Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:No mymłon
moje łono, taki skrót myślowy męża
Mój tez ma taki skrót, tyle, że jak ja mówię "połóż ęekę na mym łonie" to on mówi, że nie wie co to mymłon i nie będzie nigdzie ręki kładłRobotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hehehe pewnie ty najbardziej bys chciala:)
a swoja droga wasi mężowie wiedzą z iloma facetami spałyście itd?????
No mój TŻ wie, bo tylko z nim.
Ale poza tym to nic nie wie.ziolko, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha dziewczyny jesteście nienormalne
Mam sporo pracy i nie za bardzo mogę się wypowiadać, ale z tego co czytam to moje opowieści na pewno Waszych by nie przebiły
Co nie oznacza, że nie czytam tego, co piszecie ;p koleżanki z pracy co chwilę się pytają "co się tak cieszysz do tego komputera?" hahaHela85, Robotka1, Amy, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:a co do mundurowych to mnie też jakoś pociągali, ale bardziej mnie pociągali i pociągają wysocy, łysi i przypakowani i z brakiem wyczucia siły hi hi
e dobra idę sobie bo ze śmiechu nie daję rady
wy mymłonyAmy, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:a co do mundurowych to mnie też jakoś pociągali, ale bardziej mnie pociągali i pociągają wysocy, łysi i przypakowani i z brakiem wyczucia siły hi hi
mundurowi spałniali wszystkie te warunki
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jeśli się dowiesz, to i tak będziesz ostatnia
tak że sądzę że jajka zachowa
FASIa aaaahhhhaaaaamym łonie:P a ja...co to mymłon??
Mymłon to skrót, mój tak często mówi
Muszę kupić jakiś proszek albo płyn do prania ciuszków dla dziecka i wsio wyprać, wyprasować i ładnie poukładać w komodzieZobaczę czego mi jeszcze brakuje z ubranek i dokupię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny