Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mój mąż jest bardziej łysy i bardziej przypakowany od tamtego, no i ma zdecydowanie mniejsze poczucie siły. Jak zaczęliśmy uprawiać regularny sex czyt. w weekendy po 7 razy na dobę
to wyglądałam jak ofiara przemocy, cała w siniakach byłam!!!
też po weekendzie byłam cała w siniakach
i nie mogłąm CHODZIĆ!!!
moj też jest bardziej przypakowany ale jest bardziej delikatny
-
Fasia wrote:Zaraz się posikam ze śmiechu to musiałam temat zmienić na jakiś normalny
Widzę, że EWELIŚKA też ma dość
a ta Lovela jest dobra? lepszy płyn czy proszek ?
Ja córci ubranka w proszku prałam i się w miarę sprawdzał, czasami musiałam coś uprać 2 razy jak było bardziej zaplamione. Teraz myślę, że będę dodawać vanish do każdego prania i będę prała w programie baby protect najwyżej -
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Czasami tak o tym myślę, szczególnie że ja nie byłam jego pierwszą ale co mam teraz zrobić? Pójść go zdradzić żeby wiedzieć jak to jest z innym? No chyba słabo.
Mnie też czasami takie myśli nachodziły, ale musiałabym być idiotką, żeby stracić to co mam przez głupią ciekawość. Bo dobrze wiem, że mój nigdy by mi nie wybaczył.adk_1989, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:opisałaś dokładnie to jaki był ten mój były
też po weekendzie byłam cała w siniakach
i nie mogłąm CHODZIĆ!!!
moj też jest bardziej przypakowany ale jest bardziej delikatnyAmy lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:No patrze ze zmieniasz temat:)
miałam i plyn i proszek oba tak samo jak masz twarda wode to kup jeszcze płyn do płukania ja mam twardą to za sztywne ubranka miałam..i musiałam do płukania kupić
Płyn do płukania też dla dzieci? Sorki ale zielona jestem całkowicie -
Fasia wrote:Płyn do płukania też dla dzieci? Sorki ale zielona jestem całkowicie
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:I tak czekaliśmy 8 miesięcy, ale pewnego dnia w końcu nie wytrzymaliśmy, to było podczas jakiegoś serialu hehe.
ooo oglądanie filmów i serialimy byliśmy sąsiadami więc jakieś feri czy wakacje (jak jeszcze ni byliśmy parą) to mnie zapraszał na oglądanie filmów na komputerze i mnie obmacywał skubany
a ja się biedna MUSIAŁAM dawać
Amy, iwonka1077, sylvia007, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:ja wolę takie kombinezony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mymłon to skrót, mój tak często mówi
Muszę kupić jakiś proszek albo płyn do prania ciuszków dla dziecka i wsio wyprać, wyprasować i ładnie poukładać w komodzieZobaczę czego mi jeszcze brakuje z ubranek i dokupię
A nie lepiej by było na krótko przed porodem to zrobić? Zdążą się jeszcze znieświeżyć.
My z moim wytrzymaliśmy chyba 3 miesiące, ale krótko po tym już zamieszkaliśmy razem, więc co się dziwić.Rany, jestem w szoku, że rodzice pozwolili mi tak po prostu z nim zamieszkać i że jakoś przesżło bez echa. Byłam na 1 roku studiów. Chyba go od razu polubili.
Dobra, idę się za tą lodówkę brać. -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Hela skąd to wsytrzasnęłaś? Ja taki chcę właśnie młodemu kupić na początki spacerów i wyjście ze szpitala bo przecież nie wiem jaka pogoda mnie zastanie w kwietniu.
-
No idz mantisia ja tez ide sie ogarnać bo siedze tu przed tym lapkiem i czytam:)
a dziecko glupieje przy bajkach:)
na jakis spacerek sie przejde chyba:)póki nie pada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:56