugie imię
A sex był dopiero na 3 lub 4 randce!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
toż to sukces!!sylvia007 wrote:To ja przed swoim mężem udawałam cnotliwą cały miesiąc hi hi
A sex był dopiero na 3 lub 4 randce!!!
EWELIŚKA to jest dla malucha zamiast kołderki żeby się nie odkopywał w nocy:) -
Zaraz się posikam ze śmiechu to musiałam temat zmienić na jakiś normalny
Widzę, że EWELIŚKA też ma dość 
a ta Lovela jest dobra? lepszy płyn czy proszek ?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mój mąż jest bardziej łysy i bardziej przypakowany od tamtego, no i ma zdecydowanie mniejsze poczucie siły. Jak zaczęliśmy uprawiać regularny sex czyt. w weekendy po 7 razy na dobęAmy wrote:oooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeee

jak bym miała taką sytuację to bym się modliła, żeby mój to przeczytałm bo bym pewnie poszła w tango
to wyglądałam jak ofiara przemocy, cała w siniakach byłam!!!
Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość